Sjalet som eg skal bruke på kjolen, eller ein annan kjole i bryllupet i juni

Viss alt går etter planen skal min datter sy kjole til meg som eg skal ha på i hennar bryllup. den skal vere ermeløs, derfor har eg fått "Momouna" til å strikke sjal til meg. Det fikk eg i posten i dag. Hadde ikkje akkurat rette tingen under, men aksnkje dere får eit lite inntrykk av kor fint det vart


kanskje ikkje heilt lett å få frem fargene, var litt seint på dagen


Må muligens ha ei anna nål til å holde det sammen. Det får eg finne ut når eg veit korleis kjolen er. Og må eg ut å kjøpe kjole så må den passe til sjalet hehe. det går nok bra. Det må jo det

fikk meg ein tur til legen også i dag. Kneet mitt svikta meg på lørdag. vanskelig å bevege seg over golvet og masse smerter. fikk ein hestekur med kortison i dag. Det er berre for å dempe og roe det ned. kan ikkje reapraere skadene. det er der for mye galt med knnet. Men det er det dei skal ordne i lærdal når eg endelig kjem til der. Håper å få bytta knee i løpet av året. vi får sjå kva som skjer. No håper eg att denne kuren virker slik sånne klurer virket på det andre kneet i sin tid. så kane g reise i bryllup og på fremvisning  i juni. Danse i bryllupet vert det vel ikkje, men det får dei unge ta seg av hehe. Det er ei stund att enno, så mye kan skje. Eg er heldig som kom til og traff ein elge som forstod og er dyktig. No ser eg fremover att og skal ikkje syte på lenge lenge over kroppen. Er ikkje mye hejlp i, men vere glad for att eg har fått hjelp og att alt til slutt vert så optimalt som det kan verte.

No skal eg strikke litt på ei arm før det strikket skal få fri ei stund. I morra må eg strikke på noe anna.

Ønsker alle ein flott 17. mai

20 kommentarer

Grete

15.05.2012 kl.22:16

uff så dumt med kneet :( håper du får ordnet dem i løpet av året, men i første omgang at du blir god nok til å kose deg i bryluppet, du blir flott med sjalet i alle fall, blir spennende å sjå kjolen ho skal sy da :)

gretashobby

15.05.2012 kl.22:18

Sirdalsrypa: Det går bra med kneet. Ein må berre gjere det beste ut av situasjonen. Det må vi alltid. Så eg regner med att ordner seg til det beste :0). Ja det vert spennde å sjå kjolen om den vert ferdig. hehe

synnøve marthinsen

15.05.2012 kl.22:20

Det var et nydelig sjal som helt sikkert gjør seg fint over en selskapskjole.Det er jo så gøy med bryllup så vi får håpe du kan få deg en liten svingom hvis kneet blir litt bedre:)

gretashobby

16.05.2012 kl.07:09

synnøve marthinsen: Ja sjalet var veldig fint syns eg. Ein svingom er vel litt mye forlangt, men kven veit. Skal i alle fall kose meg og... Ha ein fin dag

16.05.2012 kl.07:13

Oi det sjalet var lekkert! Så fin du kommer til å bli:-)

Dumt med kneet da.....God bedring:-)

Gry Robertsen

16.05.2012 kl.07:19

Der ble jeg anonym,men forrige kommentar kom fra meg;-))

gretashobby

16.05.2012 kl.07:25

Gry Robertsen: Kneet går bra det. Må tenke posetivt :0). Svarer her da så du får sett den. Ja sjalet var veldig lekkert. Må lære emg å tyde sånne oppskrifter så eg kan lage slike sjal sjølv.

siljeirenehobby

16.05.2012 kl.08:06

Hei vennen min. Åhhh for et nydelig sjall du har fått i posten:)) Gleder meg til å se kjolen:))

Men huff og huff får vondt i kneet mitt av å lese om ditt.... Ikke noe kjekt!!! Krysser fingre, tær og alt annet som kan krysses for at du blir bedre mens du venter på lege/sykehus!!!!

God god klem

venkesstrikk

16.05.2012 kl.08:06

Nydelig sjal. Det blir fint å ha i bryllaup :-) kjekt å gifte vekk dattra

fruensvilje

16.05.2012 kl.08:10

God morgen Greta.Godt du fikk en hestekur på kneet da:)krysser fingrane for att det blir litt bedre no i påvente av opperasjonen.

Det var et nydeligt sjerf du har fått deg,litt uvanlig att du bestiller siden du strikker selv:))men greit det også en gang i blandt.

Kos deg med strikketøy i dag og ha en fin 17 mai du også

gretashobby

16.05.2012 kl.08:11

venkesstrikk: Ja er enig og takk for det Venke. Det vert veldig kjekt

gretashobby

16.05.2012 kl.08:12

siljeirenehobby: Du er så god. Klart det vert bedre. Sånne kurer har hjelpt meg før. Men det er ikkje noe eg tar før nøden er størst. blir litt sånn pløsen og rar av det. I dag er det full krig i kroppen men det er eit veldig godt tegn. da slosst den og da vert det bedre. Så ikkje ver redd for det du.
sjalet er flott, og eg håper det passer til kjolen og att den vert ferdig. Ha ein flott dag vennen og pass på deg sjølv. God klem <3<3

elins strikkeri

16.05.2012 kl.10:56

Hei. Så flott sjal du har fått deg!! Spennande med bryllup, eg har ein son som skal gifte seg i august:)) Gleder meg til å sjå kjolen som din datter skal sy til deg, ha ein fin 17 mai:))

gretashobby

16.05.2012 kl.13:43

elins strikkeri: Tusen takk Aase. Det vert spennde i augsut da. Skal få sjå kjolen om den vert ferdig. Håper det virkelig. Ha ein fin 17. mai du og

mimouna

16.05.2012 kl.16:11

Så bra at sjalet kom trygt fram uten å bli alt for krøllete. Nå gleder jeg meg til å kjolen. :o)

Godt å høre at du kom til en flink og hyggelig lege, så får vi tro at det ordner seg med kneet. Ha en super dag i morgen, klem fra meg.

gretashobby

16.05.2012 kl.16:26

mimouna: takk for sjalet og takk for fine ord. alt ordner seg til slutt. Sjølv om mye fikk litt tilbakeslag i dag. Men noen tlf fikk vel ordnet opp vil eg håper

passion4lifeandtravel

17.05.2012 kl.09:17

Så trist med kneet, men håper det blir bedre dag for dag...

Nydelig sjal, og du kledde det som bare det.

Ønsker deg og dine en fantastisk 17.mai <3

gretashobby

17.05.2012 kl.09:20

passion4lifeandtravel: skal nok få orden på det til slutt. Takk for det. Ønsker deg og Julian ein flott 17. mai også

Bittami

18.05.2012 kl.12:33

Det var et nydelig sjal! Og kjempefine farger:)

Du blir nok vakker i ny kjole og nytt sjal i bryllupet!

Håper kortisonkuren tar knekken på vondt'en i kneet! Og mens du venter på det, så får du holde deg i ro, og bare kosemose med strikking og sånne ting! Ikke så enkelt, men det må til innimellom.

Her er det frihelg, og jeg skal ta igjen litt forsømt i heimen, og på strikkefronten:)

Har vært travlere enn vanlig. Mye jobb, og nå er også våraktivitetene for snuppa i gang. Men cup'er og fotballkamper og treninger ellers også. Artig, men mye mer tidkrevende enn når det er vinter.

Ha ei flott helg! Håper sola skinner hos dere, her er den borte vekk igjen i dag.

Klemmer!

gretashobby

18.05.2012 kl.12:36

Bittami: takk for fine og oppmuntrende ord. Bitta. Får gjort litt på strikkefronten ja. syns berre så dårlig siden eg ahr så mange eg vil strikke på samtidig. Men noen nermer seg da slutten. Det er nok ei travel tid ja fremover. Men om noen år er alt forbi, og d lengter man av og til tilbake til det som var travelt. Husk å sette av tid til kos også. Sola er nok ikkje her nei, men vi venter på den med lengsel og glede. Ha ei flott helg vennen

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits