lopapeysa genseren eg har vist før, no Cathrine som modell

I går var eg veldig veldig spent. Jenta som skulle ha den genseren eg skrev så masse om. den av Islandsull og ahr det klingende navnet lopapeysa, trur eg. Ho kom altså i går for å prøve og hente genseren om den passa. Hadde jo aldri strikka av det garnet før og ikkje visste eg heilt kor lang ho var og kor lange armer ho hadde. Her er bilde av den blide og fornøgde jenta/unge damen


Ho var veldig fornøgd. eg tenkte kanskje den var kort i armene, men ho syns det var ein fordel att den ikkje var for lang. greit når ein skal ha jakke utenpå. den var veldig varm. Ho hadde tenkt å ha den på når ho gjekk, men det vart for varmt i går. var så fornøgd med både genseren og fargevalget ho hadde tatt. da vart eg glad kan dere skjønne. veldig kjekt att ho fikk henta den i går også. Genseren skulle vere bursdagsgave fra mora. i dag er ho nemmelig 20 år. viss du les dette Cahtrine Austrheim Eldevik Gratulerer så masse med 20 år's dagen. Håper du hadde ein fin fest i går kveld. :0).

Dette er ei sporty jente som går på idrettslinje i sogndal. Har tidligere i vinter ligget ute i snøhule og skal seianre i vinter i Breheimen. da kan ein skikkelig tjukk genser passe godt. Håper ho får masse glede av den.

Dagen i dag blir nok rolig tenker eg. Skal gå meg ein tur i løpet av dagen og kanskje eg kan komme meg ein tur opp på innesykkelen. får sjå. kanskje eg heller går ein elngre tur. Sjølv om eg da må gå åleine. ellers så får eg  stelle pent om den sjuke. Begynner å tvile han og no på att han kjem seg på jobb i morra. Siden tempren steig til 39,7 i går kveld. Skremmer han litt med att han kan få ettersjukdeommer som hals eller lungebetennelse om han starter for tidlig. Men i morra blir han nok heim uansett. Formen tilsei det. Helsa kjem før jobben uansett. Siden det ser ut som eg går klar av influensaen så er han overbevist om att det fordi eg levere heilt lavkarbo og han ikkje heilt har gjort det i dei siste månadane. Hadde vore greit om det stemte. både att eg slepp unna og att da er det ein fin måte å få slutt på slike sjukdommer. alle lever lavkarbo. Vel det var vel ein uoppnåelig drøm.

Folk skal få leve og spise som dei vil. Ønsker dere alle ein super dag. Bruk den godt. Både til å komme dere ute, spise noe godt og kose dere saman med dei dere er glad i.

28 kommentarer

Birgit

03.02.2013 kl.09:27

Hei, gretashobby

Jeg ville bare si at du har en nydelig blogg :)

gretashobby

03.02.2013 kl.09:28

Birgit: Takk for det ;D

Ann Karin

03.02.2013 kl.09:31

Så kjekt når det blir perfekt Og mottak er fornøyd . Ønske deg ein flott søndag Greta :)

gretashobby

03.02.2013 kl.09:36

Ann Karin: Ja, det er berre så kjekt. Fin søndag til deg og vennen

Eva Petronella

03.02.2013 kl.09:58

Så trivelig at genseren passet og at jenta ble fornøyd. Du får glede deg over vel utført arbeide og pusle med den syke i dag. God bedring i hjemmet :-)

fruensvilje

03.02.2013 kl.10:21

God morgen.For ei skjønn jente og jeg er helt enig i att genseren var nydelig på henne.Hun har et poeng i att armane ikke behøver være for lange,selv går jo jeg og bretter opp mine armer.Nei da er det bedre å ha pulsvarmere ved siden av om det skulle trengast litt med lengde.

Det høres ikke bra ut at feberen til T stiger,nei han må nok holde hus og bli helt god att,god bedring til ham ,du får nok bare pleie ham som best du kan og rusle deg en liten tur alene :))

ewymarie

03.02.2013 kl.10:31

For en flott modell til den genseren. Jeg tvilte aldri på at den ville passe, for du er alltid så flink og nøye med det du strikker.

Du får stelle pent med mannen og etter det du skriver skal man ikke undervurdere endringer i kostholdet : )

lulltove

03.02.2013 kl.10:39

Veldig fin genser på ei flott jente! God bedring til mannen din! Ha en finfin søndag!

Hobbystua

03.02.2013 kl.11:06

Flott genser på en søt jente. Er jo artig når plaggene passer og mottatkerne er fornøyde. Artig mønster på denne genseren,og sikkert fint på utebruk som hun holder på med:) Slik høy feber må en passe på,,,ikke bra. Men god bedring og så håper jeg du får en fin dag selv med en syk mann i hjemmet:))

gretashobby

03.02.2013 kl.11:14

. gretashobby: Ja, det var veldig kjekt att ho var fornøgd. det gjer eg veit du. Og sjukepleier , streng sådann skal eg vere . Ha ein fantastisk søndag du med

gretashobby

03.02.2013 kl.11:17

fruensvilje: Ja, ho kledde den godt. Det er nok eit poeng det med armene ja. Eg bruker også å brette opp ermene. Og da blir det lett tjukt når ein skal ha jakke utenpå.. bedre no i morgentimene etter litt paracet, min kjære. så få vi sjå korleis det går utover dagen. Det er jo om kvelden ein ser kossen det går emd feberen.
blir nok ei tur på meg nedover ja. håper du får ein fin søndag saman med din kjære også klemmen

gretashobby

03.02.2013 kl.11:19

ewymarie: du er jo så posetiv og hyggelig med kommentarene til meg Takk for det. Var no veldig spent eg da. Og veldig glad da jenta var fornøgd. tror nok att det har eit poeng med kosten ja. Sjølv om det sjølvsagt ikkje løyser alle plager. Ha ein strålandes dag vennen

gretashobby

03.02.2013 kl.11:19

lulltove: takk takk, sei både eg og mannen. Fin søndag til deg og dine også

Grete

03.02.2013 kl.11:20

Flott genser på ei flott jente :))

trur nok ikke lavkarbo hjelper mot influensa, men et sunt kosthold med mye antioksidanter i kosten og sunne rene matvarer, ja det har jeg trua på :)) god bedring igjen til mannen !

gretashobby

03.02.2013 kl.11:22

Hobbystua: Ja det er alltid kjekt når ting passer og mottaker er fornøgd. Og ho virket veldig fornøgd da.
skal ah respekt for slik feber ja. Er bedre no på formiddagen, så får vi sjå kossen det blir til kvelden. Da man ser det.
Skal nok ha ein fin dag eg. tar emg ein tur endover på kiosken når den opner. Sjå om dei kanskje ahr lagt ut den kommende ukes ukeblader :D Ha ein flott dag du også skjønne venn

gretashobby

03.02.2013 kl.11:23

Grete: Ikkje att det hjleper når ein ahr fått influensa, men det gjør att ein blir mye meir motstadsdyktig mot viruser. Det tror eg på. ;:D.
Fin mog fornøgd modell go det liker eg. Takk for det.

farmoringrid

03.02.2013 kl.11:57

Det var et fancy navn på den genseren!! Fin ble den og flott at den passet så godt! Håper gemalen blir frisk igjen snart. Det er ikke alltid så greit når mannfolk er sjuke. De har en tendens til å bli v e l d i g syke ;) Ha en fin søndag.

elins strikkeri

03.02.2013 kl.12:57

Den genseren blei kjempetøff!! Ønsker deg ein fin dag i ruskeværet, klem:))

gretashobby

03.02.2013 kl.13:48

farmoringrid: Fint skal det vere veit du :d Ja, veldig glad den passet så godt. Det er eit poeng der. Foreløpig så har han lov til å vere dårlig. Så får vi ta det som det kjem. Håper han kommer seg fort.
Flott søndag til deg og

gretashobby

03.02.2013 kl.13:49

elins strikkeri: Takk Åse, Ja det vart fin det er sant. ruskever har vi ikkje her. Har vore ute å gått tur åleine ca 3 km. Herlig tur. fin søndag til deg også. klem

03.02.2013 kl.14:17

Flott genser og sikkert god og varm - ikke rart jenta ble fornøyd. Fortsatt god søndag til deg:-))

gretashobby

03.02.2013 kl.14:18

Anonym: Veldig varm og god. Takk skal du ha. Veldig kjekt att ho vart så fornøgd. Fortsatt fin søndag til deg også

tromsfruen

03.02.2013 kl.14:54

Flott genser på ei flott og sporty jente! Regner med at hun vil få mye glede av den med hennes interesse for friluftsaktiviteter.

Du får sende god bedringshilsen til Torstein! Og han bør nok holde seg i ro til kroppen er helt frisk igjen.

Ha en fin søndag videre! Klem :)

malla

03.02.2013 kl.17:07

Flott gensar du har strikk passa heilt perfekt. Ha ein fin sundag fortsatt!

gretashobby

03.02.2013 kl.19:33

tromsfruen: Tror genseren er midt i blinken for denne sportye jenta ja. kjekt att den passa og ho likte den.
Torstein takk for det. Han har no skjønt att dette tar tid. Blir vel å sjukmelde seg ei uke i morra. best å bli skikkelig frisk, før kjøret starter att. Så får regneskapen i kommunen berre bli for seint ferdig. Sånn er det bare.
fin søndagskveld til deg min gode venn klem <3

gretashobby

03.02.2013 kl.19:34

malla: takk sakl du ha vennen

venkesstrikk

03.02.2013 kl.19:36

Den ble skikkelig fin :-)

gretashobby

03.02.2013 kl.20:00

venkesstrikk: Takker så masse

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits