kjøkkenkluter og litt uvenstlig skravling

Det er lørdag formiddag og skodda har besøkt oss i dag og. Ja, ja vi får kose oss inne. tenpraturen er ikkje noko å sei på da, men det begynner å verte så fuktig over alt. sommeren kjem vel tilbake snart, vil eg tro.

Medan eg venter på den, så strikker vi ligg da. Min kjære er som eg har sagt til det kjedsommelige, min fotograf. Ikkje alltid eg er like fornøgd med bilda som ligg klar på apperatet, meneg får ta det eg får. Kjøkkenkluter har ein alltid bruk for. Både eg og mange andre. her kjem eit knippe av noen av dei eg har strikka i det siste.alle desse 4 er strikka i tuva helårsgarn. strikker så lenge nøstet varer. Somme nøster er det tatt bitte litt av, men ikkje så mye att det gjør noko. holder på med ein klut i Safran fra drops no. Har ikkje prøvd dei enno, så eg må teste dei sjølv før eg fikk ut om eg skal lage fleire av det garnet. Veldig godt å strikke med i alle fall. eg hadde to bilder å velge i på denne svarte. Får ta med det også. Sjølv om det er litt vel spesielt.


han er litt spesiell dennemannen min.  halsen som dere skimeter får eg skrive om ein annan dag.

No står tv på og ol-sykklingen er igang. Prøvde å få med emg heile opningssermonien i går, men måtte gi tapt da Norge hadde marsjert inn. Er ingen natterangler. Har vel aldri vore det, men det blir verre og verre for meg.. har vel noe med att nettene ikkje er heilt effektive når det gjelder søvn. Mne ein er jo ikkje nødd til å sitte oppe da. får med seg det emste i alle tsen reprisene i løpet av dagen. eg kjem nok til å få med meg det meste fremover. er ikkje intresert i alt, men kjekt som bakrunnsstøy. blir det fint ver, sitter eg ute. Men om veret ikkje tillater det så får eg med meg det alle emste ja.

skal skifte sotl snart. På krakken forann stolen ligger det 4 forkjellige strikk og venter på emg. Får nok ikkje strikka på alle i dag, men har nok å strikke på både der og i den stooore strikkepuffen. Da ønsker eg alle ei super helg

 

8 kommentarer

fruensvilje

28.07.2012 kl.21:24

du har produktive dager ser eg:)kluter er gode å ha litt av ja ,litt forskjellige farger er også kjekt så blir det litt variasjon i oppvasken:)Er trøtt om dagen jeg også,er så svett og klam om natta så søvnen blir urolig ja,tenker det bedrer seg når kveldane blir mørkere.

gretashobby

28.07.2012 kl.21:35

fruensvilje: Fikk nett melding fra ei dame som ville ah alle eg kunne avsjå. så da får eg solt 6 strykker. Tenkte eg skulle bytte ut noen av mine. da får eg berre lage flere. Kjekt det.
Sitter stort sett iro, så da må eg ha noko å gjere på. greit emd litt småstrikk også. No er det Ol på tv, passser formen min bra. Strikking og litt ol. ha ei flott søndag

fruensvilje

28.07.2012 kl.21:57

ikke farlig å strikke når du får solgt litt innimellom:))og ja slike kluter er greie å ha innimellom når det skal være lettvindt

gretashobby

29.07.2012 kl.09:06

fruensvilje: Sant det. Har eit bra lager av diversse ting no da. bør vel gjøre eit lite fremstøtt når hausten kommer, så får eg solgt litt. Ha ein fin dag

siljeirenehobby

29.07.2012 kl.22:31

God kveld min kjære:)

He he, han er artig han mannen din, må jo være veldig kjekt å få slike "bilde-overraskelser" og så artig at han finner på noe når han tar bildene, isteden for at det er en vaskeklut som ligger på gulvet eller benken, syns dette var artige bilder!! Må gi han litt skryt fra meg:)

Og du har helt rett, får aldri nok kluter!!

Nå har jeg en liten pakke pause, fikk koselig besøk av en nabodame som ville si hade til meg før jeg drar:) Kjekt med gode venner og naboer:))) Krysser alt jeg har for deg ang fredag og gleder meg til oppdatering!!! Hvis du syns jeg er treg med å svare/kommeter så er nettet tregt og da gidder jeg ikke bruke tid på å vente på at svar/kommetarer skal bli sendt... Var store problemer med nettet sist jeg var der og det er mange som rapporterer om problmer nå også:(

Klem klem

gretashobby

30.07.2012 kl.08:20

siljeirenehobby: Takk for herlig kommentar min venn. Skal gi beskjed til min kjære att du likte bildene hehe. da hadde d nok likt dei eg ikkje tok med også da.
eg skal ha litt tolmodighet når det gjelder svar og kommentarer. eg er jo så tolmodig, så det blir ikkje noe problem hehe.
håper bare du får full utbytte av denne turen. Gleder meg til å høre att alt har blitt bedre. Stor stor klem fra meg. Eg blir med deg i tankene. Mange store klemmer.

p.s. Ja lyktene vart kjempefine. Hadde det vore lengre tid, skulle eg ha sendt deg ei som du kunne hatt med. Men den kjem vel ikkje frem i tide

elins strikkeri

30.07.2012 kl.08:39

Hei. Du er like flink og flittig som alltid!! Slike kluter er berre kjempegode, skulle nok ha fornya litt her og..... men det er så mykje anna som frister:) Mellom anna så har eg veldig lyst til å lage ei lyslykt, synest dei du har laga er så fine! Ønsker deg ein fin og god dag:))

gretashobby

30.07.2012 kl.09:00

elins strikkeri: Takk for det Åse. Eg må da gjere noko eg og. Du må berre lage lykt. Det tar ikkje lang tid for deg.
Håper du og får ein super dag. klem

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits