Kursgave og vår bilde fra verandaen

da min kjære kom heim fra kurs, hadde ahn med ei lita gave til meg. det var noe eg ahr ønska meg ei stund. Jan Eggum gav ut 6 cd'er med 10 sanger på kvart. einsang for kvart år. Han fylte 60 år sist år. Eg ahr hørt masse bra om dei og dei skuffa ikkje. Måtte høre gjennom dei før eg skreiv dette innlegget. Det er musikk som vi begge liker.


Dei innholder det meste og mange gode tekster og mellodier. Eg vart kjempeglad :0).

Musikk er noe som vert spilt mye her i huset. Mest av min kjære, mene g har begynt å spille meir musikk når eg er åleine eg og. det er trivelig emd selkap av musikk. :0)

Dagen i dag har berre vore heilt fantastisk flott. Sol fra klar himmel heile dagen. Vel etter att den kom over fjellet da. Den kom kl 10 og var her i 45 min, så tok den ein pause og kom att ein halvtime seinare. I løpet av den ahlvtimen sykkla/gjekk vi ein tur ute i "Villabyen". der er sola mye tideligere enn her hos oss. Men så går den mye før også.

Lunchen tok vi på veranadaen og litt utpå dagen vart det så varmt att eg tok sjangsen og tok på bikini for første gang i år. Har på følelsena tt vi får ein veldig bra somme. Håper eg har rett. det var i alel fall ein deilig dag.


Dette bildet tok eg fra verandaen rett før her. Etter att skogen edom veien er hogd ned har vi fått ei praktfull utsikt. Håper på amnge slike dager fremover. da er livet virkelig verdt å leve. Ønsker alle ien god start på ny uke.

24 kommentarer

Matja

29.04.2012 kl.18:08

Så kjekt med en slik gave.Eggum har så mye bra.Flott utsikt.Vi nyter været her også.Jentene sitter på altanen og soler seg.Ser folk går forbi med lett sommertøy på seg.Helt fantastisk.Dette har vi ventet på så leeenge.Kos dere:)

Tove

29.04.2012 kl.18:10

Har vært en helt fantastisk dag her i dag også. Sol og plussgrader i fleng. Ser ut som våren tar en tur innom igjen. Ha en fortsatt fin kveld og kos deg med musikken din.

passion4lifeandtravel

29.04.2012 kl.18:32

Så fin gave du fikk da mannen kom hjem :-)

For et nydelig bilde...så fint dere har det der dere bor.

Det har vært nydelig vær her og.

Ja...vi satser på at det blir en knallfin sommer i år :-)

gretashobby

29.04.2012 kl.20:13

Matja: vi har kost oss heile dagen. Det er så deilig å sitte på altanen og se folk gå forbi både her og borte på gangveiene. Herlig liv når sola skinner.

gretashobby

29.04.2012 kl.20:15

Tove: Det er berre å nyte når veret er så flott som i dag. Skal bli like bra i morra. Herlig herlig

gretashobby

29.04.2012 kl.20:21

passion4lifeandtravel: Det gjør vi virkelig. da trenger ein ikkje å reise utlands for å finne finveret

passion4lifeandtravel

29.04.2012 kl.20:25

Norge er et vakkert land hele året...men...er jo noe spesielt med sommer i Norge når det er fint vær <3

gretashobby

29.04.2012 kl.20:35

passion4lifeandtravel: Eg liker no Norge best når det er fint ver eg da hihi. Men sommer i Norge når veret er flott, da kan ein nesten ikkje ha det bedre. Sånn vermessig altså

venkesstrikk

29.04.2012 kl.20:39

Artig å sjå utsikta di. Her har det også vore sol og sommar i dag etter vinter i går. Så omtenksomt av din mann å ta med gave til deg :-)

gretashobby

29.04.2012 kl.20:52

venkesstrikk: herlig med sommerfølelse, sjølv om temprturerene enno ikkje er sommer

strikkogtov

29.04.2012 kl.21:45

Jan Eggum er faantastisk. Så fin utsikt du har :)

fruensvilje

29.04.2012 kl.21:49

flott utsikt fra verandaen din,og så bikini da:))vi har hatt samme blå himmel i dag men litt kalde vind så genseren beholdt jeg på.

Det var en fin gave t kjøpte til deg:)no kan du kose deg masse med fin musikk

gretashobby

30.04.2012 kl.07:43

fruensvilje: Hatt ein wstrålandes dag ja. var berre i nne i kroken att bikinien kunne brukes. Hadde nok vore noko anna utenfor blokka ja . Ja herlig musikk. Ha ein fin ag

gretashobby

30.04.2012 kl.07:43

strikkogtov: Takk, ja utsikten er ikkje å klage på no.. Enig flott musikk

siljeirenehobby

01.05.2012 kl.10:05

Hei søta!

Åhhhh så kjekt å få gave!! Det var snilt og omtenksomt av din kjære:)) Nyt musikken:D

Det var et nydelig bilde du har tatt, I dag kan en ta mange fine bilder her på øyen, værer er rett og slett nydeligt og jeg kan ikke vente med å komme meg ut, skal bli godt å sløve/sove ute og ikke inne slik som vanlig:))))) Happy happy!!

Ja, forresten, du hadde helt rett, det var sveitsbesøket som gjorde dagen bra:))))

God god klem til søta mi<3

gretashobby

01.05.2012 kl.12:40

siljeirenehobby: Ja i dag må vi nyte livet og sommeren. skal ut og legge emg flat no. Må prøve å få bitte litt farge bak og. skal ha ermeløs kjole i bryllupet og da må eg ha litt farge på begge sider. Veit jo ikkje kor mye sommer vi får før den tid, så får benytte tida. hater å ligge på magen, så det vert berre litt og litt. Men alt monner. ha ein utrolig flott dag min nusselige venn. <3. hils prinsessene dine<3<3

Allis

01.05.2012 kl.17:36

Åååh knallgave, den kommer dere til å ha mye glede av. Jan Eggum er bare så bra;-)

Vi har hatt to fantastiske dager på godset med sol fra morgen til kveld. Kom heim på ettermiddagen i dag, må fikse huset til vi skal få besøk av noen "bil" venner . På fredag reiser vi til Molde på årets første bilutstilling, thii.. Det skal bli herlig med ei helg på hotell, ivertfall når alt er dekket av arrangørane, hehe..

Nydelig utsiktsbilde du har tatt, håper vi får en knall sommer sånn at vi kan nyte utsikten i flotte solforhold;-)

Ha en fin fin 1 mai kveld videre min venn.

gretashobby

01.05.2012 kl.17:47

Allis: Takk for kosleig kommentar. jan Eggum har gått masse på anlegget siden den kom i hus ja.
Det vert knas å reise på Molde å bo på hotel og ikkje å forakte att arrangøren betaler. Da er det bare å nyte det.
Ja vi vil ha knallsommer. men vi kan vel ikkje forvente det, så vi får bruke dagene og veret medan vi har det. God 1. mai kvled til deg og vennen

Fru Helianthus

02.05.2012 kl.18:34

Nydelig utsikt! Det er noe helt eget med den vestlandske naturen, og særlig på våren (og sommeren ... og høsten ... og vinteren)!

Og gratulerer med forestående bryllup!

Bittami

02.05.2012 kl.18:59

Åååå, jeg er også fan av Jan Eggum og har vært det helt fra min ungdom. Herlig musikk, selv om mange synes han har litt trist musikk. Smaken er som baken, og godt er det:)

Nydelig bilde fra verandaen din, ser at du har fint vær:) Akkurat nå er det i hvert fall stiv sørvest kuling her, og litt regn og litt snø innimellom. Huskaldt er det også... Ekte drittvær! :)

Ha ei koselig uke videre!

Klemmer fra meg:) (som har gjenopprettet likevekten i garnlageret) hihi:)))

gretashobby

02.05.2012 kl.21:20

Bittami: Han kan vere melankosl til tider, men har noen herlige melodier. Og her var det mange låter som amn berre blir godt humør av. Anbefales virkelig Bitta.
så kjekt for deg att du fikk gjenoppretta likevekta. Her driv eg berre med garnslanking. Ønsker deg og ei herlig uke videre. tror du får finveret no og vi det dårlige

mimouna

03.05.2012 kl.13:53

Så koselig gave. Jan Eggum er kjekk han. :)

Vi har jammen fått noen fine dager i det siste, og du er flink til å utnytte dem. Deilig å både sitte ute i solen og å gå tur og lete etter stadig nye vårtegn.

gretashobby

03.05.2012 kl.15:42

mimouna: det er sant. ein må leve mens ein kan her og no. Det fikk vi nok ein påminnelse på på mandag den 30. Med dødsfallet til Aleksander Dale Oen

tovepia

04.05.2012 kl.15:19

Her har jeg nettopp fyrt opp, det er isekaldt!!! Alle planter er innom hus, og nå er jeg passe lei...

Eggum har kommet seg, syntes ikke om ham før, men nå er han virkelig god;)

Ha ei flott og forhåpentligvis vårlig helg, klem fra mæ;)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits