Det blå hodet fikk bli med på fjellet i går

I går var eg på fjelltur :0). Vel kanskje ein sannhet med modifikasjoner. Eg var med opp på parkeringsplassen, medan Torstein gjekk opp på høgfjellet :0). Her sitter eg og gjer det eg kan hehe


Eller tror eg kan.  Strikke altså.

men det var ikkje dette eg skulle vise frem, men det blå hodet. eller kanskje ikkje det blå hodet som er modellen heller men lua. :0)


Det er eit bestillingsoppdrag fra min mor


Det er ei Arne og Calos lue og er strikka i Freestyle. Ganske grei å strikke men knota ein del med mønsteret oppe da. Er så lett att tråden deler seg når ein skal strikke tre rett sammen. Men den vart ganske grei. Blir nok varm og god til vinteren. Men det er leenge til den kommer enno.

Veret blir nok bra her i dag også. Bare tåka letter og sola kommer seg over fjelelt. blir vel ein liten luftetur en eller annan plas, tror eg. vi tar dagen som den kommer.

ha ein flott dag der dere er alle sammen

12 kommentarer

Bittami

07.08.2012 kl.10:01

Hei vennen min:) Ja, no er det lenge siden jeg besøkte bloggen din, og alle andres blogger også. Jeg har ikke hatt hverken mot eller tid til blogging. Men håper at høsten gjør det slik at jeg kommer i gang igjen.

Det så herlig ut å sitte sånn i sola og strikke. Og lua ble pen, den. Har ikke strikket noen Arne og Carlos-luer ennå, men har sett mange pene.

Her er det ennå litt sånn flyttesjau, tar veldig lang tid å få ting på plass. Og når unger har ferie fra skola og hjemme hele tiden, så blir det lite med bloggetid og annen hobbytid. Men det tar seg opp igjen. Skal på nattevaktshelg til helga, og regner med at 4 nattevakter gjør sitt til at jeg får ordnet litt med hobbysysler også:)

Ønsker deg en fortsatt fin sensommer, og at vi får mange gode værdager. (selv om det er grått og regn her) :)

Stor klem fra meg:)

fruensvilje

07.08.2012 kl.10:55

Dette såg jo hyggelig ut:))brun og fin var du så en ser du har hatt en god sommer:))

Grei og fin hue,og ja vi håper det blir lenge før den trengs

Liv

07.08.2012 kl.11:52

Heisan!

Det der såg koselig ut du! Lurt å være med til fjells fordi om du må sitte i ro. Godt å skifte utsikt sikkert.

Lua var fin, sikkert kledelig og.

Fortsett å kos deg. :)

gretashobby

07.08.2012 kl.11:57

Bittami: Hei vennen. Så kjekt å høyre fra deg att. Klart det tar tid å komme iorden etter flyttinga. og om sommeren vil ein gjerne bruke tid på nyte den og vere saman me jentene. du kjem nok sterkt att tenker eg. Gleder meg til å følge deg. Fortsatt fin sommer.

gretashobby

07.08.2012 kl.11:58

fruensvilje: ja har fått litt sol på kroppen. Ja da luen er grei nok den. Ha ein fin dag

gretashobby

07.08.2012 kl.11:59

Liv: det gjorde det. Det gjorde veldig godt. Følte att eg var med på fjelelt. Var jo det men på ein normal måte.
Lua blir nok god å varm i alle fall

elins strikkeri

07.08.2012 kl.12:13

Hei. Ja her ser det ut til at fruen nyter livet!! Ja ein må nyte livet når ein kan:) Flottis lue som nok vert god til vinteren men det er lenge til får vi håpe og tru! Ha ein fin dag, klem:))

gretashobby

07.08.2012 kl.13:06

elins strikkeri: Må nyte livet mens ein kan, ikkje sant Åse? Håper ho blir fornøgd med den og att ho blir varm om øren langt utpå vinteren. Klem

malla

07.08.2012 kl.19:58

Dette ser kjempekoseleg ut. Vi har hatt fint vær i dag også, men eg har vore inne og rydda litt, og strikka. Flott lue du har strikka.

gretashobby

07.08.2012 kl.21:29

malla: Det var kosleig. Håper på å få fleire slike turer. Lua var grei nok :0)

tromsfruen

07.08.2012 kl.22:42

Beundrer deg at du klarer å strikke om sommeren. Kjempeflott lue, men vi får håpe det er lenge til den kommer i bruk :-)

Kos deg videre!

gretashobby

08.08.2012 kl.12:58

tromsfruen: eg strikker alltid eg. Ikkje amnge dager i løet av eit år att eg ikkje strikker litt i alle fall. Strikka når eg var på Kreta for to år siden også eg. Ikkje så mye som vanlig, men litt kvar dag.
sjølv om det ikkje akkurat er flott sommervarme i dag, så er det nok lenge til kjøper treng å bruke lua si :0)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits