Ingen glupe ord, bare noen kvardags ytringer :0)


Har ingen prosdukter som kan vises frem. Det eg strikker på no kjem det bilder av tidligst i romjula. Derfor tenkte eg å vise eit bilde fra der eg sitter på morra. Nesten rett vinkel her. Sitter på den kortenden som ikkje synes.

eg får gjort mye, men det er så tidkrevende ting det eg holder på med no. Men fordelen er att no ser eg att eg vert ferdig. Får til og med tid til å gjere ferdig kjolen, om kroppen holder da. Det vart fryktelig amgne timer med strikketøyet i går. Var åleine heile dagen. I dag blir det ikkje så mye tid. Skal på trening først. Og Torstein er vekke emd bilen. Dermed må eg gå. Heldigvis er det ikkje glatte veier, tror eg. Var i alle fall ikkje det i går da eg leverte bilen på verksted.

etter trening får eg besøk av ei koselig dame emd strikketøyet sitt. Da vert det kos med kaffi og strikketøy. Skulle ha baka feredig sandkaken eg skal lage til jul, men det har eg ikkje prioritert enno, så da har eg ingen kaker å servere. Får sjå kva eg gjer med det.

Kjenner att eg er litt for snever i arbeid og tankegang for tida. Lever i min egen verden av pinner, garn og halvferdige produkt. Så lenge eg koser meg og alt vert ferdig får det stå sin prøve. Det er mye eg kunne meint noko om og eg gjør vel det også, men er ikkje i det humøret att eg diskuterer det no. Skjønner det om noen lurer på kvifor eg er trygda, når eg kan sitte å strikke heile dagen. Skal ikkje starte noen diskusjon, men for øyeblikket så klarer eg det. Men eg hadde ikkje kalrt å vore ute i jobb. For der er det andre normer som gjelder. Eg ahr vore fult trygda i 15 år. Men eg ville ikkje gi meg, så eg ahr prøvd meg på att 4 gagner, men til slutt måtte eg berre pakke sammen for godt. Nei, no holdt eg på å starte her hehe.

Håper alle og ein kvar klarer å gjere det beste ut av sin kvardag. Leve liva sine slik dei kan klare på best måte, utifra dei forutsetninger ein har. Eg har lært meg til å gjere det beste ut av min dag. Ønsker alle ein super duper dag. Ta tak i dagen og nyt den. Stor klem fra ei som ikkje misbruker NAV

22 kommentarer

fruensvilje

14.12.2012 kl.09:11

god morgen.Nei eg trur nok ikke att du misbruker nav.Møtte et par i går og vi diskuterte akkurat det å være uføretrygdet,det er mange grunner til att en blir det og forhåpentligvis har alle en godt begrunnet grunn for å motta det.Plages mann med beina ,kan mann jo bruke hendene hjemme,ikke alle plager er synbare og ikke alle plager plager hver dag.

Nei la oss kose oss som best vi kan så får jula komme når den vil :))tenker du kommer i rute du også

Grete

14.12.2012 kl.09:18

Ja her blir det ikke gjort stort i dag, den togturen har ødelagt hele uka mi :( men men satser på bedre tider over helga. Jeg kjenner meg forøvrig igjen i det du sier med strikking, man blir litt enspora ja, men hvorfor ikke, bedre å fylle dagene med noe positivt når man først må være hjemme ! Ha en fin dag Greta, klem :)

tromsfruen

14.12.2012 kl.09:53

God morgen, kjære Greta!

Så lenge du har en meningsfull dag og koser deg spiller det vel ingen rolle hva den inneholder. Jeg koser meg nå med å lese innleggene dine, synes de gir et godt bilde på hva hverdagene dine inneholder, og det er nå ikke bare strikking :-)

Jeg vet hva bechterews sykdom er og har sett hvordan den angriper kroppen, så det er vel ingen grunn til å mistenke deg for å sluntre unna arbeidslivet. Jeg tror absolutt at du skulle gitt hva som helst for å ha vært frisk.

Fortsett med treningen og kos deg med det du liker å gjøre!

Ha en fin fredag! Nå må jeg begynne med mine plikter. Klem <3

elins strikkeri

14.12.2012 kl.09:57

Hei på deg!! Har aldri tenkt på at du er trygdemisbruker, det trur eg ikkje!!! Synest tvert om at du er ei positiv dame med godt humør! Håper du hever deg over sånne tanker og koser deg no i dagane fram mot jul, ja etterpå og:)) Slit med å få ting ferdig eg og, og veit rett og slett ikkje om eg vert det.... Då må eg finne på noko anna, pytt sann. Ha ein kjempefin dag, klem åse:))

Hobbystua

14.12.2012 kl.10:53

Heisann Greta:) Det er vel misunnelse i tilfelle om noen skulle beskylde deg for trygdesvindel,,og hva du gjør på dagtid er det heller ingen som har noe med!! Vi som leser bloggen din ser jo hvordan du jobber med strikkepinner og masse oppdrag du har,,så bare fortsett med det du klarer best og så kan andre tro hva dem vil. Og ingen misunner deg heller den vonde reumatiske lidelsen vil jeg tro,,,for den er noe herk og ingen ende vil ta. Dessuten er ikke du en av dem som klager og syter hver dag om alle vondter,,:)) Ha en fin dag videre med trening og besøk og ikke minst kos deg med strikkingen,,den er god og ha til enhver tid:) Klem fra Marianne:)

Allis

14.12.2012 kl.13:08

Halloooo flotte damen på hjetland:)

Så koselig plass du har å kose deg på :) ser deg for meg der du sitter med kaffi og strikketøy:) Flinka:)

Du må aldri aldri tenke tanken på at noen trur at du er en naver!!! For noe sludder!! Med alle de plagene dine så skal du være så glad for at du klarer å strikke og være så kreativ som du er:) Folk flest kan bare prøve å kjenne på vondtene så trur eg "pipa" hadde fått en an låt. Nei om det skal måtte bli sånn at en må gå med "huet" i fatle for at folk skal slutte å slenge med leppa så sier det mer om de enn deg og oss andre.

Ha en fin fin dag videre strikkeguri:)

gretashobby

14.12.2012 kl.13:55

fruensvilje: Takk for hyggelig kommentar. :0). bruker ikkje å bry meg med slik tanker, men akkurat i dag vart det sånn.
eg tror eg kommer i mål med alt som skal strikkes. Håper eg får til sandkakene også. Tror det må bli søndag eg satser på dem elelr mandag.
Jula kjem uansett, sant det. Håper du har ein fin dag

gretashobby

14.12.2012 kl.13:57

Sirdalsrypa: Sant det Grete. Håper du ahr ein fin dag du også

gretashobby

14.12.2012 kl.14:01

tromsfruen: takk for fin kommentar vennen. Så kjekt å høre att du liker å lese bloggen min.
tror det er denne hersens bechtrewen som plager emg litt ekstra for tida. Baksiden krangler men det syns ikkje og da blir sånne diskusjoner som går no, litt ekkle. Spes når ein får dumme spørsmål. Men skal ikkje bry seg med dem.
skulle gjort mye eg for å vore frisk ja og kunne vore ute i jobb. Økonomien våres lider over att eg vart minstepensjonist i altfor ung alder. Men det går bra.
har blitt flink å vere sosail utenom også, men det er joe in jobb det og. ikkje alltid ein orker det.
No skal eg bare glede meg til jul og varmere tider.
Håper du koser deg med ditt i dag vennen. <3

gretashobby

14.12.2012 kl.14:03

elins strikkeri: Hadde ein litt tung start på dagen, men det er bedre no. Er kjedelig å verke så mye uten att det syns. Når det syns er det ingen som ser meg hehe. takk for fine ord. Vi rekker det vi rekker. Ha ein strålandes ettermiddag min venn

gretashobby

14.12.2012 kl.14:05

Hobbystua: takk for fine ord Marianne. Er det noen som misunner meg i å gå heime, kan dei få låne bechtrewen ei uke, så eg fikk ferie hihi. Takler den nok best sjølv. Men ikkje alle dager er like. vart litt mye i dag, men no går det bedre.
hadde eg ikkje hatt strikketøyet, hadde eg vel blitt innlagt ein annan plass enn på revmatologen, for å seio det slik. Håper du ahr ein fin dag min venn. klemmen

gretashobby

14.12.2012 kl.14:08

Allis: Hallooo til bake på tundraen :0).
du skulle tatt deg ein tur ned og kost deg her sammen med meg og alle lysa mine :0)
takk for hyggelig kommentar. Var vel bare eg som stod opp med den nertakendes foten i dag. Mye bedre no. Sjølv om "herr bechtrew plager baksida litt vel mye i dag.
Skal heve meg over alt sånt og så kose emg videre med strikketøyet mitt og ha det varmt og godt inne. stor klem til deg

Farmors

14.12.2012 kl.15:24

Kos deg som best du kan med hobby og jobben din! Har aldri tenkt over at du er ufør jeg, trodde bare du hadde valgt å være hjemmeværende! Ha det fint fram mot jul kjære venn! Klem fra meg!

strikkepiken

14.12.2012 kl.16:19

Hverdagsyttringer er de smarteste spør du meg :) Hold hodet ditt høyt hevet og kos deg med strikking. Jeg heier på deg! :)

Liv

14.12.2012 kl.17:23

Trøste og bære, sånn som vi bryr oss om andre! Ikkje alltid på rette måten forstår eg...

Det er vel sånn at de fleste gjør så godt en kan for å fylle dagane, og for trivselen. Heime bestemmer en sjøl om en orker, på jobb stiller vi opp 100 %.

Kos deg du med det som du klarer, og gled deg til juleferie! Ha ei fin helg!

Klemmen.

gretashobby

14.12.2012 kl.18:54

Farmors: takk for koselig kommentar. det er det man må, stå opp for det ein vil og kose seg med det ein sjølv syns gir dagen meining. Skal fortsette med det eg og. sto klem fra meg

gretashobby

14.12.2012 kl.18:55

strikkepiken: Takk takk. Skal gjøre mitt beste. Som regel går det greit. Av og til så er det litt tungt.

gretashobby

14.12.2012 kl.18:56

Liv: skal gjøre mitt beste Liv . takk for fine ord. Ja, eg kjem til å fortsette som eg ahr gjort. Og stort sett la vere å bry meg med kva andre meiner. Ønsker deg ei flott helg snuppa. Klem fra meg

farmoringrid

14.12.2012 kl.20:51

Hei, på deg! Tror ikke at du "Naver", nei. Ikke fårstår jeg at det er mulig å Nave, som det heter. Der i gården er de sååå opptatt av å følge reglementet at..... Jeg har et handikap som ikke syns. Sprek som en "fole", men når hørselen ikke er som ønskelig da sliter man... Du koser deg med håndarbeid og det gjør jeg også. Fyller dagene med glede over å skape. Klem!!

gretashobby

14.12.2012 kl.23:18

farmoringrid: Er så enig med deg Ingrid. Det er best å holde seg mest mulig unna der om ein ikkje må.
vi får kose oss med det vi kan og gjere det beste ut av kvardagen ja. Håper du koser deg inne. Ute hos deg er det ikkje noko serlig for tida skjønner eg. Stor klem fra emg

berit

16.12.2012 kl.18:54

hei :)

Først må jeg si at du har en av de koseligste bloggene jeg vet om, og du strikker så mye fint! Jeg er innom her nesten daglig, men har ikke kommentert før, skammelig er det :D

Jeg må bare innrømme at jeg ikke er så flink å kommentere, sånn er det bare. Men du verden så trivelig det er å stikke innom bloggen din og se hva du har funnet på!

Selv er jeg også uføretrygdet, revmatiske plager, kronisk øresus og en slitsom søvnforstyrrelse. Jaja, ingen av delene vises, og ikke snakker jeg særlig om det heller, så folk tror vel jeg er frisk og snylter. Men men, det får være deres problem.

Jeg koser meg med strikking når vonde skuldre tillater det, og fokuserer på det som er bra i livet, og det er jo ganske mye :)

Ønsker deg en god uke og en veldig fin jul!

gretashobby

16.12.2012 kl.19:42

berit: å så koselig å få ein slik kommentar. Det rører meg helt inni hjertet. skal ikkje ha dårlig samvittighet fordi om du ikkje kommenterr ofte. Koselig att du gjorde det i dag. Har du lyst å skrive mail til meg.
ferdig med eit produkt i dag, men det kan eg ikkje vise frem, sjølv om eg knall fornøgd med det
Ønsker deg ei koselig adventstid og julefering. klem

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits