Verdens beste kjæreste og ektemann blir 61 år ung i dag <3

Eg er så heldig att eg er gift med den aller beste mannen eg kan tenke meg. :0). Og eg liker å fremheve det. Idag fyller han 61 år. Det er berre eit tall og det høres ganske høgt ut, men han har barnet i seg enno. Vi har sjølvsagt hatt vårt vi og, som alle andre par. Men vi har funne ut av det, og har det bedre enn noen sinne. Han er omtenksom, snill, hjelpsom og trygg. Har kanskje litt lett for  å verte stressa og da irritert, men så får han det ut og alt blir bra. :). Andre tider skal det mye til for å stresse han opp. Ein normal mann med andre ord. Ein av hans store lidenskap  er musikk. Hører på mye musikk og holder seg oppdatert på det nye som kommer inne mange sjangere og så klimprer han meir og meir på gitarene sine. Det siste har gått i bølger, men no er det vel ensten ikkje ein dag uten han klimprer litt i alle fall.

Tenkte eg måtte finne eit passende bilde på den "unge" mannen min, og da falt valget på eit som er tatt for "noen" år siden, for å sei det slik. 32 år for å vere korrekt.


Prøver å vere alvorlig her, men det var ikkje så enkelt å få det til. Veit ikkje kva som er i det glasset der, men eg tviler på att det er brus.

Blir ikkje så mye feiring i dag, men ein god middag skal han få. Kake vil han vente med til seinare ut i uka :0). Og så har han bestemt seg for å begynne å trene i trappa att. For ein dag å starte på, men men, han bestemmer .
Glad i deg verdens beste Og gratulerer så masse med dagen.

12 kommentarer

Grete

26.02.2013 kl.15:00

Gratulerer med den unge mannen Greta :)) klart du får lov å "skryte" litt av at dere fortsatt er i lag etter så mange år, bare flott det :))

passion4lifeandtravel

26.02.2013 kl.15:32

For en flott hyllest til den fine mannen din <3 Ingenting er bedre enn å si positive og fine ting om dem en er glad i, en kan aldri høre sånt for mye <3

Det er viktig å vise at en setter pris på den en elsker <3

Gratulerer så mye til mannen din, ønsker han en flott bursdag, og dere en nydelig feiring sammen <3

fruensvilje

26.02.2013 kl.16:22

Du må ønske T med dagen :)håper han har hatt en flott dag og så får dere kose dere godt nå i kveld

Hobbystua

26.02.2013 kl.16:47

Du har all grunn til og fremheve din kjære mann Greta,,tror nok du har det godt med han. Så en stor gratulasjon til Torstein med dagen i dag. Er greit og feire i stillhet også da det ikke er noe rundt tall. Men en god middag for 2 er ikke og forakte det heller:)) Så ha en fortsatt fin dag begge 2:)) Klem fra Marianne:))

gretashobby

26.02.2013 kl.18:26

Grete: tusen takk for det vennen. Har overbringt gratulasjonen til min kjære og han takker også :0)

gretashobby

26.02.2013 kl.18:30

passion4lifeandtravel: Tusen takk Mette. Den var ikkje verst, var hans første reaksjon på din kommentar. Han likte innlegget veldig godt :D. du ahr heilt rett min venn, men kan ikkje sei for ofte att man er glad i og setter pris på sine nermeste. alle trenger å høre det<3<3. håper du har ein flott dag også. Vi har nett kost oss med deilig middag

gretashobby

26.02.2013 kl.18:34

fruensvilje: takk skal du ha Connie. Han fikk god middag og så gjekk vi ein litt lengre tur på glatta. gjekk bra. Men ein kan ikkje gå for seint. For det frøs på der det var tint medan vi var ute å gjekk.
Kos deg med din kjære du og i kveld Klem

gretashobby

26.02.2013 kl.18:37

Hobbystua: tusen takk for det Marianne. Han setter stor pris på dei fine orda fra deg. Middagen var god, gjekk halvlang tur og skal kose oss sammen resten av kvelden. fin dag til deg og din kjære også. Og sjølvsagt til tille vennen. Klem til deg.<3

tromsfruen

26.02.2013 kl.20:12

Hyggelig av deg å gi han en slik oppmerksomhet på bloggen. Regner med at han setter stor pris på slik stas :)

Gratuler Torstein så mye med dagen og så håper jeg dere får mange fine og gode stunder sammen! Klemmer <3

gretashobby

26.02.2013 kl.22:48

tromsfruen: Takk Tina. Ja, han vart veldig glad for den oppmerksomheten. bruker som regel å lage til eit fint kort, men i år vart det ikkje det, men dette innlegget istede.
Han takker så mye for gratulasjonen og eg for dei fine ønska. Vi skal gjere vårt beste.
Blir borte fra bloggen noen dager no. tilbake søndagskveld vil eg tro. Stor kelm fra meg til deg <3

venkesstrikk

27.02.2013 kl.10:47

Gratulere med overstått

Anne-Britt

28.02.2013 kl.10:40

Gratulerer med mannen.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits