Flott helg, armband/smykkesett og maskemarkører.

Da er det mandag att. Dagen etter att noen av fammedlemmene som har vore på besøk, er alltid litt sånn tom. Før alt synker inn og vi berre kan kose oss med minna. vi fikk uventa og gledelig besøk på torsdagskvelden. Eine sonen med fam kom på besøk. Sønn og svigerdatter dro utpådagen fredagen, mens jentene var her til vi kjørte dem ned att på formiddagen i går. Da vi kjørte heim etter å ha levert dem i Bergen, var vi veldig glad att det ikkje var vi som stod i fergkø eller kjørte i sakte kø over fjellet. Det var veldig til trafikk mot Bergen det meste av vegen.Høstferien var jo slutt og mange skulle heim.

Vi hadde ei super helg saman med jentene. Begge er no blitt skulejenter og utviklinga går kjapt. Vi er heldige som har to så flotte barnebarn. Foresten så er vi veldig heldige som har så flotte barn og svigerbarn også. Men det er jo noe spes med barnebarn da:0). Til eldre vi vert til meir setter vi pris på dei stundene vi er saman med dem alle. Familie betyr meir og meir for oss. Er kanskje eit tegn på att vi begynner å verte gamle, hm?

Veret var jo så fint når dei var her også. Sjølv om det var kald vind. Alt er så mye lettere når det er fint ver, sjølv om vi ikkje var mye ute. Noen var mer ute enn andre da. Greit å kunne dele oss litt også.

Fikk foresten to pakker i posten i forrige uke. Ein kom tidlig i uka og ein kom lørdag. Fikk ikkje tid til å studere dem så mye før i gårkveld. Eg har vist frem smykket og øredobbene eg hadde i bryllupet til min datter. No har min gode unge vennine (eller det er vel min datters vennine men vi er veldig glade i henne vi og), laga armband til også. eg sendte ned til henne smykket og øredobbene. Så skiftet ho ut stene slik att det skulle bli samme sorten. vel det er kanskje ikkje stener men perler hehe. Her er i alle fall armbåndet (som også kan brukes til smykke)


Er det ikkje flott?

Her er eit dårlig bilde av heile settet


overhode ikkje noe godt bilde. tatt med mobilen i full fart. Eg syns det er så fint og er så glad for att det er unikt.

Spurde henne også om ho kunne lage noen maskemarkører til meg. visste ikkje heilt kva det var, men ho har skjønt det. Sjå kor flotte desse er dere


Ho lurte på om dei var bra nok :0) Smykkekunstner er ho den gode jenta. Her kan dere sjå meir av det ho har laga : https://www.facebook.com/pages/Lady-on-the-Porch/302670756429240

I dag må eg vel få fart på strikkepinnene att. Har ikkje strikka mange maskene siden torsdag. Berre bitte litt kveldstrikk. Kjenner det i hendene att dei ikkje har fått strikka. Rar eg, nei da. hehe.

24 kommentarer

Yvonne

15.10.2012 kl.09:15

Wow for et lekkert smykkesett, helt skjønt var det. Strikkemarkørene var nå så søte, er vel kanskje slike en skulle ha hatt istedenfor mine "flotte" trådstumper :-)

Ei riktig flott og nydelig ny høstuke ønskes deg.

Klem fra meg

gretashobby

15.10.2012 kl.09:30

Yvonne: Takk takk. Ja det er eit flott smykkesett. Og ja trådstumper er ut, maskemarkører er inn :0)

ajende

15.10.2012 kl.09:53

Heldig du er med smykkegave, besøk og gode stunder.Gode kaker og flotte strikkerier. Ha en fin uke videre.

Hobbystua

15.10.2012 kl.10:45

God mandag Greta:) Høres ut som Dere har hatt noen fine dager med små og store rundt Dere,,og slikt er jo bare koselig:) Men smykkesettet er nydelig,,og dette kan du bruke til så mye. Er tydelig en dyktig jente som kan faget sitt. Nå får du nyte dagen med strikkepinner igjen,,for er det samme været hos deg som her så er det innevær:) Grått trist og guffent,,,det er blitt høst. Men skal komme oss gjennom denne perioden igjen også da:)) God uke og en klem fra Marianne:))

stubbetufsa

15.10.2012 kl.11:14

Hei!

Nydelige smykker du har fått!

Ha en fin høst med strikkepinnene!

gretashobby

15.10.2012 kl.12:26

ajende: har bestilt desse smykketinga da. vel smykket og ørdedobbene var gave, men armbpndet og maskemarkørerne har bestilt og skal betale for. Så snart ho veit kva ho skal ha. Fin uke til deg og

gretashobby

15.10.2012 kl.12:37

Hobbystua: Ja det var noen fine dager, med verdens beste barnebarn. Det har vel alle da men hehe. Ja ho er dyktig. glemte å legge ut link til ei side ho har med mer av alt det vakkre ho lager. Ho tar imot bestillinger og selger fra lageret.
Det er ikkje nedbør her enno, men det vert nok innedag okkesom. skal snart igang med pinnen. hadde litt anna å gjøre først i dag. Tqkk det samme til deg min venn. klem

gretashobby

15.10.2012 kl.12:38

stubbetufsa: Takk for det. Noe var gave og resten var kjøp. Skal snart til å kose meg med strikkepinnene att. Ha ein fin høst du og

Grete

15.10.2012 kl.12:47

Veldig fine og enkle smykker, men så liker jeg perler veldig godt også da :))

koselig med besøk av barnebarn tenker jeg, i alle fall hvis de har blitt så gamle at de lar pyntetinga stå i fred hihi

gretashobby

15.10.2012 kl.12:59

Sirdalsrypa: Er veldig glad i perler eg også. dei er skolejenter. Men dei har faktisk aldr rørt pyntetinga når dei har vore her. :0)koste oss veldig vi

Grete

15.10.2012 kl.13:06

hihi ja ingen problem å røre pyntesakene når de er den alderen, verre med de som akkurat skal til å gå og har behov for litt "støtte" i seksjonen hehe

Liv

15.10.2012 kl.14:23

Var et nydelig smykkesett. Perler passa jo til det meste. Du kan faktisk bruke maskemarkørane til smykke og. :)) De var fine nok til det. Jamen har du vært heldig!

Så kjekt med familiebesøk da. Hadde ei skulejente på besøk ett døgn eg og i helga. Klare det meste sjøl når de når den alderen. Men jamen er de gode!

Tenker du har "maur" i strikkemusklane dine nå. Hverdagane er ikkje værst berre det er noen avbrekk innimellom. Ha en kos ettermiddag med pinner og tråd. Klem fra meg!

fruensvilje

15.10.2012 kl.15:23

kjekt at dere har kost dere med familie:)

Skal jeg være helt ærlig så er jeg ikke så sikker på hva maskemakører er for noe,tipper at det har noe med omganger å gjøre når en strikker da hi hi .

Søte var dei iallefall,kunne godt vært brukt som øredobber,og det smykkesettet var enlkelt og søtt.

Kos deg med strikkepinnane,selv la jeg opp til en barbiekjole i dag :)

strikkogtov

15.10.2012 kl.17:54

Nydelig smykkesett:) Jeg har noen plastringer til maskemarkører, jeg....

gretashobby

15.10.2012 kl.18:41

Sirdalsrypa: Den kan sikkert noen ganger vere eit problem. Men faktisk så har vi aldri opplevd aqtt dei har reve ned noko :0)

gretashobby

15.10.2012 kl.18:44

Liv: Eg har kjøpt både arbåndet og maskemarkører altså. Bestilte dem. veit berre ikkje kva eg skal betale enno. Smykket og øredobbene var gave før bryllupet.
veldig kjekt med familiebesøk. Gode ja og når jentene er her så er vi med dem heile tiden.
Verka skikkelig i armane ja, før eg fikk satt emg end i dag og begynt å strikka, men det gav seg etter kvart. hihi.
Kvardagen er god den når ein har pinner og garn og ikkje har evnen til å kjede seg. Ha ei fin uke. vi ses vel om ikkje altfor lenge :0)

gretashobby

15.10.2012 kl.18:46

fruensvilje: alltid kjekt med fambesøk. Maskemarkører er sånn som eg enten henger på pinnen når eg skal vite kvar eg skal øke selge, eller skifte mønster og det ikkje er like lett å sjå. Noen bruker trådender, men det er litt kjekt å ha skikkelig maskemarkører. Og ingen har så fine som eg.
Så spennde da med barbikjole på pinnen. gleder meg til å sjå den. Ha ein fin kveld

gretashobby

15.10.2012 kl.18:46

strikkogtov: Ja ikkje sant. er veldig glad for det. Du har ikkje så fine maskemarkører som meg altså. Stakkars deg hehe. Er stolt av mine ja

synnovesyr

15.10.2012 kl.19:09

Så koselig med familiebesøk da,og jeg er så enig barnebarn er noe helt spesielt:) stundene med familien er verdifulle. Nydelige smykker du har fått deg,og maskemarkørene var også lekre:)

gretashobby

15.10.2012 kl.19:14

synnovesyr: Ja, det er alltid kjekt med desse små. Dei blir så fort store, så vi må nyte dei så lenge vi kan. Familie betyr veldig mye for oss ja.
er enig med deg. dei er lekkre. ha ei flott ny uke

tromsfruen

16.10.2012 kl.10:26

Skjønner godt at dere har hatt det koselig i helga :-) Jeg elsker også stundene jeg får være sammen med mine barn og barnebarn. Og det blir jo et tomrom når alle drar hvert til sitt igjen.

De smykkene var nydelig, skikkelig søtt og unikt!

Kos deg med dagen i dag og strikking!

Varm klem :-)

gretashobby

16.10.2012 kl.17:13

tromsfruen: Så koselig kommentar. Ja vi er heldige vi som er besteforeldre og foreldre/svigerforeldre :0). vi må berre nyte det når vi får vere saman med dem. Og kose oss i kvardagen med andre ting.
stilige smykker er eg enig i att eg har fått skaffa meg. har hatt ein veldig fin dag. Får sjå om eg kanskje blogger om det i morra. Stor klem tilbake

Fru Helianthus

18.10.2012 kl.19:12

Takk for kikken! Tror jammen meg jeg må bestille noen maskemarkører på sikt :)

gretashobby

18.10.2012 kl.20:11

Fru Helianthus: Det tror eg og du bør gjøre. du veit jo godt kvar du skal bestille du :0)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits