Noe av det eg har brukt strikkepengene mine på

Eg har som eg før har skreve brukt litt penger i januar. Alt eg ahr brukt på meg sjølv, er penger eg ahr tjent på å strikke for andre. Da er det ekstra kjekt å kunne handle til seg sjølv. Fordi eg har fortjent det hehe. I går skulle eg nedom butikken og betale for to bukser eg hadde lånt med emg for å prøve heime dagen før. Begge var så gode og satt så godt att eg endte opp med å kjøpe begge to. Så no ahr eg bukser så eg greier emg lenge. Men før eg fikk betalt for buksene så fann eg desse vinterskoa her

Det er ecco sko og gore-tex


Heilt nydelig på foten. Planen er å spare dei til neste vinter, siden eg ahr eit halv utgått par til resten av vinteren. eg sparte faktsik 1120 kr på dei.Det var 70% avsalg så eg betalte berre 480,- Sånt liker eg og lommeboka mi

hadde egnetlig grei vinterjakke, men eg måtte vaske den og fikk den ikkje rein. Har sånne mellomjakker, men hadde brått ikkje skikkelig varm og god vinterjakke. Stakk innom den andre butikken her i bygda for ca 2 uker siden og prøvde ei jakke. den fikk bli med heim


Den var også på salg. Dun jakke orginal pris 1700,- eg fikk den for 850


den er skikkelig varm og god. Holder fint både denne go enste vinter og sikkert eit par år til. Den eine av buksene eg kjøpte har eg på her. Det var ikkje salg da. Kan ikkje berre kjøpe på salg hehe

Den andre buksa kjem her


Fargen kom ikkje så godt frem, men den er brun da. er så godt fornøgd atte. Men no må eg strikke litt att, så eg får fylt opp att kontoen min. Pengene ruller fort sjølv om ein handler det meste på salg.

ellers så må eg nok gå turer åleine ei stund fremover. Min kjære har blitt slått skikkelig ut av influensa. Og den kom fort. Starta med litt grugg i halsen i går morges og enda dagen som slakt. Stod opp og la seg i god stolen i dag og der ligger han fortsatt og sover. Bra eg holder meg frisk da. Han er ikkje fote sjuk på den måten. sliter emd slitasje i nakken og ahr mye vondt der og i hodet. Men forkjølelse og influensa det er det flere år siden han ahr hatt og enda flere siden eg ahr hatt. Han har jo sjølvsagt ikkje tid til å bli sjuk no, men det får bare stå sin prøve. Regneskapen i kommunen får bare vente. Er man sjuk så er man sjuk.

Nei får vel komme emg igang med dagens faste gjøre mål og ta emg ein tur på butikken. Finne noe som er lett å svlege, så kanskje han får i seg noe mat i løpet av dagen.

Da gjenstår det bare å ønske alle ein nydelig, fin, hyggelig dag og ta vare på deg sjølv og dine nermeste.

19 kommentarer

fruensvilje

02.02.2013 kl.09:16

God morgen.Ja å handle gode plagg på salg er god investering,ikke alle tider mann finner rett størrelse eller farge så når anledningen byr seg kan mann nesten ikke la være å kjøpe :))du har noen flotte gode plagg no,virkelig bra kjøp :))

Håper T blir fort frisk det er så mange som får syka og sliter i ukesvis med den,du får koke ham en god og varm fruktsuppe og tillsette litt ekstra med hel kanel og nellik :))

God tur ut

elins strikkeri

02.02.2013 kl.09:18

Hei. Skal sei fruen har blitt flott !! Så fine og gode klede og sko du har kjøpt deg, kjekt når ein finn slike flotte gode ting på salg. God bedring til din mann og så ønsker eg deke ei fin helg:))

solkro

02.02.2013 kl.10:12

Flotte klær og sko av og til fortjener vi en liten oppmuntring :)

Ha en super dag og kos deg og god bedring til mannen .

Goe knib<3

lulltove

02.02.2013 kl.11:24

Så mye fint du har kjøpt :) Og gode priser. Må si at du er en flott dame! Ha en fin og glad lørdag!

gretashobby

02.02.2013 kl.12:15

fruensvilje: er godt fornøgd med kjøpa min ja. Testet skoa nedover i dag. Sjølv om eg egentlig skal spare dei til enste vinter. Men måtte teste dem. Dei var berre heilskjønn å gå i.

Håper han ikkje skal slite lenge. Da vert han frustrert da. Det er jo årsavsluttning i kommunnen. Og han vil gjerne vere sånn noen lunde ferdig i rett tid. Men helsa først. har kokt te til han. spiser gjør han ikkje, men drikker i alle fall litt

gretashobby

02.02.2013 kl.12:16

elins strikkeri: Veldig fornøgd med alle kjøpa mine ja. Er ikkje ofte ein finn så mye på slag.
skal pleie min kjære og få han fort frisk. . fin og frisk helg til deg

gretashobby

02.02.2013 kl.12:17

solkro: Godt nøgd emd sko og kleskjøpa mine ja. Er ikkje fote ein finn så mye og så bra på salg. Har lenge no.
Minkjære takker for gode ord. Eg skal pleie han så han kjem seg fort. Håper vi . Flott helg til deg og :0)

gretashobby

02.02.2013 kl.12:18

lulltove: Takk takk for fine ord vennen. Er veldig fornøgd med kjøpa. er vel ikkje så sikker på om kor flott eg er da, men eg greier meg vel.
takk det samme til deg. Nyt lørdagen med dine kjære. stor klem

Liv

02.02.2013 kl.12:28

Du har jamen gjort røverkjøp! Eg likte både jakke og sko.

Får håpe du slipper unna influensaen, er ikkje enkelt det når det er komt i huset. Får håpe T. slipper å få hosten, den henger forbaska lenge i. Dere må ta vaksine neste år, stiller litt sterkere da. Du steller nok fint med han, så det går nok over etterhvert, tvi, tvi. God bedring i alle fall!

Dere får prøve å gjør det beste ut av helga.

gretashobby

02.02.2013 kl.12:54

Liv: Ja, er så fornøgd med kjøpa mine atte. Greier meg lenge no.
Har ikkje tenkt å få influensa eg da. Tror ikkje eg får det heller. Ikkje så lenge eg lever heilt på lavkarbo. torstein ahr stressa i det siste og ikkje vore heilt konsevent og da fikk ahn det. Men ikkje sikkert det blir så langvarig. Steller fint emd han eg ja. Blir ei fin men rolig helg foranntven. har gått nedover og opp att i dag eg da. Ha ei super helg dere også, vennen klemmen

Lisbeth Severinsenl

02.02.2013 kl.13:04

Du var flott i de nyinnkjøpte tingene :) God bedring i huset og god helg

Klem fra Beth

gretashobby

02.02.2013 kl.13:05

Lisbeth Severinsenl: Takk for hyggelig tilbakemelding Beth. God og flott helg til deg også

janomine

02.02.2013 kl.13:46

Så mye fint. Moro å kunne kjøpe noe til seg sjøl av strikkepengene. Du var spesielt heldig med Ecco skoene synes jeg. Tenk 70% avslag på Ecco, det er ikke ofte det skjer. Fortsatt god helg.

venkesstrikk

02.02.2013 kl.14:33

Fin positur :-)

Å handle på salg er smart når en trenger noe. Fine ting var det også. God bedring til mannen.

gretashobby

02.02.2013 kl.15:53

janomine: heilt klart kjekt ja. spes når ein får så gode ting. Dei har så liten lager plass på skoavdelinga på butikken, derfor måtte dei selge ut vintersko billig og heldigvis var eg der og ville kjøpe da:D flaks ja. trodde ikkje eg skulle finne ecco på 70% salg eg heller. God helg videre til deg og vennen

gretashobby

02.02.2013 kl.15:54

venkesstrikk: Det er det heilt klart. Og det gjorde egno. Og da var det supert. Hehe. Kunne ikkje berre stå rett opp og ned veit du hihi. Torstein takker så masse for det. klemmen og fortsatt fin helg

Gubben

02.02.2013 kl.17:13

Deilig å kunne handle seg noe nytt og spesielt når det er noe en trenger :-) Og ekstra moro er det når en har penger til det ;-) Brukte noe av mine penger til garn jeg ;-) God bedring til mannen. Ha en flott lørdagskveld :-)

gretashobby

02.02.2013 kl.18:02

Gubben: Veldig deiligt. Har brukt litt på garn også. kjøper eg garn til emg sjølv, er det alltid for penger eg har tjent på strikking før.
veit ikkje kven du er , emn min kjære takker for god bedring ønskene. så ønsker eg deg og dine god lørdagskveld også

jegerfritilhva

06.02.2013 kl.15:08

Fin og nett du er! Lurt å handle på januarsalg!

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits