Dagen går og ei litt forsinka julegave. :0)

I går var ein veldig fin dag. Ikkje att det skjedde så masse, men det var ein god dag alikevel. Starta med å sjå på bildet av utkastet til diagram som Torstein hadde laga til boddyen eg skal strikke.(det vart ei lang setning det)Fann da fort ut att eg måtte rekke opp det meste av det eg hadde strikka. så ville eg få med mønsteret skikkelig. Hm. Kjedelig å rekke opp, men så veit eg att det blir mye tøffere etterpå og da så. Her er diagrammet eg skal bruke.


Kan hende det må noen små justeringer til i starten. er så spent på korleis det vert, så når eg ahr fått skreve ut denne oppskrifta får eg satse på å få den ferdig fort, så eg ser korleis den blir. Får starte i helga, om han har fått skreve den ut til da.

Var på besøk i Olderdalen, min gamle arbeidsplass i går. Tok meg ein tur bort i lunch tida. Traff vel på dei aller fleste vil eg tro. Er alltid kjekt det. Men det blir så sjelden att eg tar turen. Eg har ei god vennine der, som eg ser altfor sjelden. ho er styrer der i år og er i tillegg småbarnsmor og har eit barn i den barnehagen og eit i bygda som ligger ca ei mil unna. Dermed kan man jo tenke seg att ho har ein hektisk kvardag og lite tid til å vere sosial på denne tida av året. så skulle eg treffe henne så måtte eg dra bort dit. Det var veldig trivelig og så fikk eg julegave av ho. Da eg var bortom for å levere til henne, var ho ikkje heime. Og så dro eg på juleferie og alt har blitt glemt. Men det er da koselig å få gaver andre tider også. Den lyser fint opp hos meg. bildet er fra i gårkveld


fin ja.:)

I dag er det fysio som er hovedtingen. Skal ha den første skikkelige økta med den nye fysioen. Vi vart enig om å kanskje elgge om litt opplegget mitt. Kan vere greit å skifte ut noen øvelser. Det vert med ein gong litt meir inspirerende enn å holde på med det samme heile tida. Resten av dagen blir brukt til huslige sysler og strikking. Strikket på 4 forskjellige strikk i går. Får sjå kor mange det vert i dag. Ønsker dere som titter innom ein yggelig dag.

14 kommentarer

Grete

07.03.2013 kl.09:05

Det var litt av ei reklame det skulle være på den bodyen ? men hver sin smak sier nå jeg hihi hadde nok holdt meg til striper og bamser jeg ;0)

Du får ha ei god økt hos fysioen du også :))

gretashobby

07.03.2013 kl.09:22

Grete: Det skal vere ein boddy som ligner på ein formel en drakt og da må det vere reklame på. Når svigersonen vil ha det, så må han få det :0). Takk. Det skal gjøre godt å komme igang att. Fin dag til deg og

Grete

07.03.2013 kl.09:32

aha forstår :)) kanskje du skal legge inn en snikreklame for deg sjøl også 0)

Lisbeth Pedersen

07.03.2013 kl.09:48

Mønsteret til boddyen du skal strikke ser helt super ut :) Til en Formel1 digger, ja da kan de vel ikke få nok reklame inn på, jo mer jo bedre. Den kommer til å bli kjempe stilig, gleder meg til å se resultatet. Ha en fin dag

gretashobby

07.03.2013 kl.10:18

Grete: Kanskje det Grete Kanskje det hehe

gretashobby

07.03.2013 kl.10:19

Lisbeth Pedersen: Takk for det :0). får sjå korleis det blir på strikket. Men mønsteret virker bra ja. Gleder emg til det er helt klart, så eg kan sette igang for å sjå korleis det vert. fin dag til deg også

Liv

07.03.2013 kl.11:23

Det blir en enestående body! Lykta var kjempefin. Jula varer helt til påske, så da så. :))

Ha en fin dag!

gretashobby

07.03.2013 kl.14:17

Liv: Takk for att du ahr trua og og ja det er jo sant. Jula varer jo heilt til påske. fin dag til deg også

fruensvilje

07.03.2013 kl.16:01

Skal ser svigersønnen din er flink til å gi deg utfordring :))blir artig å se resultatet av den ja og garantert ingen andre som har maken :))så koselig og å få julegave no,klart det er kjekt å få utenom julekvelden også :))ja nesten ennå kjekkere :))

håper du fikk en fin dag på fysio og att dine nye øvelser var gode

gretashobby

07.03.2013 kl.17:37

fruensvilje: Ja, det kan du sei. gler meg til å sjå kossen det vert sjølv. Det blir ingen swom har noe liknende nei. Det er jo ekstra morsomt da.
Veldig koselig med gave i mars også. den lyste så fint.
Tror det var lurt med skifte av fysio ja. vi gjer om opplegget. La om litt i dag og skal elgge meir opp når vi ser det litt ann. slapp ein øvelse, men får den att på ein anna måte. Meir gøy å gå å trene da.

Elins strikkeri

07.03.2013 kl.21:41

Hei. Det vert spennande å sjå bodyen! Den vert sikkert fin, du er jo så flink:)

gretashobby

07.03.2013 kl.21:46

Elins strikkeri: Takk for hyggelig kommentar Aase :0)

Hobbystua

07.03.2013 kl.23:59

Det var en fin jobb T har gjort for deg med og lage diagram. Og jeg er sikker på at bodyen blir tøff til en liten kar:)) Men litt av en jobb svigersønnen har gitt deg,,men hva gjør man ikke for den kommende pappan da:) Nydelig lykt du har fått også,,og som en sier så varer jula helt til påske. Og bedre sent en aldri:)) Vil samtidig få ønsk deg og T en superfin helg:)) Klemmer fra Marianne:))

gretashobby

08.03.2013 kl.07:41

Hobbystua: Ja, er enig med deg Marianne. Han har gjort litt av ein jobb. No må eg berre få mønstra i hus og få begynt snart. håper han har tid å skrive den ut i dag. Han har den på sin pc. viss ikkje får han ned på jobb i helga å gjere det hehe.
Koser meg med lykta kvar kveld. Har mye lys men den pyntet fint opp.
Ønsker deg og din kjære mann og så lille vennen ei super helg. Han kan heie på skskyting i helga viss han vil hihi. håper dere får fint ver også. Det er vi lovet. stor klem fra meg

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits