Har bestilt meg koffertlapper

Var inne på bloggen til strikkepiken.blogg.no: Ho er ein veldig kreativ sjel og holder på med masse forskjellig og eg ror ho mestrer det aller meste. Såg att ho hadde laga koffertlapper og spurde om ho lagde sånne på bestilling. Det gjorde ho. da bestilte eg tvert. Her her dei vi fikk


Når vi har desse på koffertene er dei både godt merka og lett gjenkjennelig når dei kjem på koffertbåndet. Vel så "ofte" som vi er ute å reiser med fly, så kan ein vel tenke att vi ikkje trenger akkurat det. Men kven veit, kanskje vi flyr neste år. Den som lever får sjå. Det er jo bare snakk om prioritering, har eg hørt. hihi.

Det er jammen mørkt ute for tida. gleder meg veldig til att sola snur. Er vel berre ca ein månad til det skjer. Og siden det berre er ca ein månad til sola snur, ja så er det jo berre vel ein månad til jul også da. til vi skal feire lysfest og att sola snur. gleder meg til det ja.

Men tilbake til kvardagen. Før sola snur og vi skal feire jul, så mye vere ferdig. Håper eg får ferdig ein Marius i dag, så eg kan starte på neste. Men først etter att frokosten er fortært er det trening hos fysio. det vert berre ein gong denne uken, så da må eg virkelig ta i.

Ønsker dere ein flott dag alle mann

11 kommentarer

Grete

20.11.2012 kl.11:15

Må jo være klar den dagen billetten til syden dumper ned i postkassa, eller under treet kanskje :))

ha en fin fin dag :)

gretashobby

20.11.2012 kl.13:57

Sirdalsrypa: Heilt klart Grete. Og så kan dere vere greit når eg drar med båten til Bergen også.
Ha ein fin dag du også

fruensvilje

20.11.2012 kl.14:52

Flotte koffertlapper.Skulle no tro dei kan brukast på en bagg i bussen også,behøver jo ikke være med fly :)

Kos deg med strikket ditt etter trening,da er det jo godt å få sitte litt uansett :)

gretashobby

20.11.2012 kl.18:39

fruensvilje: Det er heilt ant Connie. Skal bruke min no i helga når eg drar til bergen. Regner med att Torstein bruker sin også. vi skal ta båten og da er det veldig greit å ha adresselapp på.
Ha fått ferdig Mariusen, fr sjå om det blir tatt bilde av den i kveld. Kos deg med ditt du vennen

synnovesyr

20.11.2012 kl.19:16

Ja disse er fine,har sett de på bloggen hennes jeg også.Da får vi håpe du snart for brukt form også:) ha en fin kveld:)

gretashobby

20.11.2012 kl.19:29

synnovesyr: skal bruke dem på torsdag eg. Sjølv om eg ikkje skal ut å fly. Skal ta båt istede til Bergen

20.11.2012 kl.19:40

Så fine koffertlapper...du skal se at når de har kommet i hus, så kommer det nok snart noen flybilletter også :-)

...men...du skal jo ut å reise nå...de er da like fine om man skal med båt, bil eller buss også...pynter opp koffert eller bag gjør de også <3

gretashobby

20.11.2012 kl.19:45

Anonym: Takk Mette. Ja eg skal bruke dem no. Skal jo ta båten og da trenger ein navnelapp på kofferten. Veldig lett å sjå att det er min/vår også da. Klem og klem

strikkepiken

21.11.2012 kl.17:14

Så koselig at du skriver om meg Greta! :) Du er alltid flink å kommentere, setter stor pris på det! :) Kos deg med merkede kofferter :)

gretashobby

21.11.2012 kl.17:50

strikkepiken: Klart det, skulle bare mangle. takk for det. klemmen

strikkepiken

21.11.2012 kl.17:58

Klem :)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits