Rydding, strikking og masse rot.

hei, hei i drittveret. Det er heldigvis nok å gjere på inne. får testea, kne og rygg og resten av kroppen inne med alt rotet mitt. Ja, for no roter eg fælt. Begynte så smått på mandag og så blir dette rydde/kaste/finne frem att og sortere jobben bare større og større. Har fått orden på badet. No mangler der berre dusjkabinett. det får vente litt. Har kasta ut badekaret for tredje gang. Det blir for travelt for ei "ung" dame som meg som skal trøble med knea innimellom og klatre oppi og ut av badekaret for å dusje. No får eg greie meg med dusjen som den er og eit godt dusjforheng til eg får tak i det dusjkabinettet eg vil ha. Først skal eg spare til noko anna. Men eg ahr fått rydda iskapa der. dei er ikkje så store, men der var masse rart eg hadde glemt der og. Og dobbelt opp av ting.hm. Det er uøkonomisk det. :0).

Har og fått ordna ytterboda. der er faktisk plass til å sette meir no, uten att det blir rot. 3 store hyller ledig. Enn så lenge. har begynt på matboda/lageret for alt eg ikkje veit kvar skal vere.Den er halvferdig. Men no må min kjære ta over der. kan ikkje rote i hans ting heller da hihi. Det kombinerte gjesterom/bibliotek/ekstrastue er det som no er den største bøygen. Har rydda i bokhyllene. Men der er to store skap som er full av mye nyttig og mye som overhode ikkje treng eller skal vere der. Har vel ein tendens til å putte ting inn i ei hylle når eg ikkje heilt veit kva eg skal gjere med det og så blir det glemt. Ute av syne, ute av sinn.

Når eg holder på slik, så har eg ein lei tendens til å ikkje gjere det eg bør gjere først på kjøkken og stue. Det begynner å irritere meg no. Får sjå kva som tar overhånd etter ein lang frokost pause. rydde kjøkken eller fortsette på gjesterommet.

Har eit håp om å verte ferdig i løpet av helga. Men det kjem an på kor mye hjelp eg får i helga hehe. Vi har nemelig ei garasje som må ryddes også. Eller garasje plass. Er så heldig att naboen i blokka ikkje ahr  bil, men tror kanskje att det er sprøsmål om tid og da bør vi ha vekk ein del skrot derfra.

Strikker eg da. Klart eg gjør. Uheldigvis eller heldigvis alt etter som ein ser det. Så klarer eg å gå/stå berre ein brøkkdel av det eg vil. Når det gjeld sånn ståein gåing og rydde inne. Derfor blir det to strikkeøkter for dag. Etter lunch og om kvelden. Håper å få ferdig Mariusen i løpet av søndag/mandag. Tunikaen blir ikkje ferdig før neste helg elelr seianre. Er begynt å bli litt redd for att den sistnevnte skal vere forliten. Men det får berre stå si prøve. Da må eg berre skaffe emg nojo anna å ha på meg når eg skal på jubileumsfest på min gamle arbeidsplass.

da er froksotpausen min slutt. Ha ein fortreffelig dag og nyt livet.

10 kommentarer

fruensvilje

14.09.2012 kl.10:30

Du store for en jobb du har kastet deg uti da:))No styrer og steller eg og en del ,men dette hadde jeg trengt laaaaaaaang tid på om eg skulle finne på noe slikt hi hi,lykke til videre håper du får hjelp i løpet av helgen da:))

gretashobby

14.09.2012 kl.10:33

fruensvilje: ja, det vart ein litt større jobb enn eg ahdde tenkt, men sånn er det med meg. Får nok hjelp i hlega. Ser ikkje ut som det er ver til meir multeplukking i alle fall. ha ein fin dag

fruensvilje

14.09.2012 kl.11:04

multe ja,synd jeg ikke fikk en tur i fjellet etter det:)men pusten er fortsatt tung så det er nok bare å glemme

Grete

14.09.2012 kl.11:12

Rydde ja hehe det er godt du er flink for jeg fikk aldri begynt ;0) Utrolig hvor mye man sparer på, jeg gjør visst som deg forvrig, putter ting i bokhylla som ikke har noe der å gjøre og småtterier går i små treboller som står rundt forbi, kjekt å ha hihi

elins strikkeri

14.09.2012 kl.12:49

Hei, hei! Så flink du er, kjenner meg igjen i det du skriver om å plassere ting ein ikkje veit kva ein skal gjere med..... Eg er barnevakt for ei lita tulle, no søv ho så då har eg tørka over golvet i full fart. Mykje kjekkare å vere med ho enn å vaske og rydde:) Ynskjer deg ei finfin helg:)

gretashobby

14.09.2012 kl.13:31

fruensvilje: Ja, no er det nok slutt for i år. den blir overmoden og blaut no. Vi har så vi greier oss, trur eg. Han fann to kg i går også. No har han funne 12 kg til sammen. Mye god multekrem av det. Fått ein porsjon kvar kveld i det siste. Blir bortskjem hehe

gretashobby

14.09.2012 kl.13:33

Sirdalsrypa: Du får jo rydda og kvitta deg med ting når du flytter no da. Begynner virkelig å komme seg her no. Diggbart

gretashobby

14.09.2012 kl.13:39

elins strikkeri: Det er nok definitivt kjekkere det du holder på med ja. Men når eg er ferdig, og no ser eg faktsik enden, så får eg det bra eg og. Da er det kjekker å få besøk også :d. Ønsker deg og ei flott helg, sjølv om det ser ut som vi skal regne vekk

fruensvilje

14.09.2012 kl.14:17

12 kg sukk:))

gretashobby

14.09.2012 kl.18:02

fruensvilje: heldig eg ja eller vi

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits