Bestillinger og sjukehus reperasjon

Hadde tenkt å starte dette innlegget med eit bilde av garnet eg kjøpte i Lærdal i går. Men så orker eg ikkje å ta bilde av det hehe. Så da får dere tro meg på mitt ord.

eg har fått inn noen bestillinger no. Som eg snart skal begynne på. Må berre få ferdig jakka til dattra først. Eg kjøpte garn til Ein båt hals. Egen oppskrift, Mariusgenser med rundsal i bunnfarge kvit, eit par sokker med marius mønster i bommul. Skulle kjøpe garn til 3 par sokker med mariusmønster i sokkegarn. Men dei hadde ikkje rette fargen eller rette sort garn der inne. Så det får eg få tak i ved eit seinare høve. Men alt det andre står først på lista. Så eg har nok god tid på meg.

Grunnen til att eg var i Lærdal att i går var att eg fikk tlf fra sjukehuset på tirsdag med hasteinnkalling for kikkhulsoperasjon. Den var planlagt å skulle skje i slutten av september. Eg ringte tidligere på dagen, for å høyre om dei hadde satt opp noen time. Slik att eg visste når det vart. Det hadde dei ikkje, men det skulle skje snart. Så gjekk det vel ca 30 min, så fikk eg tlf om eg kunne komme dagen etter , altså i går. Siden min kjære har ferie så kunne eg det. det er 3 timers kjøring inn dit. Men det er geit når dei vil reparere emg.

Slik det ser ut no så gjekk det bra. Veit jo sjølvsagt ikkje enno om det er nok, men det håper vi på. Det er slitasje og dei skrapa vekk løse deler og fjerner allt som var løst og div anna. Håpet er att vi kan utsette innsetting protese med flere år. Hadde vore godt om eg slapp det i det heile tatt. vi får ta det som det kjem. føler meg virkelig tatt gått vare på der inne. Dei tar deg på alvor og snakker til deg som ein likemann ikkje overfra og ned. Det gjer så godt. Og blir det ikkje bra er det berre å ringe direkte så skal dei ta emg inn att for så å finne ut kva som skal skje. Trenger ikkje å gå om fastlegen hverken no eller seinare. For no er eg i deira system. Det er så godt å føle att dei tar hånd om det. Da er det berre vente å sjå og håpe på att eg snart kan starte å trene både kne og resten av kroppen. Bechtrewen skriker etter trening.

Kjedelig oppdatering dette her og eg veit det er ikkje alle som liker å lese om sjukdom og sjukehus. Men av og til er det greit å skrive om det syns eg. Berre det ikkje vert formye. Det liker ikkje eg heller.

vi har så fantastisk ver her no. Deilig sjølv om eg ikkje akkurat har sittet i sola i dag. Men alle dører og vinduer står opne. No skal eg prøve å sjå om strikkelysta er der littegranne. klem fra ei som er litt sløv i dag.

18 kommentarer

fruensvilje

16.08.2012 kl.17:54

du store her skjer ting fort gitt:))det er flott att du endelig fikk tatt den opperasjonen,no krysser jeg fingrane for att du blir bra etter att alt har grodd.Du har i allefall å gjør på:))ønsker deg masse masse god bedring.

Innlegg fra meg lyt komme seinere,no vil eg ut i sola og se etter litt bringebær:))

Strikkeogheklelise

16.08.2012 kl.17:57

God bedring, :))))

gretashobby

16.08.2012 kl.17:58

fruensvilje: sender deg ein litt større oppsumering på meldingsboksen eg.

gretashobby

16.08.2012 kl.17:59

Strikkeogheklelise: tusen takk

16.08.2012 kl.18:43

God bedring Greta :-)

strikkogtov

16.08.2012 kl.19:11

Så kjekt at de kan fikse sånn med kikhulloperasjon. Kan ikke noe om det, men innbiller meg at det ikke er så omfattende som annen operasjon.

gretashobby

16.08.2012 kl.19:38

Anonym: Takk skal du ha

gretashobby

16.08.2012 kl.19:39

strikkogtov: viss det er nok så er det heilt supert. dei kan gjere mykje med sånn kikkhulsgreier. Men dei kan ikkje skifte ut deler med det. vi får håpe eg slepp det no

Hobbystua

16.08.2012 kl.21:01

Heisann Greta:) Er supert at du har fått gjennomført dette nå,,og vente er egentlig noe av det værste som er. Så krysser fingrer for at du slipper og bytte ut reservedeler i din alder:) Og en annen ting,,du er ikke den som skriver og klager over alle vondter i kroppen hver dag,,så innlegget ditt var fint formulert:)) Og jeg skjønner at strikkepinner klirrer fortsatt,,så blir artig og følge med på hva du lager utover høsten. Håper du kommer fort til hektene igjen og en riktig god bedring ønsker jeg deg. Klemmer fra Marianne:))

tovepia

16.08.2012 kl.22:54

Såå godt å høre! Jeg krysser fingre og tær for at operasjonene ble vellykket, det tror jeg!

Ha ei riktig god helg,..og god bedring!! klem fra mæ;)

Eva Petronella

17.08.2012 kl.08:29

Det er viktig å være litt snill med egen kropp og du er flink til å ta vare på deg selv, Greta - Så dette ender nok godt. Trening blir det nok også tid til etterhvert. Kos deg med strikkingen din så lenge du må holde deg i ro etter operasjonen, men god samvittighet. Det fortjener du :-)

gretashobby

17.08.2012 kl.08:49

Hobbystua: Takk for koselig tilbakemelding. Greit om eg slepp å bytte dette kneet også ja. Nok med eit "falskt". Men vi får sjå korleis det går når såret gror og eg skal begynne opptreninga.
takk for att du ikkje syns eg syter.
Godt å sjå deg i bloggverden att. Skal inn å sjekke om du har lagt ut noe nå etterpå. Stor klem til deg også

gretashobby

17.08.2012 kl.08:49

tovepia: Tusen takk for hyggelig kommentar Tove

gretashobby

17.08.2012 kl.08:51

Eva Petronella: Tusen takk for hyggelig kommentar Eva. Skal kose meg med pinner og garn og innimellom "gå" noen runder på golvet. Opptreningen starter nok onsdag, da skal eg til planlagt fysiotrening. Ønsker deg ei god helg også

passion4lifeandtravel

17.08.2012 kl.09:01

Se her ja...her skjer ting fort..like greit å hoppe i det når man får sjansen...akkurat sånn skjedde det med kneoperasjonen min i fjor...selv det var hastesak...så kunne det ta to uker, men på fredag fikk jeg beskjed om operasjon på tirsdag...flott når ting skjer raskt i blant...for man hører om så lange ventetider på operasjoner <3

Ønsker deg riktig god bedring og lykke til med kneet, og satser på at du snart er hos fysio for opptrening.

En varm godbedringsklem <3

gretashobby

17.08.2012 kl.09:07

passion4lifeandtravel: Tusen takk skal du ha. Ja satser på å starte treninga av kneet på onsdag. da skal eg til avtalt time hos fysio. Ho veit jo ikkje att eg er operert da. så det blir bra. Håper og tror att dette er nok for noen år. fin helg til deg

passion4lifeandtravel

17.08.2012 kl.09:28

Jeg har en god følelse at dette blir bra for deg <3 Flott at du allerede skal til fysio på onsdag...så kan dere sammen kartlegge opptreningen fremover....mange slipper plager for flere år etter en sånn opprensking...så vi satser på det :-)

Ble så glad for at det skjer noe med kneet ditt som har vært så vondt så lenge...at jeg glemte jo helt å si lykke til med alle nye strikkeproskjekter...og selvsagt gleder jeg meg til bilder av dem alle <3 Klem.

gretashobby

17.08.2012 kl.09:35

passion4lifeandtravel: du er no god da vennen. Herlighet. Sitter og smiler og blir glad av å lese. Takk skal du ha vennen. Håper det går bra med kneea dine fremover også.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits