Tanker på ein søndag og litt fremgang på genseren.

Eg var litt tankefull på morrakvisten i dag. Ikkje det att eg hadde noen spesiell grunn til det. Men kanskje vart det slik, med tanke på det som skjer og har skjedd i Algeri. Det er ofte lett, i alle fall for meg og tenke på mine nermeste i slike tider. vi har jo ingen av barna her i bygda. Savner dem jo bestandig meir eller mindre. Men  når ein høyrer om slike ting, så går det ekstra mange tanker til dem. Vi er jo heldige som har så flott famile. Alle tre barna våre har det bra på kvar sin plass. To er gift og vel etablert. Og i tillegg har vi to barenbarn. fantastsike jenter begge to. Sjølvsagt :0).

Når eg skriv savner dem bestandig, så er det ikkje slik att vi går og tenker på dei konstant, skulle bare mangle. Men skulle ønske att vi bodde nermere dem. Kan jo ikkje bo nert alle, siden dei bor på kvar sin plass, men det hadde vore kjekkere for alle om vi bodde nermere noen av dei i alle fall. Men sånn er det ikkje no, så da får vi bare sjå frem til neste gang vi er saman. Og så har vi jo både tlf, og fleire muligheter på nettet å holde kontakt med dem :0).

Kanskje flytter vi ein dag, men intil det eventuelt skjer, så får ein gjere kvardagen god der ein er. Det gjer eg jo med strikketøyet mitt og i dag har vi vore ute å gått ein tur i sola. Det er så godt. Det gjer noe med ein å komme seg ut i sola. Alt blir så mye bedre av lyset. :0). og varmen som sola gir, for den varmer alt ganske mye. Vi tok ingen bilder på turen i dag. Gjekk same ruta som forrige lørdag og da var det ikkje mye nytt å sjå. Det var meir is der det var is sist, men ingen nye variasjoner å sjå.

Da får eg heller vise frem litt meir på genseren, siden ho som skal ha den, har lyst til å følge med kossen det går. Ferdig med sjølve bolen og starta så vidt på første armen.


Har med andre ord ikkje kome så veldig langt. Det var noen som var morsomme og påstod at eg var ferdig med genseren i løpet av helga, men den var det vel ingen som gjekk på. Gleder meg no til armane kan strikkes på bolen og mønsteret der skal starte. Det er da moroa starter. Men når det er helg, er det litt greit att det er mye rett frem strikking. Trenger ikkje å følge så mye med heile tida da. 

I morra skal eg på kafe på formiddag ein liten tur. kanskje eg skal vere flink å gå til og fra da. så får eg litt trim. Sjølv om det blir kaldt å gå ned til sentrum. Ønsker alle ein god start på uka. Og hugs dette: Ta vare på kvarandre og husk att det er bedre å sei for ofte att du er glad i dine, enn for sjelden. Og aldri skilles med noko uoppgjort. Ein veit ikkje kva morgendagen bringer. Sjølv om eins kjære ikkje er der ein trur det kan oppstå farer. Vi er utrulig glad i alle våre. <3

14 kommentarer

tromsfruen

20.01.2013 kl.14:44

Man blir iallefall påminnet hvor viktig det er å ta vare på sine kjæreste når sånt skjer.

Vi har det nok på samme måte angående barn og barnebarn, men jeg er jo ganske heldig som iallefall har en av mine her i nærheten.

Synes du har kommet langt med genseren. Jeg strikker på en hals nå bare for å ha litt tidsfordriv innimellom :)

God søndag til deg kjære, Greta! <3

gretashobby

20.01.2013 kl.14:47

tromsfruen: Ja det er sant Tina. vi må vere gald for det vi har og ta godt vare på det ein har. Vi har nok det ja. Men du er litt mer heldig enn meg hehe. vanskelig å bo nert alle når dei bor på kvar sin kant.
Så bra att du ahr eit lite strikketøy. Du har blitt litt avhengig no, tror eg. Sånt liker vi. klem til deg Tina moren <3

ewymarie

20.01.2013 kl.14:53

Så kloke ord og fin farge på genseren. Klem til deg : )

Ha en fin dag og kos deg med kafe og gåtur i morgen : )

Tove

20.01.2013 kl.14:59

Fint når en klarer å slå seg til ro med strikketøyet.

gretashobby

20.01.2013 kl.15:06

ewymarie: takk vennen, syns det er litt tøffe farger sammen eg og

gretashobby

20.01.2013 kl.15:06

Tove: det er det Tove

fruensvilje

20.01.2013 kl.19:00

det har meldt litt mildare temperaturer så det går sikkert greit å gå litt i morgen,vurderer selv å spasere tunellen til Bjørke på strikkekafe så sitter jeg på med sønnen hjem etterpå:))

Genseren blir flott og jeg synes det veks kjempefort så du er nok snart ferdige kjenner eg deg rett :))

gretashobby

20.01.2013 kl.19:11

fruensvilje: såg no att det er mye mildere i morra ja, så da blir det nok å rulse til sentrum tenker eg.
Håper genseren er ferdig til helga. Greit å bli ferdig med den også.
Kos deg på strikkekafe i morra

Hobbystua

20.01.2013 kl.20:49

God kveld Greta:) Genseren ser ut til og ta form den,,blir artig og se når mønsteret starter for fullt:) Er fint skrevet av deg dette innlegget i dag,,og selv tenker jeg veldig på familien til alle som ikke hvet noe om sine nærmeste i denne grufulle terroren som har skjedd....måtte dem få et svar snart.

Ønsker deg en fortsatt fin kveld Greta,,og så høres vi igjen. Mange gode klemmer fra Marianne:)

gretashobby

20.01.2013 kl.21:50

Hobbystua: God kveld til deg også Marianne. Ja, her er det snart leggetid :0). Men du er vel opp lenge enno. Våre tanker går også til dei som virkelig sliter og ikkje veit kva som er skjedd med sine kjære. det er nok ubeskrivelig. Vi klarer ikkje å sette oss inn i korleis dei ahr det. vi kan berre ane.
Ønsker deg ei god natt og ei fin ny uke, vennen klem

21.01.2013 kl.09:00

Hei. Ja det var gode og kloke ord! Den genseren ser ut til å bli veldig fin, og det er nok ikkje lenge til den er ferdig! Ønsker deg ei finfin veke, klem:)

åse karin Karlsen

21.01.2013 kl.10:14

Kloke ord fra ei klok dame <3..Ja..det er viktig å ta vare på det som er viktigast...menneske..dei kan ikkje erstattast<3 varm stor klem til deg og ha en strålende dag

gretashobby

21.01.2013 kl.13:42

Anonym: håper du har rett annonym. Den blir nok det, tror det eg og. Fin uke til deg også

gretashobby

21.01.2013 kl.13:43

åse karin Karlsen: Takk Åse. Klok og klok, men gjør mitt beste og noko meri kan ein ikkje forlange av nokon. Det er heilt sant mennesker kan ein ikkje erstatte. Stor klem tilbake til deg. Kjære Åse

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits