Rydda litt i klesskapet. hm det vart visst mykje :0)

lette etter ei passende bukse i dag i skapet mitt og fann ut att eg måtte prøve dei buksene som låg der. der var nedslående eller oppløftende alt etter såe in ser det. Med godvilje var det 2-3 bukser som var passende. Ellers var dei altfor store. Da fann damen ut att det kanskje var på tide med ei skikkelig oppryddning i skapet. Leita frem vår og sommerklede og alle klede eg ikkje ahr brukt på eistund. Det er jo vår og vi kan bruke litt andre klede no. Kasta noe som var utgått på datoe og samla saman alt som var for stort.


I tillegg til alt dette vart også 3 utenpå jakker lagt i ein stor svart søppelsekk. den vart heilt full. eg har så og sei ikkje sommerklede. None topper og singletter treningsklede og  eit par bikinier er alt som er att. Når ein klarer å dra på seg buksene uten å opne glidelås og kanpp og dei ser bomsete ut. ja da er det berre å legge dem vekk. det er kjekt å kunne kjøpe nye klede. Men no veit eg ikkje om eg har nok penger til å skaffe emg sommerklede hehe. Ja, ja eg skal ikkje kjøpe noe før eg veit att eg kan ha dei ei stund no i alle fall. Kjøpte meg eit par sommerbukser utpå sommeren i fjor. dei vart knapt brukt på grunn av dårlig ver. Får gi dei vekk til nokon som kan bruke dem.

Har foresten fått solgt sabeltanngenseren eg fikk i retur i dag. Ein gut på nesten 5 år gjekk glad og fornøgd ut dørene saman med bestemor si i dag. Den 4 åringen som skulle ha genseren må ha vore veldig stor for alderen. ja, aj eg er no i alle fall ferdig med den no. håper den passer lenge til han som hadde den i ein pose og gjekk glad herifrå i dag.

skal kose meg med strikketøy og ei bok med flette teknikk og ideer no. Håper dere alle ahr ein super lørdag. Min har vore god så langt :D

20 kommentarer

stubbetufsa

21.04.2012 kl.15:00

Du verden! Skulle ønske jeg også kunne prøve plagg og finne ut at de var for store!

Det er nå deilig at det går mot vår, dere har det kanskje allerede!

Men vi har vårtegn her og, noen fugler er kommet fra syden, fjellsamene er kommet med reinen til kysten og katta røyter!

Ha god helg!

gretashobby

21.04.2012 kl.15:02

stubbetufsa: Det er berre å gå over til lavkarbokosthold det vennen. Så raser kilo av og du vert frisk og sprek i kroppen. det har eg blitt. vel heilt frisk og sprek ahr eg vel ikkje vore i vinter. Men no går det mot vår ja og alt vert lettere. Våren er her ja. Ha ei fin helg

sidselsidserk

21.04.2012 kl.15:32

Det hørtes deilig ut Greta! Jeg har ryddet i skoskapet i dag og kan dessverre ikke kjøpe sko på ei stund ser jeg.......

Her lå snøen i dag tidlig, men nå har den heldigvis dratt sin vei igjen. Håper det var siste krampetrekk fra kong vinter.

Ønsker deg ei fin helg:-) klem fra meg

passion4lifeandtravel

21.04.2012 kl.15:46

he he...søte deg...det der må jeg nesten kalle en drøm av et luksusproblem...hos meg er det omvendt...etter siste knepoperasjon i fjor...så har jeg lagt på meg langt over ti kilo...og fikk noen rett før operasjonen og...så her er det omvendt...skapene er fulle ...men...jeg får ikke på noe som helst :-)

Så flink du har vært som har hatt en skikkelig skapryddedag :-)

Fortsatt god helg :-)

Grete

21.04.2012 kl.15:53

Herlig å rydde ut plagg som har blitt for store :)) her går det dessverre andre veien, men bare kneet vil være med på tur skal det bli andre boller, eller helst ikke boller kanskje hihi

Flott du fikk solgt genseren til noen som var fornøgde, alltid litt vanskelig med størrelser for barn er jo ikke alltid den str i klær som alderen skulle Tilsi, men det burde jo kjøperen vite !

synnovesyr

21.04.2012 kl.15:59

Så flink du har vært,litt av en jobb og gå ned så mange kilo,og selv om det kanskje er litt synd og ikke få brukt alle klærne sine er jo moro at de faktisk har blitt for store:):) så fint at du fikk solgt gensern,jeg er helt sikker på at den er kjempefin.Ha en fin kveld,klem:)

Jegerfritilhva

21.04.2012 kl.16:38

Heldig du som har fått for store klær :)) Var selv på brukthandel med tre vesker med saker og ting i dag. Fant samtidig to matter som jeg kjøpte.......

gretashobby

21.04.2012 kl.17:22

sidselsidserk: sko er det nok verre med her hos meg. bør nok invisterie i det også. Får ta litt eter litt tror eg. Håper for deres og vår del att det ikkje vert meir snø og kulde no ja. Ha ei super helg

gretashobby

21.04.2012 kl.17:29

passion4lifeandtravel: Føler med deg der. Har vore igjennom det sjølv. Men etter att eg la om kosten, har ein god del kg berre fært vekk. Og eg slanker meg ikkje. spiser emg god og mett. og har aldri søsug. Det er jo deilig da.
ha ein stålandes lørdagskveld

gretashobby

21.04.2012 kl.17:33

Sirdalsrypa: Det er jo kosen som redder emg da vet du Grete. Men det hjelper jo å kunne bevege seg litt også da. Ja det er sjølvsagt det. Men da må kjøper sei fra. Men eg har lært. skal be om mål på barnet ved eit liknande høve. kos dere i kveld da

gretashobby

21.04.2012 kl.17:35

synnovesyr: det fine med dei kg som har reist er jo att det ikkje ahr vore nokon jobb. Det er berre kostomlegging. Eg slanker meg ikkje. Spiser emg skikkelig mett og tenker aldri calorier. Men eg har ikkje søtsug i det heile tatt. det er litt deilig da. Ha eis trålandes helg. Nos kal eg inn å sjå på bloggen din :0)

passion4lifeandtravel

21.04.2012 kl.17:36

He he...høres herlig ut med ikke søtsug...her jeg ligger i strekk etter en tur på jobb med en diger sjokolade i hånden :-)

gretashobby

21.04.2012 kl.18:44

Jegerfritilhva: Har ein bruktbutikk her, så det vert vel til att eg leverer det der. Så kan andre bruke det. Spes dei tinga som nesten ikkje er brukt.

gretashobby

21.04.2012 kl.18:45

passion4lifeandtravel: Du får kose deg med sjokoladen din da :0).

sidselsidserk

21.04.2012 kl.20:00

Hei igjen Greta

Sjalet måler ca 1,40 x 65 og passer bra over skuldrene. Det er også mulig og strikke en mønsterrapport til for å gjøre det større. Jeg kan sende deg mønsteret hvis du vil. Det er på engelsk, men det følger en kort norsk forklaring med. Gi meg beskjed hvis du vil ha det så skal jeg sende over, men rekker det ikke før på mandag.

Kos deg videre:-)

fruensvilje

21.04.2012 kl.20:16

Det er bedre å pakke vekk klede som er for store enn omvent,jammen har du vært flinke.

Egentlig trenger vi ikke så utrolig mange plaggene,i dag har vi så gode vaskemaskiner og kleda tørker fort så det kommer nok til å gå greit skal du se:))ha en koslig lørdagskveld

gretashobby

21.04.2012 kl.21:48

sidselsidserk: du er no god da. ho som skal strikke det har ikkje problem med engelsk. Men vi har ikkje heilt bestemt mønsteret enno. Eg seier ifra om eg vil ha mønsteret min gode venn

gretashobby

21.04.2012 kl.21:50

fruensvilje: Det er snat det. Men no har eg ingen sommerbukser, berre tre vanlige dongri bukser og det er ikkje akkurat sommervennlig. Ingen shortser heller. Men skal kjøpe berre det eg treng og som er fint. Flink og flink fru blom. eg et meg berre mett på god mat eg.

Hobbystua

22.04.2012 kl.00:04

Deilig og få ryddet litt i klesskaper og se igjennom hva som ikke er brukelig lenger. Når våren kommer så er det bestandig artig og handle inn noe nytt. Og du som har gått ned mange kilo så er det jo enda mere gøyalt og gå på shopping nå:) Men har du ikke noen muligheter for litt omsøm på noe av det du allerde har da Greta? Men så fint at du fikk en fornøyd mottaker av genseren,,for dette er litt av en jobb og strikke for slikk og ingenting:) Fortsatt fin helg kjære venn:))

gretashobby

22.04.2012 kl.09:01

Hobbystua: Tror ikkje det er noen her som driv på med slikt. Og skal eg betale for omsøm så kan eg like godt kjøpe nye klede. det blir sikkert billigere. For eg vil betale skikkelig for håndarbeide :D.
Vi får kjøpe inn litt og litt og det som r nødvendig. Går nok bra hihi.foreløpig er det så passe kaldt att eg kalrer meg uten å fornye meg. Skal ut å sjå på turnstemne parade og oppvisning i dag. da er det ullskjørt og ullgenseren min som skal på og alnge ullstrømper. Varme strikkeklede har eg foreløpig nok av :0). Ha ein super dag min venn

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits