Vårrengjøring

Ved ein tilfeldighet starta eg vårrengjøringa i går. Tror eg hoppa bukk over den i fjor, så det trengtest hehe. Eg skulle berre vaske eit av vindauga inne. Da tar eg sjølvsagt karmen også. Handa og kluten tørka litt sånn tilfeldigvis bort på veggen også. Og dermed vart det gjort. For kluten vart......Dette vil ta tid. for eg måtte gi meg midt på eine veggen. T tok ca dobbelt så mykje som eg, etter att han hadde vore noen timer på jobb. Har fått tatt litt i dag og. Får berre gjere så mye eg klarer kvar dag. og så blir eg/vi ferdig når vi blir det. Tid har eg vel nok av. Kunsten er å klare å ikkje gjere meir enn kneet toler da.Og ryggen.

Det er stille her i dag. Nesten for stille. Men det går eg til. Er jo vand med å vere mykje åleine og faller fort til ro att. Men det er no litt rart med det.

det går mot vår og varmere tider. Gleder emg til eg kan bruke verandaen att. rakk jo akkurat å vaske den før vinteren kom tilbake. Men no blir det lett å få den klar berre det verdt litt meir varme.

 

16 kommentarer

ewymarie

10.04.2012 kl.12:24

Er nok på tide her og med litt vårrengjøring. Ta vare på deg selv og ha en fin dag : )

gretashobby

10.04.2012 kl.12:28

ewymarie: Takk det samme til deg og

solkro

10.04.2012 kl.12:33

Helt enig på tide med litt vårrengjøring men her er det bare med tanken ,litt lite motivasjon men det kommer seg vel til uken:)

Ha en flott dag:)

goe knib<3

Hobbystua

10.04.2012 kl.12:34

Heisann Greta:) Ja det er farlig og få vaskekluten bort på veggen,,da er problemet der med en gang. Jeg gjorde samme bommerten på kjøkkenet føre vi reiste til syden,,og vips så måtte jeg vaske ned både tak og vegger. Men rent ble det:) Men lurt og ta det litt pø om pø så ikke kroppen blir for mye lidende av det. I dag er det regnvær igjen her,,og selv blir jeg alene noen dager nå da mannen skal på en reise med jobben i dag til kalmar i Sverige,,men litt godt og kunne være litt for seg selv også. Må du ha en fortsatt fin uke og ta det pent:))

gretashobby

10.04.2012 kl.12:40

Hobbystua: Aldri så galt att det ikkje er godt for noko, heiter det jo Marianne. dette er vel eit godt eksempel på det. Problemet er jo att når eg først begynner emd slikt, så vil eg egentlig vere ferdig i går hehe. Ha ei fin uke du og

gretashobby

10.04.2012 kl.12:40

solkro: Inspirasjonen kommer nok snart til deg og. Det er godt alt slikt som er gjort etter ein lang vinter

kunsth

10.04.2012 kl.13:26

Og jeg har det alltid så travelt at jeg nesten aldri får vasket der jeg aller helst bør ;)

gleder meg til jeg blir pensjonist ...

gretashobby

10.04.2012 kl.14:14

kunsth: Fordeler og ulemper med alt. Rekker ikkje å skite slik til heller da når du ikkje er så mykje heime . Ha ein fin dag

Anne-Britt

10.04.2012 kl.15:29

Så flink du er. Det er som du skriver hos meg at det av og til må bli bloggpause. Så kjekt å kose seg med familie i påsken, og legge strikkingen litt bort av og til og. Ønsker deg en fin uke

tovepia

10.04.2012 kl.15:35

Huff ja, det eter fort på seg når en begynner:) ..men det er jo ikke noe å stresse med, hovedsaken er vel at en kommer rundt med tid og stunder...

Ha ei fin uke, klem fra mæ;)

gretashobby

10.04.2012 kl.16:03

Anne: Ønsker deg og ei fin uke.

gretashobby

10.04.2012 kl.16:06

tovepia: Vil så gjerne gjøre mer enn eg kan eg da. Før kunne eg stå og jobbe heile dagen og utover kvelden. No med denne foten kan eg ikkje gjere meir enn litt og litt og det irriterer meg. heheh. Får sjølv svi om eg gjer formykje. Eg får ikkje til å kommentere på bloggen din meir. Der er ikkje plass for nettadresse. Kan du fikse det?

jegerfritilhva

10.04.2012 kl.16:11

Vil ikkje hør.....om vårrengjøring......Bi så stressa når "all" bynn m den derre visa....*humre* *humre*....(sagt med et smil)

gretashobby

10.04.2012 kl.16:14

jegerfritilhva: Blir nok mye syting om den fremover her fra meg. Dermed er du advart om å besøke meg i min blogg hehe. Ha ein fin dag

fruensvilje

10.04.2012 kl.19:48

Så flinke dere er da:)skulle hatt en omgang hos meg også men jeg orker ikke no så da får det være.

Tror du brenner litt mer levende lys en meg og det oser og blir fort svart på vegger og tak.Har faktisk vært i ett hjem der det var så mye sott etter bruk av telys att det bare var maling som hjalp.

Ønsker deg lykke til videre med jobben:)

gretashobby

10.04.2012 kl.20:27

fruensvilje: Sånn er det ikkje her. det vert så reint å fint atte. Men eg får ikkje gjort på langt nær så mye eg vil da. enda eg gjør vel meir enn eg burde. Kjenner det både i rygg og kne i kveld.ja. Men no har eg bestemt meg for å øa det stå til. vil ikkje ta så mykje hensyn til kroppen. Får sjå kva kroppen sei i morra tidlig

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits