Slik såg det ut når Høyanger slo ring om skulen

Tenkte eg måtte følge opp innlegget i går. Eg tok ikkje sjangsen på å vere med sjølv, men det gjorde ca 1000 andre, så da gikk det greit uten meg hehe. Først var det samling i samfunnshuset med flere taler, innlegg og apeller. Deretter gjekk det fakkeltog fra sentrum og opp til den videregåande skulen. Vi følgte med og stod klar i fotoaperatet da togent nerma seg. Stod klar på verandaen altså.


Dei hadde kjøpt inn 600 fakkler og det vart altforlite, så dei tipper att det var nermere 1000 fremmøtte. Det er jammen bra gjort.


Her samles dei forann skulen til apell. stod å såg på toget da det kom langs vegen, og tenkte att det var vel noen som kanskje var litt irritert av dei bilene som kjørde bak og ikkje kom forbi, sidan toget gjekk langs hovedvegen. Men alle bilene skulle opp til videregåande. Ikkje alle kunne gå og det er greit å ha bilen til å kjøre heim når det heile var over.Her starter dei å slå ring om skulen. Litt vanskelig å sjå, siden vi ikkje har kamera som er godt nok til slikt og ikkje hadde vi vel fult zoom på heller her. Desverre. Men det syns da litt. Får stjele eit fra noen andre kanskej det er bedre.


Her ser mann tydelig att ein slår ring om heile skulen. Det er eit bilde som ligger på heimesida til Høyanger kommune, så da regner eg med att det er greit att eg "lånte" det.

For spes intreserte kan eg legge med ein linke også:http://www.firda.no/nyhende/article6598482.ece

Da skal eg gi meg om dette temaet og neste innlegg kommer sikkert til å innholde det vanlige. hehe.

Får vel komme igang med dagens gjøremål. Er litt treg i dag. Men er vel lov av og til det også. Ønsker alle ei god helg.

2 kommentarer

Liv

13.04.2013 kl.07:12

Stor oppslutning! Eg er stolt av folk i bygda!

gretashobby

13.04.2013 kl.08:11

Liv: Det er eg og

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits