C.....da har eg begynt på genseren din

har lovet min unge spreke oppdragsgiver om att eg skal elgg ut bilder av genseren under vegs. blir nok ikkje bilde kvar dag, det kan bli litt kjedelig. Da må det vere att eg slenger emd eit bilde på noe anna eg blogger onm. Men tenkte at eg skulle bevise att eg har starta.


Ikkje så lett å sjå enno kossen den blir. Men det er dagens økt på den. hadde ein del andre ting som måtte gjerast i dag også. Og om kvelden så "jobber" eg ikkje. spennde garn å strikke av. Eg bruker p nr 6 og prøver så godt eg kan å ikkje strikke stramt. får sjå når eg kjem litt elngre opp og skal til på mønstra oppe om eg bør ha eit halvt nr større pinner. Litt vanskelig å sjå enno. Tror fargene blir veldig stilig sammen.

Var å "Hamstra2 mat i dag og. T sa att no har vi mat i evigheter uten åtrenge å gå på butikken. Vi får no sjå på det. Men vi trenger ikkje å handle mye dei neste uken, uten om ferskvarer da. Mange middagsalternativer, pålegg, brødmat i fryser og frø til og "mel" til å lage det meste.men dette er ikkje så intresant. No skal eg spise middag og så kose strikke på......til......

Ønsker dere ei god helg

 

 

22 kommentarer

fruensvilje

18.01.2013 kl.17:54

denne genseren blir fin:)og så fort det veks med så tykke pinner.

Høres deilig ut å handle fra seg på lange tider :))men egentlig er det litt sånn her også.Grønnsaker derimot må kjøpast ukentlig.

Du får hygge deg med ...........strikket ditt i kveld

Grete

18.01.2013 kl.18:00

mat må man ha ;0)

blir nok fin denne genseren tenker jeg :)

gretashobby

18.01.2013 kl.18:03

fruensvilje: Hei. Ja tror den blir fin ja. Spent på om den er stor nok, eller om eg burde ha strikka med tjukkere pinner. Men det ser eg sikkert i morra. Må komme litt lengre opp først. Ja, du gjør jo sånn stort sett. Grønnsaker og melk/fløte børeein kjøpe oftere. Men syns det er greit å kunne velge og vrake kva eg skal lage til middag av det eg ahr i huset.
Takk det skal eg Conni. Kos deg du også. :0)

gretashobby

18.01.2013 kl.18:07

Sirdalsrypa: det er sant. Ja tror det eg også

strikkogtov

18.01.2013 kl.18:19

Den genseren ser ut til å bli kjempefin. Jeg følger med.......:)

Cathrine

18.01.2013 kl.18:58

Hei !

Så fine fargane va ilag, detta ser virkelig lovande ut :)

Gleda meg til å sjå vidare i utviklinga :)

gretashobby

18.01.2013 kl.20:19

strikkogtov: Så kjekt att du vil følge med. Eg tror den blir bra

gretashobby

18.01.2013 kl.20:21

Cathrine: så bra du og syns fargane såg fin ut ilag Cathrine, da er vi enige. skal legge ut med jamne mellomrom. :0)

Hekleri og Ra

18.01.2013 kl.22:35

Dette ser veldig bra ut så langt :-) Du har kommet et godt stykke på vei bare på en dag :-) Du er utrolig kjapp :-)

Hobbystua

18.01.2013 kl.23:38

Dette blir spennende og følge med på, med så tykke pinner er vel du ferdig over helgen tenker jeg:) Godt og ha mat i huset,har handel hver fredag her også +at vi er i Sverige 1gang i måneden og handler kjøttvarer. Må du ha en fin helg og hygg deg med strikking og sikkert sport på tv,,og husk lue når du skal ut i kulden...hihi:) Klem fra Marianne:)

Meg

19.01.2013 kl.07:51

Hei og god mårgen!

Har ikkje kommentert på ei stund, så eg må først få skryte av jakkene til Monika. Like flotte begge to, til kver sitt bruk. Eg er glad i jord/natur farger, så det kunne ikkje vært

heldigare valg, etter min meining.

Eg rekna med at genseren er ferdig om et døgn, med tjukt garn og tjukke pinner går det unna i en fei. :)

Vi kan snakkast neste veke, hvis det passer deg?

Ha ei fin sport/strikke helg. Klemmen.

gretashobby

19.01.2013 kl.08:09

Hekleri og Ra: Takk strikke og hekle ekspert :). Har ikkje kome så langt da. håper å kome eit stykkje lengre i dag, uten å stresse. er lett ei stund no, med berre rett strikk i ein farge. fin lørdag til deg

gretashobby

19.01.2013 kl.08:14

Hobbystua: Nei no må du gi deg Marianne. Tar nok litt tid ja. Orker ikkje å holde på så lenge som med tynnere garn. Og om kvelden strikker eg på andre ting.
skulle gjerne kunne dratt ein gong i månaden til Sverige eg og. Men eg får nøye meg med butikkene her. Men sparer litt på å handle inn i stort og handle sjelden.
skal kose emg med både strikk go sport i helga ja. Ha ein fantastisk helg du også. Kelm til deg Marianne p.s. skal huske lue ja. Må få laga meg ei ny ei. hehe

gretashobby

19.01.2013 kl.08:17

Meg: var spent med det same kven som var Meg. Men skjønte det ganske fort hehe. Du liker slike farger og eg veit du likte jakka i utgangspunktet.
Genseren er ikkje ferdig på eit døg nei, tenk hehe. Må ikkje stresse emg no. har da litt tid på den.
eg har avtale på mandag formiddag. skal på fysi onsdag og fredag. Men tirsdag og torsdag har eg ingen ting. så da er du hjertelig velkommen. gjerne til frokost om du vil. sport skal nok sjåast i helga, strikkes og så følger vi med på nyhetene fra Algeri. klem og god helg til deg Meg :0)

Liv

19.01.2013 kl.08:58

Hei!

Tenkte eg skulle teste deg...Hehehe.

Sånn som det ser ut nå, så passer det tirsdag for meg og. Hvis det kommer noe i veien sender eg en meld. Kommer gjerne til frokost, høres koselig ut det.:)

Ja, det er spennande tider for hele nasjonen framover. Må være forferdelig for de nærmaste.

Ha det fint. Klemmen.

Hekleri og Ra

19.01.2013 kl.09:42

Takk Greta :-) Men når det gjelder strikking så er det nok du som er eksperten av oss to :-) Ha en fin lørdag med jobbestrikk og kosestrikk :)

gretashobby

19.01.2013 kl.11:03

Liv: Flott Liv. du lurte ikkje meg nei. Da kjem du tidlig. kl 8.30 -9 om du orker. Eg kan sende melding når eg begynner å steike vafler om du vil det.
hørte nett att to til er i sikkerhet. Så bra Fin dag. klemmen

Lisbeth Severinsenl

19.01.2013 kl.12:44

Den ser ut til å bli flott, fine farger.

Hilsen Beth

gretashobby

19.01.2013 kl.12:57

Lisbeth Severinsenl: Takk Beth :0)

Gørill

19.01.2013 kl.13:19

Hei Greta!

Skal si du produserer! Skulle nok ønske at jeg hadde mere tid til hobbyene mine! Lekre, gode og varme jakker du har strikket. Du burde prøve magic loop, men rundpinnen må være lang, i hvertfall 80 cm. Mye bedre å strikke ermer med f.eks. Jeg kan ikke fordra å strikke med liten rundpinne, får vondt i fingrene av å holde i den. Ha en fin helg videre du også!

gretashobby

19.01.2013 kl.13:25

Gørill: Eg er heldig som har så god tid til å strikke eg da. Men det er ikkje akkurat sjølv valgt hehe. Det er bare ein måte å gjøre det beste ut av situasjonen ein lever i. Du får gjort masse du. Får vel prøvd det ein gong skal du sjå eg og.
klem

Liv

19.01.2013 kl.17:43

Eg kommer til kl. 9 eg da. Gleder meg!

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits