Kosetur til førde

I forgårskveld fikk eg sms fra min gode vennine Reidun, som lurte på om eg hadde anledning til å vere emd ho på ein kosetur til Førde dagen etter. Eg var nett ferdig med eit strikkeoppdrag og ahdde ikkje fått garn til det neste, så det passet fint. Måtte berre på fysio og heim og dusje først. Gjorde ein skikkelig jobb på fysio i går kjenner eg. Har plutselig fått fleire muskler på baksiden av lår og legg av høgrefoten og magen muskler har eg og. kjenner dem veldig godt hihi. Men det er godt sjølv om det er vidt. Da veit ein att ein har tatt i og jobba bra.

vi koste oss veldig i Førde. Eg handla ullundertøy langarma trøye og stillogs og kose dress i fleece, så da er eg budd på snøn som visst skal komme i løpet av dei enste dagene. og så måtte eg jo innom helsekosten og hamstre sånt som eg ikkje får tak i her i bygda. ellers var det berre kafetur og titting. Vel det vart ei bukse på meg da. Litt utskeielse må man jo ha.

Det er som sagt meldt snø. Det liker eg ikkje da får eg finne frem eit bilde som ikkje ahr med den årstida vi nermer oss no. så kan ein drømme seg litt vekk. fann ikkje noko passende bilde av vår og sommer eg så da vart det eit høstbilde istede. tidlig høst da


Liker så godt dette bildet veit ikkje kvifor.

nei no får eg komme emg igang i dag også. Brukt nok tid forann skjermen no. Trene, gjere husting og strikke litt. Ha ein flott dag mine venner

 

10 kommentarer

ewymarie

24.10.2012 kl.10:38

En fornuftig blanding på dagen med å trene og så skjemme den litt bort med koselig bytur. Det er slik sånne dager skal være.

PS. har funnet frem den strikkede genseren. Så når jeg har fått tatt bilde skal du få se : )

Ha en fin dag du også min venn.

gretashobby

24.10.2012 kl.11:58

ewymarie: Ja det var ein fin dag i går. Sjølv om eg var i seng før kl 22 i går vkeld. er ikkje vand med slike utflukter eg hehe.
gleder emg veldig til å sjå genseren til minsten. Ha ein flott dag

fruensvilje

24.10.2012 kl.16:01

det bilde var virkelig nydelig,det er noe eget med naturen om høsten.

Så koselig med en slik venninetur til Førde :))må få med seg slike dager også ja.Håper dagen din har vært fin i dag også :))skulle hatt styrketrening jeg også men no streiker skuldra aldeles,så det er nok best å gi den kvile,du får trene for meg du hi hi

Liv

24.10.2012 kl.16:04

Hei!

Det høres ut som en kjekk tur. Koselig med sånne jenteturer. Bra du fant deg varme kle, for jamen blir det visst snø heilt i fjøra. Lovlig tidlig da! Eg må finne fram broddane, så er eg klar. :)

Det var et fint bilde du hadde, klar luft, fine farger og snøen på trygg avstand.

Ha ein fin ettermiddag. Klemmen.

gretashobby

24.10.2012 kl.17:44

fruensvilje: skal fysio att i morra. så skal eg ta i litt for deg og hihi. Gjer så godt. Trasig med den skuldra di da. Det er min stre skrekk att armer eller skuldre skal klikke. Har gjort det før. Men tror ikkje eg hadde takla å ikkje kunne strikke på lenge no nei.
Håper å få til ny kosetur til førde med min kjære på lørdag. Men det spørs om vinteren kjem å setter ein stopper for det. vi får ta det som det kommer. ha ei fin kveld

gretashobby

24.10.2012 kl.17:46

Liv: ja, det var ein kjekke tur. håper sneøn ikkje kommer, så får eg og Torstein oss ein tur til Førde på lørdag også. Men vi får ta det som det kommer. Brodder er alfor tidlig enno

passion4lifeandtravel

24.10.2012 kl.18:39

Hørtes koselig med tur til Førde, selv har jeg aldri vært der...det er visst mange fine plasser i Norge jeg aldri har vært :-)

Flink du er og trener hos fysio, og så gøy å kjenne muskler du ikke var klar over at du hadde :-))))

Et nydelig høstbilde på bloggen din, og forstår godt at du liker det så godt.

Nyt kvelden <3

Grete

24.10.2012 kl.21:31

Du er god på både å kose deg og trene, slik skal det vær' :))

gretashobby

24.10.2012 kl.21:41

passion4lifeandtravel: finnes mange flotte plasser i Norge. Skulle vore enda flinkere til å reist rundt i eige lang¨\d å sett seg om.
prøver så godt eg kan å trene både på fysio og heime. Det gjør livet lettere. trener mer eller mindre 5-6 dager i uka. Ja digger virkelig det bildet. No ahr det fått blitt med på min nye header også

gretashobby

24.10.2012 kl.21:41

Sirdalsrypa: takk for det :D

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits