Kva er holder på med for tida

Når våren kjem, bruker eg å få lyst til å lage alt mulig på ein gong. Klarer ikkje å holde emg til eit prosjekt. Har ein del prosjekt som ligger og tar veldig alng tid, men alle desse her, er sånn som eg holder på med no.


og så er det masse mer eg har lyst til å lage.

Lengst oppe fra venstre er det babykluter, så kommer det ein gave, hentesett i lys brun.det grå fremm med maskemarkøren på er årets første Marius. den bør vel ha litt mer prioritet enn det andre, siden den er oppdrag eg får betalt for , i midten er eit par sokker, Jakka mi i rødt som eg har vist frem før, og det helt fremst er ein boddy. Torstein starta på prosjektet å lage diagram til noe skrift og merker i går. Så den må eg elgge til sides noen dager. Masse herlig jobb og kos her. Tror det blir Mariusen, hente settet og gaven som får ligge att i sofaen når eg rydder vekk det andre i dag.

Ellers er planen å besøke min gamle arbeidsplass i dag. Stikke bort i pausen og hilse på dei som enno er der. Noen av dem treffer eg jo bare når eg der der borte. Bygda er jo ikkje så stor, men det er sjelden vi treffes likevel. Er liksom ikkje i sentrum på samme tid. Det skal bli kos å sjå dei att.

dagen tegner ellers til å verte fin. Med sol og blå himmel. Tror i alle fall det. Men det er noen timer til sola klarer å klatre over fjellet enno. Gleder emg til att den kommer før eg står opp. Men det er ei stund til enno. vi får glede oss over det vi har, og sjå frem til det som kommer.  Ønsker alle ein super duper dag. klem til alle som treng det eller bare har lyst på ein :0). Eg har mange å gi i dag.

22 kommentarer

matja

06.03.2013 kl.09:07

Du har masse godt arbeid her.Har endel prosjekter på pinner jeg også.Er så spennende å begynne på noe nytt:))Kommer jo stadig nyheter som det er fristende å begynne på,men nå bør jeg vel snart få noe ferdig også:)))Ha en flott uke:)

gretashobby

06.03.2013 kl.09:12

matja: Masse kjekt arbeide her ja. håper på att eg får alt ferdig før eg starter på noko nytt. viss ikkje eg får noen oppdrag som haster da. Da vert mye av desse lagt vekk. er vel bare Mariusen som haster litt. Og gaven må vere ferdig før mai. Men eg skulle vel alga ei anna gave også før mai hm... Ja får finne på noe lurt der. fin dag til deg og Maj Britt

venkesstrikk

06.03.2013 kl.09:46

Deilig med mange prosjekter. Kos deg med besøk på arbeidsplassen din og nyt våren:-)

fruensvilje

06.03.2013 kl.09:51

Her var det mange prosjekter på gang,blir nok en del timers kos for deg dette :))det går litt trått med genseren min nå for jeg har vel mye smerte i skuldra om dagen,men litt hver dag blir det :))

Det snødde her frem til nå i dag,men no forsvinner skylaget og himmelen blir blå :))så her også tegner det til å bli solskinn i dag:)

Du må ha en fin dag og kos deg på besøk

Marianne

06.03.2013 kl.10:00

Kjekt å se hva du holder på med ;) Ser ut som du ikke skal kjede deg i nærmeste framtid i allefall ;) Eg HAR er rette ordet (ikke er) vore flink å bli ferdig med en ting før eg starter på noe nytt i år. Bare den kjolen som ble for liten som ligger - enda ikke bestemt heilt hva eg skal gjøre med den. Men må strikke to nye luer, en til min eldste sønn og ei i gave til ein barnehagevenn som har bursdag. Tar det nok med meg på fjellet i morgen. Ha ein kjemepe fin dag vennen. Kosa deg på besøk på gamlejobben. klem

Grete

06.03.2013 kl.10:15

Du er så lik meg der altså, masse forskjellige prosjekter på gang samtidig :))

Ønsker deg en fortsatt fine dag :)

gretashobby

06.03.2013 kl.14:28

venkesstrikk: Veldig kjekt med mange prosjekt. Måtte rekke opp mye på det eine i dag. Men det blir bedre etterpå, så da går det bra. Nyt våren sjølv du :0)

gretashobby

06.03.2013 kl.14:30

fruensvilje: Ja, her er det mange timers kos. Måtte rekke opp det meste på boddyen, men så blir nok slutt resultatet så mye bedre, så får eg vel tole det.
Liker ikkje den skuldra di. Håper den blir bedre på turen deres. Sol og varme gjør jo godt uansett da. ble ikkje så mye av sola her, men det er ganske mildt ute no tror eg. Fin ettermiddag til deg

gretashobby

06.03.2013 kl.14:33

Marianne: har strikket litt på den eine tingen og rekt opp det meste på ein av dei andre i dag. Har ein som skal lage diagram til meg og det vart litt meir omfattende enn eg forutsjå. Men såm blir det jo tøft til slutt da.
skal du på hyttetur? Kos deg med lue prosjekta dine da. Synd med kjole som ikkje vart passe da. hm. Fortsatt fin dag og du send litt sol hit også da. Den svikta meg i dag

gretashobby

06.03.2013 kl.14:34

Grete: Men du slipper å rekke opp stoffet du Grete. Eg måtte det i dag. Ikkje stoffet da, men altså. Men rett og perfekt skal vere perfekt hehe. Fin dag til deg og

fruensvilje

06.03.2013 kl.14:40

Har sittet på nett og studert langtidsvarsler for været der vi skal være neste uke :))vi kan resikere temperaturer opp mot 37+ så hjelper ikke det ja da veit ikke eg :))best å ikke nevne den temperaturer til mannen :))

gretashobby

06.03.2013 kl.14:41

fruensvilje: Det kan bli litt av ein tempratur forskjel. Det han ikkje veit har han ikkje vondt av hehe. Pakk inn litt og ta med hjem da :0)

fruensvilje

06.03.2013 kl.14:42

skal se om eg greier det hi hi,men kan ikke love att eg får det til :)

gretashobby

06.03.2013 kl.14:44

fruensvilje: Nok for meg att du vil prøve hihi

Grete

06.03.2013 kl.15:09

uffda ikke kjekt, men man vil jo at det skal bli pent :)) nei jeg rekker ikke opp, men det hender nok at jeg tar opp en søm jeg ikke er helt fornøyd med ja ;0)

gretashobby

06.03.2013 kl.16:07

Grete: du gjør nok det Grete. Men det er greit når eg veit att slutt resultatet blir mye bedre etterpå :0)

Hekleri og Ra

06.03.2013 kl.19:53

Godt å se at det er flere som har mange prosjekter på gang :-) Er også preget av lysten til å lage mye forskjellig og ikke minst noe nytt for tida ... Jobber hardt med å la være ....

Håper det var et hyggelig besøk i Olderdalen ;) Klem

tromsfruen

06.03.2013 kl.21:47

Du har som regel mer enn nok å fylle dagene med, ser jeg.

Besøk av kolleger er kjempekoselig :)

Ellers er det så godt å merke at dagene har blitt varmere.

Nattaklem <3 :)

gretashobby

06.03.2013 kl.22:20

Hekleri og Ra: Det var veldig kjekt det. Lurer alltid på kvifor eg ikkje gjer det oftere. Traff blant anna Margitt :0).
det er nok for hardt for meg for tida. I dag ahr eg strikka på 4 forskjellige prosjekt. så får vi sjå kva morgendagen bringer. Men ikkje flere nye prosjekt på ei lita stund, trur eg. klemmen

gretashobby

06.03.2013 kl.22:21

tromsfruen: Varmere veit eg ikkje om die ahr blitt her enno, men lengre det er dei. Må fylle dagene sjølv, ellers kan det vere lite. Kan jo ikkje bare strikke når ikkje ein har eller på besøk hops fam. Det var ein veldig god dag i dag. Stor nattaklemt ild eg også :0) <3<3

07.03.2013 kl.20:02

Vi har fremdeles kontakt ho og familien :) De var på besøk i sommer som var.

gretashobby

07.03.2013 kl.21:32

Anonym: Er det du Tone Britt som skrev dette? så veit eg att dere ahr kontakt :0). Varsku om dere kommer hit for å besøke dem da. Morsomt å treffe deg/dere for emg også.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits