Ikkje så mye eg skulle sagt men....

Hei. Eg ahr egentlig ikkje så mye eg skulle sagt i dag. Ikkje har eg noko ferdig strikka å vise frem, ikkje har eg vore på nye turer med fine naturbilder å vise til. ikkje ein gong nytt garn :0). Veret er ikkje noe å skryte av og formen er ikkje fantastisk. Men ikkje elendig heller. Så kvifor skriver eg da. Jo eg skriver fordi eg vil sei att eg reiser vekk noen dager :0). Skal til Nøtterøy og Tønsberg. Yngste sonen til søstra mi skal konfirmeres på lørdag. Det passa godt da med att det er 1.mai og fri i morra. Så tar han mannen min seg fri eit par dager og så blir det langhelg av det. Det skal bli kjekt å komme seg vekk att ein liten tur. Får alltid ny energi av det. I alle fall noen dager etter att vi har kjørt heim. Gleder meg ikkje til bilturen over hemsedal i morra. Der er det stor fare for snødekke. Ikkje gleder eg meg til att turen kan ta fra 8-10 timer heller. Men eg gleder meg til å komme frem til dattra. Der vi skal vere i to dagen. Gleder emg til konfen på lørdag der vi treffer mye av slekta på mi side. Ikkje alle har anledning til å vere der, men mange kommer. turen heim på søndag, den skal eg vel ikkje begynne å grue for enda.

Eg blogger ikkje før neste uke ein gong. Ta vare på dere sjølv, så kjem eg sterkere tilbake over helga. Stor klem fra .. ja kva skale g kalle emg i dag. kanskje enkelt å greit Greta :0)


tok med eit bilde fra 2010 som er tatt fra utsiktssteinen. Høyanger fra oven


og eit til. Vart visst bilde i dag også. Kjekt å sjå att det kan vere grønt også.

11 kommentarer

Eva Petronella

30.04.2013 kl.12:52

Kos deg masse og med god samvittighet på tur Greta. Fine bilder :-)

gretashobby

30.04.2013 kl.12:56

Eva Petronella: Takk for det Eva. Skal nyte turen ja.

fruensvilje

30.04.2013 kl.13:41

Da ønsker eg deg en riktig fin langhelg og kos dere godt :))

tombola

30.04.2013 kl.14:20

Eh, du fikk sagt en del da!

gretashobby

30.04.2013 kl.18:45

fruensvilje: Takk for det Conni vennen. det skal vi

gretashobby

30.04.2013 kl.18:46

tombola: Det var det som var meningen også, sjølvsagt

Hobbystua

30.04.2013 kl.21:07

Heisan Greta.-) Syntes du fikk sagt ganske så mye når du egentlig ikke hadde det som hensikt,men bare koselig og lese alikevel:-) Håper formen kommer seg når du nå skal ut på tur. Blir sikkert koselig med konfirmasjon og ikke minst få møte din familie igjen. Så ønsker Dere en super langhelg og prøv og kos deg så godt du bare kan. Deilig og låse døren og komme seg litt bort i blant. Må du ha en fortsatt fin kveld og så høres vi snart igjen. Klemmer fra Marianne:-))

gretashobby

30.04.2013 kl.21:48

Hobbystua: Hehe. Man får sagt ting på mange måter hihi. Takk eg skal nyte turen. Gjør godt å komme seg vekk litt. Du har vel kost deg masse på tur du og er sikkert brun og fin. Vi skrives når eg kommer heim

Liv

01.05.2013 kl.13:34

Hei!

Gratulerer med 1. mai!

Ønsker dere god tur over fjellet og bort i sola!

Klemmen.

Anne-Britt

02.05.2013 kl.11:41

Kos deg på tur. Nydelig babyjakke i forrige innlegg. Likte den godt.

stubbetufsa

02.05.2013 kl.22:57

Det er ikke alltid at man har så mye å fortelle om.

God tur!

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits