Heime att fra koselig juletur til Nøtterøy

Hei alle kjære venner. Da er damen komen seg heim att ein super juleferie på Nøtterøy og Tønsberg. Har tatt ein del bilder, men ikkje fått ordna dem enno. Og venter på noen bilder fra andre. bare eit som er klart og det er det tradisjonelle treet.


Vel, ikkje heilt tradisjonelt da. Pelle, pusen var veldig intresert i å knipe på pakkene. hehe. Han er snart 6 månader og har ikkje vore med på jul før. Det var veldig masse pakker her.


Her koser han seg forann vedovnen. Han var ein veldig skjønn liten pus.

Har ikkje fått bilder fra dei siste gavene eg strikka heller. Så egentlig har eg ikkje så masse å vise frem i dag. Ikkje har eg hode heilt med meg heller, tror eg. Sliten etter turen heim. Men vi valgte rett dag å reise både opp og ned på. vi dro ned den 22. Den 23. var det drittver over fjellet. I går var det kolonnekjøring over Hemsedal. I dag var det superfint. Litt glatt, men ikkje verre enn att vi kom oss heim på 8,5 t. Det er alltid godt å kome heim. I dag var det ikkje varmen som slo mot oss da, berre ein liten lunk. Det vil sei att det var 14 g i stua. No begynner det å komme seg. bikker 21 nett no. Men det tar si tid når det er såpass nedkjølt. Har spart litt strøm desse dagene da hehe.

Skal skrive eit skikkelig innlegg når eg får "landa", tar alltid litt tid. Håper alle har ei flott romjul. Skrives klem

12 kommentarer

Grete

28.12.2012 kl.21:05

Veldig veldig godt å være heime tenker jeg sjøl om du nok har kost deg skikkelig :)) Jeg venter fortsatt på min kjære i snøværet !

gretashobby

28.12.2012 kl.21:09

Sirdalsrypa: Så kjedelig for deg da. Ja godt å kome heim, men syns alltid det er trist å dra heim fra våre barn. Men sånn er livet

fruensvilje

28.12.2012 kl.21:55

velkommen heim,det er godt å være hjemme når ruskeværet setter inn ja,og med så mange timer i bil var nok goværet i dag å foretrekke ja :))

Enig med deg att pusen var fin,kan tenke meg det var spennende for den å leke med alt pappiret og alle pakkebanda :))du får kvile deg i kveld så blogges vi

strikkogtov

28.12.2012 kl.21:58

Alltid godt å komme hjem igjen, selv om man har kost seg aldri så mye :)

tromsfruen

28.12.2012 kl.22:35

God Jul, kjære Greta!

Så klart dere er slitne etter så lang kjøretur. Men regner med at det var verdt det :)

Høres ut som dere har hyttetemperatur hjemme nå....Men det bedrer seg nok fort med skikkelig peisvarme :)

Klem <3

gretashobby

28.12.2012 kl.23:13

tromsfruen: peisvarme har vi ikkje. Men flere varmovner og mange mange levende lys, så har varmen kommet seg betraktelig. No er det snart natta her, men skal få med meg slutten på Lewis først. Skal ha meg ein skikkelig bloggrunde i morra. Da kommer eg innom deg først tror eg. god natt da vennen klem

Liv

29.12.2012 kl.08:33

Velkomstklem til deg!

Fortsatt fin helg.

gretashobby

29.12.2012 kl.09:36

Liv: takk for den Liv. Så koselig da. Håper du har hatt ei fin jul

Tove

29.12.2012 kl.10:36

Alltid godt å komme hjem ja. Nå fyker jeg avgårde jeg til Storefjell. håper det går bra, skal bare opp på fjellet ikke over så.

Ha en fortsatt fin romjuls og nyttårshelg.

Hekleri og Ra

29.12.2012 kl.10:57

Så flott å høre at du har har en flott jul med familie og venner :-) Velkommen hjem :-) Veldig spent på å se de strikkede gavene!

gretashobby

29.12.2012 kl.13:53

Tove: Ja det er alltid godt å komme hjem. er så glad vi dro i går, utifra veret i dag. Håper du får noen fine dager på fjellet. God tur min venn og kos deg masse. Godt nyttår til deg også

gretashobby

29.12.2012 kl.13:54

Hekleri og Ra: Takk takk. Ja vi koste oss masse. Gleder meg til å få legge dem ut. Har litt problem med bildene på mob og så må eg få tilsendt noen bilder. Så det blir litt senere. Kosa deg videre du og. klem

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits