16.02.2013

God ettermiddag.

I dag voknet vi begge og var ganske gruggne. Bestemte fort att i dag skulle vi ikkje gjøre anna enn det høgst nødvendige. Kom oss litt etter frokost og dro på butikken og ein bitte liten tur ut i det fri. den turen gjorde oss godt for vi fikk lyst til å fikse litt i stua. Starta med å flytte ei bokhylle for å gi plass til musikkinstrumenta til Torstein ved Tv'en.

Torstein fikk litt penger til bursdagen i fjor og så fikk han gavekort med kommunen for 25 (det vil sei 26)års tro tjeneste. For dei pengene har han fornya seg litt innen musikken.


Den brune gitaren var 50 års gave, så den er ikkje ny, men den svarte gitaren, mandolinen og dei to forsterkerne er sånt han har skaffa seg no. ikkje kvar dagn han spiller så mye, men avslutter som regel dagen med ei lita spillestund før vi legg oss. Det var noen år han nesten ikkje spilte gitar, men no spiller ahn meir og meir. Er litt meir kjekt når han ahr forsterker og får frem lyden litt meir. den svarte gitaren skal ikkje stå slik det er berre for å få med alle på eit bilde. Torstein liker å brife litt med cd'ene sine også. Derfor fikk han arrangere eit bilde emd dei på :D Goingen min


Han er no litt rar da hehe.

slik vart denne veggen sjåandes ut når vi var ferdige


Godt fornøgd med den veggen no.

Vi fikk dermed gjort mye i dag, enda vi trodde det ikkje skulle bli noen ting. Gruffe forsvann for det meste for min del. T har fått ganske så vondt i ryggen, det håper vi gir seg fort. Har hatt nok i år. Får ta dagene som dei kommer fremover.

vi hadde med kameraet på vår lille luftetur ut også. Det vart eit brukbart bilde der


trodde ikkje ville skulle finne noen fine motiver i dag eg, så da var dette eit bonusbilde.

no skal eg benke emg i sofaen med strikketøy og sjå skiskyterstafett for menn. Spennde håper eg. Men dei klarer vel ikkje å kopiere damene. Etter det, vel meir sport aknskej og meri strikking. Ikkje store planer med andre ord. Men veldig avlsappende og roligt. Håper dere også har ein fin dag/kveld.

18 kommentarer

Merima

16.02.2013 kl.15:37

Det ble veeeldig fint! Dere var flinke. Man er vel best fornøyd med ting som blir gjort, når man ikke tror at det blir noe jobb den dagen i det hele tatt. :) :)

Vi ser på vi og, veldig spennende! Ha en fortsatt fin dag! :)

venkesstrikk

16.02.2013 kl.15:40

Det vart ein koselig vegg. Kjekt med sjølvspelt musikk. No må eg konsentrere meg om stafetten her. God helg :-)

lulltove

16.02.2013 kl.15:48

Trodde ikke det gikk an å møblere med instrumenter (utenom piano da), men dette så jo veldig fint ut! Elevebildet ditt var flott. Ser ut som om det går en trapp oppover.....Ha en god lørdagskveld!

tromsfruen

16.02.2013 kl.16:03

Koselig med gitarspill! Regner med at du synger til. Jørn spiller også gitar en sjelden gang og da synger vi for full hals.....ha, ha! Er nok bare vi selv som liker å høre på.

Bra "grugget" forsvant utover dagen, og håper Torstein begynner å bli i form igjen.

Ha en fin kveld og kos dere med "Hver gang vi møtes".

Klemmer <3

Oldemorbloggen

16.02.2013 kl.17:24

Det var eit vidunderleg bilete, av elva, steinane og snøen. Han burde hatt med seg gitaren og spelt ein serenade til deg, der ute i den fine naturen.

gretashobby

16.02.2013 kl.17:44

Merima: veggen vart så fin, og etter den flotte stafetten fikk vi tatt noen småtterier til. No er det middag og så avslapping videre. Sjå vm studio. Kjekt kvar kveld det. fin kveld til dere begge, klem

gretashobby

16.02.2013 kl.17:45

venkesstrikk: Ja, vi er godt fornøgd. og det er vi med stafettetn også. god helg

gretashobby

16.02.2013 kl.17:48

lulltove: Jo da, det er godt mulig å møblere med gitarer og forsterkere :D. Ja det er rart med det bildet. vi trodde ikkje det vart så bra som det var. god helg videre

gretashobby

16.02.2013 kl.17:54

tromsfruen: Hehehehe. Nei du eg synger ikkje til. Eg har overhode ikkje gehør. Synger fryktelig faslkskt. eg passer mest til miming når det det gjleder sang. Og det nytter ikkje når vi er bare to :D
Influensaen er vel så og sei vekke, men fått ein lei kink i ryggen. fikk den medan han spiste frokost i går. Men det går vel over fort håper vi.
vi skal kose oss med etter eller anna, men det blir heilt sikkert ikkje 2Hver gang vi møtest" vi er kjedelige vi og ser ikkje dt programmen :D
Fin kveld til dere begge. Klem <3

gretashobby

16.02.2013 kl.17:56

Oldemorbloggen: Det vart eit flott bilde ja. My bedre enn vi først trodde. det er alltid spennde å legge inn slike bilder, det er først da ein ser skikkelig korleis det blir.
til sommeren kan ahn kanskje spille til emg ute, men ikkje noe . Men ein fin tanke :D

Lisbeth Pedersen

16.02.2013 kl.18:31

Det ble en kjempeflott vegg :) Koselig med gitar spilling i heimen. Og et flott elv bilde du har tatt. To av mine ungdommer spiller også gitar, min mann er trommeslager og min eldste datter har tatt Bachelorgrad i musikkproduksjon i Cardiff. Ha en fortsatt strålende helg :)

Hekleri og Ra

16.02.2013 kl.19:10

Det ble kjempeflott :-) Det er litt gøy å forandre litt i huset :-) Nå når gulvet i nedre del var ferdig, benytta ho mor sjansen å bytte litt om på ting ... hehe ... har fått beholdt håndarbeidskroken min, og så har han far i huset fått sin lille krok :-) Ha en flott kveld med kosestrikk! Klem

stubbetufsa

16.02.2013 kl.21:10

Det ble jo kjempefint med de instrumentene i stua!

Hyggelig med en gubbe som spiller!

God helg!

gretashobby

16.02.2013 kl.22:50

Lisbeth Pedersen: Oisann det var litt av ein musikalsk familie. Det er berre eit til av barna som trakterer instrument, og så elsker eit av dei andre å synge. Mye musikalitet blant alle utenom emg. Eg eig ikkje gehør. Men liker å høre på musikk da. Veldig koselig det. i kvled spiller ahn mandolin.

gretashobby

16.02.2013 kl.22:52

Hekleri og Ra: Ja det er veldig gøy. Får liksom eit nytt rom og så blir det jo alltid bedre enn det var :0).
Må vere ordentlig kjekt med nytt golv og mulighet til litt forandring. Så snill du har vore å gitt mannen ein eigen krok til å holde på i hihi. viktig å gi dem litt også. Regner med att dere har hatt ein flott kveld og kost dere etter att golvet er ferdig. I alle fall den delen der. klem

gretashobby

16.02.2013 kl.22:52

stubbetufsa: Ja, det vart fint. Og enig der. Det er kjekt med noen som spiller og klimprer litt musikk

Liv

17.02.2013 kl.07:57

Vakkert og tøft!

gretashobby

17.02.2013 kl.08:06

Liv: Going

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits