Fikk så lyst å prøve ut ei lita lue. den vart i størrelse nyfødd

Eg er i sånn begynne på nye ting heile tida på strikkefronten. I går skulle eg berre strikke på jakka mi, men sånn vart det ikkje. Begynte på to nye strikk i tillegg. Ikkje bra hehe. wså i dag skulle eg berre rydde litt i noen oppskrifter før eg for på trening. Da fann eg ei lita lueoppskrift. Den var så søt. Så da måtte eg berre elgge opp den. Dro på trening og fikk besøk etterpå. Det var ei kjekk oppsrkift. Så dermed vart alle mine prinsipper glemt. Og så strikket eg hele lua.


Ei av vennine mine fikk vere model. Tror denne størrelsen passer akkurat til nyfødd. Virker som ei perfekt oppskrift. Den sitter så godt, den er elsatisk og fin


Ikkje heilt enkelt å sjå kanskje da men så er det ikkje eit babyhode som prøver den heller


Oppskrifta er fra 1 år og oppover. da skal den strikkes med dobbelt garn av babysilk på pinner nr 5. denne er strikka i enkelt baby merino på p nr 3. Skikkelig morsom å strikke. Har alle rede lagt opp ei på p 4,5 i dobbel baby merino. Det blir ei god del større lue. Veldig grei som smågave også denne. Morsomt strikk.

Fikk foresten mye skryt av fysio i dag og det er veldig kjekt. Du er så flink å trene og gjere øvelsene rett sa han til meg. Men det er jo viktig for att du skal fungere. Alternative ahdde jo ikkje vore bra for emg i det heile tatt. Veit vel egentlig kva konsekvensene ahdde vore om eg ikkje trente så mye. Da hadde eg vore ei sur gammel dame i rullestol. Og det er eg jo ikkje hehe. Har så mye eg vil gjøre med restena v mitt liv. Så da er det bare å stå på trene og strikke og når våren kjem skal eg gjøre mye mer. Men vi får ta ein dag om gangne. i morra ahr eg ingen planer utenom å trene litt heime og strikke da. Håper eg tar fatt på eit av dei strikka som er nesten ferdig. Får ha som mål og ikkje begynne på meir nye ting, før neste oppdrag. Er eit par som aknskje kjem rett over påske. Kan bli eit par spennde også. Greit om eg får unna litt av det andre først.

Da ønsker eg alle ei flott palmehelg. Nyt den på best mulig måte.

12 kommentarer

strikkepiken

21.03.2013 kl.21:23

Den ble fin :) Så søt modell du har :D

gretashobby

21.03.2013 kl.21:24

strikkepiken: takk, ja modellen er jo bare skljønn da. Ho og søstra er veldig glad når dei kan hjelpe til :D

Ann Karin

21.03.2013 kl.21:41

se der har du også strikka den lua :) veldig fin. Disse luene sitter veldig fint på hode også

gretashobby

21.03.2013 kl.21:44

Ann Karin: ja det såg eg. Tror den bør strikkes i flere farger og i flere størrelser. Takk sakl du ha

Hobbystua

21.03.2013 kl.21:44

God kveld Greta:) Skjønn lue med fletter,,og kan godt forstå at denne fristet og strikke. Er supert at du trener riktig og følger instruksene du har fått,,:) Flink du. Fortsatt fin kveld og en riktig god helg ønsker jeg deg. Klem fra Marianne:-))

Lisbeth Pedersen

21.03.2013 kl.23:39

Kjempe fin lue med fletter, og en fin venninne du har som modell :) Ja er viktig at du følger treningsinstruksene for best resultat. Hihi noen sur dame kan jeg aldri tro du verken er eller kommer til å bli. Ønsker deg en strålende helg :)

gretashobby

22.03.2013 kl.07:29

Hobbystua: God morgen Marianne. Ja denne lua blir det flere av i mange størrelser. ENdelig ahr eg funne ei lue syns er fin, god og morsom å strikke og som er veldig god på. Ja trene riktig er viktig. Og når det hjelper er dt litt kjekt også. Takk, men det er ikkje så vanskelig å vere flink når ein veit kva konsekvensene blir om ein ikkje er det. fin dag og palmehelg til deg vennen. klem fra Gamla

gretashobby

22.03.2013 kl.07:34

Lisbeth Pedersen: takk, ja dette blir ein hitt hos meg. Er det noen som vil ha babylue, så anbefaler eg virkelig denne.
ja, det er viktig. Har trent nesten dagelig i mange år og det har eg att for. Takk, er vel sjelden sur. Men blir eg sur er det ingen som kan vere så sur som meg. Sei dei som kjenner meg godt. Men som sagt veldig sjelden det skjer. Kjempehelg til deg og vennen

akbhandy

22.03.2013 kl.09:06

Ja denne lua så virkelig god ut. Og flott var den og. :-)

Det er greit å bli skikkelig sur og bli ferdig med det, enn å være litt sur over lang tid. :-)

Ha en fin trene og strikkedag.

fruensvilje

22.03.2013 kl.10:05

En god babyhue er mangelvare ,men denne ser helt super ut:)greit å bryte alle prinsipper når resultatet blir fort ferdig og så flott.

Du er kjempeflink som greier å følge opp treningsopplegget ditt :))kjempeflott og lykke til men treningsøkta di i dag

gretashobby

22.03.2013 kl.10:56

akbhandy: Ja, eg tror den er veldig god og fin. Enig i det. Blir skikkelig sur og ferdig emd det. Det er bare det att når eg føørst blir sur så varer det litt også. Men heldigvis er det veldig sjelden :D

gretashobby

22.03.2013 kl.10:57

fruensvilje: Det er sant Connie. Så denne skal eg produsere flere av i div størrelser og farger. Gjør ikkje noe om samme baby ahr flere av dem, bare dem ikkje er smme størrelse og farge. Og den kan ogsåburkes av større barn.
Takk eg prøver så godt eg kan. Men eg kjenner no ei anna som er veldig flink til å bevege seg og trene da. Du står ikkje tilbake du heller nei.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits