Da var det atter ein Marius.

Marius med rundfelling nr 10.


Denne er strikket i Snadnes alpakka på p 3,5 og 4. den er i s. Litt lengre i armene og i bolen som eg bruker. da skal denne snart sendes også. Må bare få adresse og slikt.

ellers er eg faktisk ferdig så og sei med storprosjektet mitt. Bare noe sånn småpusling som eg kan langs med. Fann f.eks att det er på tide å ta seg ein strykeøkt. Bruker å å samla opp i ei korg. den er hau på no. det er ikkje det beste å stå i ro og da vert sånt utsatt. Men da får eg berre ta litt og litt da knaksje. Er jo mulig det og. hehe. Liker å gjer alt på ein gong og helst i går. Feilen med sånne prosjekt som no er att eg ser alt som også burde vore gjort. Kjøkkenet og badet skulle fått seg litt maling som eit eksempel. Egentlig skulle stua fått ein omgang med malerkosten også. Men det får vente til neste år vilø eg tro. Eg kan ikkje starte med sånt no i alle i alle fall.

Fkk pakke i posten i dag også. Men det får eg vise i neste innlegg.

No skal eg kose meg med litt blogglesing, og  litt anna pc kos. I kveld skal eg strikke litt på tunikaen min eller om den ikkje passer meg så ja, så får vi sjå kva som skjer med den. Ønsker alle ein fin lørdagskveld

20 kommentarer

Ann Karin

15.09.2012 kl.16:23

Å guttlarina Måtte lesa 2 ganger .leste eg virkelig nr 10. Ja du Greta, du Greta du er jammen med flink. Marius er jo et knall fint mønster ,men så møye ensfarga parti og 10stk. Rekne med du har tatt det over flere år. Da glemme vi liksom hvor kjedeligt det er med alt det ensfarga ;)

passion4lifeandtravel

15.09.2012 kl.16:25

Så fin Mariusgenser, heldig den er som får den :-)

Kos deg med blogglesing, og strikking på tunikaen...håper den passer deg da...er litt kos å lage noe til seg selv også, du som strikker så mye for andre <3

Ha en fin lørdagskveld <3

gretashobby

15.09.2012 kl.16:27

passion4lifeandtravel: Takk for koselig kommentar Mette :0). Ja får håpe den passer eg og. Men det får eg sjå når den blir ferdig. Og det er ei stund til.
Ja, håper vedkommende blir fornøgd eg og. Ønsker deg ei flott helg videre vennen

gretashobby

15.09.2012 kl.16:29

Ann Karin: Det er over to år ja. Strikket den først i mars i fjor, tror eg det var. Syns igrunnen det er kjekt å strikke dem. Kan mønsteret liksom hehe. Det går litt av seg sjølv. Og glattstrikkpartiet er greit å strikke når ein samtidig gjør andre ting. Som å sjå på tv, eller høre på ei god bok.

solkro

15.09.2012 kl.18:23

Du er jammen meg flink som får til disse flotte Marius genserene de vekker gamle gode minner hos meg;)

Ha en superfin helg Greta og goe knib<3

fruensvilje

15.09.2012 kl.18:29

en fin genser:))kjekt med et mønster som ikke går av moten.

Misunner deg ikke den haugen med strykejobb,det er gruelig kjedelig synes jeg:)nei kos deg med tunikaen hi hi det ville jeg gjort

gretashobby

15.09.2012 kl.18:55

solkro: Det var fint sagt Margitt, tusen takk for det :0)

gretashobby

15.09.2012 kl.18:57

fruensvilje: Takk. Ja dette mønsteret her går virkelig ikkje av moten. Det virker berre som den vert meir og meir inn.
Eg valgte som du foreslo. Strikking istede for kjedelig stryking ja. Får ta det i løpet av uka som kommer tror eg. Ikkje i helga i alle fall. No skal eg ha helg eg og.

tovepia

15.09.2012 kl.21:29

Nok en flott Marius! Håper noen av mine ønsker seg en slik, da strikker jeg gjerne:)

Nyt helga videre, klem fra mæ;)

gretashobby

15.09.2012 kl.23:01

tovepia: Takk Tove. Kjekkke å strikke desse her ja. Ønsker deg og ei god helg

Liv

16.09.2012 kl.07:11

Skal si det går unna med rydding og strikking nede hos deg! Eg er enig i at Marius med rundfelling er kjekk å strikke, men antallet er jo spesiellt! :) Men det er jo ikkje du som bestemmer oppdraga, så da blir det vel sånn.

Får håpe at tunikaen blir passelig. Kan jo skje at du er mindre enn du trur, at den sitter som et skudd. :))

Ha en fin søndag. (Vi venter fullt hus idag. Det blir kos det.) Klemmen.

gretashobby

16.09.2012 kl.09:09

Liv: Heilt sant Liv. det er ikkje mi skuld att det ahr blitt 10 Mariuser med rudfelling. Men når det skal vere så mange så er det greit att det er kjekt å strikke.
så kos da med fult hus i dag. da ønsker eg deg ein flott søndag.
p.s. kan du sei fra viss du skal til Førde nermeste uka eller neste?
Klem fra meg til deg svever gjennom regndråpene

Eva Petronella

16.09.2012 kl.09:14

Flott genser Greta. Det er nesten ufattelig hvordan du klarer å produsere så mye på så kort tid - Du må jo være det man kaller en skikkelig hurtigstrikker. Mens jeg er nok en såkalt somlestrikker :-))

gretashobby

16.09.2012 kl.09:17

Eva Petronella: Takk Eva. Men du må hske på att eg har ingen betalt jobb, eller studier som eg holde rpå med. Eg har bedre tid liksom. syns ikkje att eg strikker så fort eg da. Hehe. Men eg ahr som sagt meir tid å ta av

Anne-Britt

16.09.2012 kl.10:38

Hei igjen. Nok en flott Marius fra deg, og som du produserer. Den ene tingen etter den andre. Imponert. Har strikket to Marius i sommer jeg og, som kommer på bloggen etterhvert. Men det er det jeg har strikket, og straks ferdig med en kjole til ei niese, og er i gang med babytøy. Noe jeg synes er lite på en sommer. Men det har vært så mange andre ting å gjøre med hus og hytte, og i høst har hver eneste kveld gått til å være med barna på treninger, friidrettstevner og fotballkamper. Ha en fin søndag.

venkesstrikk

16.09.2012 kl.12:30

Kjempefin genser. Ja det er stadig noe som skulle vært gjort i huset, men det springer ikke sin vei

gretashobby

16.09.2012 kl.12:47

venkesstrikk: Takk vennen. Så sant så sant ;0)

gretashobby

16.09.2012 kl.12:54

Anne: Takk for det. Du har jo fått gjort mye i sommer du da. Både sydd, strikket og så mye anna som ein hyttebygger, hagelager og småbarnsmor må gjere. Kan ikkje rekke alt som eg gjer med pinnene. Eg som stort sett berre gjer det. Nesten hehe. Ikkje heilt sant da, men. Kos deg med i helga

June Sokolinski

30.09.2012 kl.18:56

Hei:) æ e så imponert av dine strikkeferdigheter:) har dessverre ikke arvet min mors iver og ferdighet med strikkepinnene. Nå er det slik at hun dessverre måtte legge strikkepinnene på hylla, da gikt i fingrene ble for smertefullt. Så da er det ut på markedet for meg å lete. Vet du hvilket garn man bruker til mariusgenser som IKKE klør? Jeg tåler så lite, før det begynner å klø, så ønsker meg veldig en slik genser i et garn som funker for meg, og som gjør at genseren holder seg fin i fasong. Har du et tips, mottas det med stor takk:) syns forøvrig at den hvite mariusgenseren som du hadde strikket til hun i Bodø, den som var lengre enn normal, var akkurat slik jeg ønsker meg:)

gretashobby

30.09.2012 kl.20:45

June Sokolinski: svarer deg på mail eg

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits