Min søndag.

I natt var eg ikkje opp mer enn to ganger og sov heilt til kl 7.30. Det gjorde godt. Men nok om det.

Hadde avtalt med ei god vennine att vi skulle ned i sentrum å sjå på opptoget av barneturnstemne. Det var 700 barn og 150 foreldre/voksne og ledere som var med. Eit fantastisk opptog. Medan dei gjekk rundt tok vi ein snarveg opp og kom oss opp på tribuna og fikk med oss innmarsen i hallen. eg tok fleire bilde. Men no trur eg att det er på tide att dama kjøper seg nytt kamera. fikk stjele eit bilde fra vennina mi.

 

Eit fantastisk skue. 700 forventningsfulle små og store unger. for noen var det første stemne. Dei som hadde deltatt flest ganger var visst 12 stemne. Supert. Det skal noko til å arrangere eit slikt stemne. visst ikkje att det skulle vere før det stod om det i lokal avisa torsdag. 

Da eg hadde fått nok, gjekk vi ut og der traff vi ei anna dame med ein liten søt baby :0). Vi tre gjekk heim til meg og drakk kaffi og spiste iskake. Lavkarbo sjølvsagt. Den unge moren vart heilt freslt på dne ksoten og fikk låne to bøker og masse gode råd med seg heim. Eg orket ikkje mier av turnstemne. eller kneet orket ikkje det. Dei to andre gjekk ein tur ned att. Eg gjorde litt ihuset og satte emg så på verandaen. Vennina mi kom opp att og vi koste oss og skravla i sola.

No er eg sliten og veldig fornøgd med dagen. Skal lage meg litt middag og berre slappe av resten av kvelden. Når eg skal legge meg har eg reine sengklede og reint soverom. Nesten så eg gleder meg.

I morra har eg ingen planer foreløpig. får ha meg ein tur ut på sykkel, så får vi sjå kva dagen elelr bringer med seg. Takk for titten og alle koselige kommentarer dere kommer med. Kjekt ja

 

 

14 kommentarer

venkesstrikk

22.04.2012 kl.17:54

Ein koselig dag med andre ord, no er det kamp på TV for meg, skal bli spennande, i dag MÅ vi vinne :-)

strikkogtov

22.04.2012 kl.17:59

Det var et flott skue :)

Høres ut som du har hatt en fin dag, - og god sykkeltur i morgen :)

gretashobby

22.04.2012 kl.18:26

venkesstrikk: følger med eeg og. Dei er best foreløpig, sjølv om det er 1-1.

gretashobby

22.04.2012 kl.18:27

strikkogtov: Takk takk. Blir nok ingen lang tur, men kven veit.

Allis

22.04.2012 kl.19:27

Hallois!!!!!! For en flott dag det har vært i dag. Det bildet inne fra hallen var så flott;) Det var helt fantastisk å se alle disse glade ungene som var med på stevnet. Vart så rørt eg at tårene trilla når eg sto og filma. knis..

Ha en fin fin kveld videre.

siljeirenehobby

22.04.2012 kl.19:46

hey og god kveld min venn:)

Åhhhh dette brakte frem mange gode minner, som turner selv og som trener, det var i gode gamle dager det. Når jeg var ung og sprek, nå er jeg bare ung:))) Tjihhhiiiii

Nå har vi vært i 1 års dag til Nilla, Vilde hadde laget de deiligste cupcake som hun hadde med til bursdagsbarnet og resten av besøket:) Har klippet og stripet håret til Liva så nå er hun klar for skolefotografering i morgen. Selv er jeg helt utslått nå, har vist brukt dagens kvote og litt til, så nå er det kvelds til jentene så blir det sofa og pledd resten av kvelden, hvis jeg ikke går rett i seng sammtidig som jentene....

Ha en fin kveld min skjønne gode venn!!

gretashobby

22.04.2012 kl.21:19

Allis: Ja det var flott å sjå alle ungane. det er håp for fremtida. Heilt klart

passion4lifeandtravel

22.04.2012 kl.21:24

Ønsker deg en flott sykkeltur i morgen og den kommer til å gjøre deg godt.

Fint bilde og det hørtes ut som en koselig søndag :-)

gretashobby

22.04.2012 kl.21:24

siljeirenehobby: eg har aldri vore turner og ikkje hatt turnende barn heller. Men det var fantastisk å sjå alle desse ungene. I eit tog som var like langt som 17.mai tog her i bygda i alle fall.
Hatt ein travel og akrtiv du og da min skjønne venn. så nå sover du aknskje. eg legger meg tidlig når eg er her åleine eg og. Men skal holde ut litt til. tar meg litt youghurt og nøtter no. prøver ut ei ny oppskrift i kveld. ei ikkje sjølvkomponert ei. Og så har eg fleire puteideer som presser på i hodet. Suser litt hehe.
håper du ikkje har brukt opp morgendagens kvote no da. skrives min skjønne lille snuppa mi

gretashobby

22.04.2012 kl.21:25

passion4lifeandtravel: Det var ein flott søndag. Det blir nok berre ein liten tur i morra da. Men det blir litt lengre enn å sykkle ned i sentrum. Ønsker deg ei god start på ny uke. klemmen

fruensvilje

23.04.2012 kl.08:58

Kjekt med et godt kamera:)og kjekt med turstemne,utrolig flinke barn og ungdommer der:)håper du får en fin dag i dag også

gretashobby

23.04.2012 kl.09:36

fruensvilje: Takk det same til deg

Merima

23.04.2012 kl.11:29

Høres ut som en PERFEKT dag, kjære venn :)

Takk for bilde! Der har det skjedd så mye fint :) Bare gode minner.

Billett er ennå ikke kjøpt.

Ha en fin uke!

gretashobby

23.04.2012 kl.13:53

Merima: Du likte det bildet fra i går også ja. Innlegget id ag er enda mer til deg. klemmen

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits