Kjørepose til "Lille" og turen heim på søndag

hei og god formiddag. Eg fikk ferdig kjøreposen til "lille" no for litt siden, så da får den vere med i innlegget eg hadde tenkt å lage i dag. Den er ikkje dampa, det skal Monika få gjere sjølv. Det er ei vennine av emg som har kjøpt garnet og så skulle eg strikke den. Samarbeidsprosjekt


Det er ei drops oppskrift og garnet er Merini ekstrafin.


Her ser det visst ut som eine armen er mindre enn den andre men det er den ikkje hehe


Har laga hull til bilseteseler. Oppdaga da eg hadde satt i siste knappen att eg hadde laga hull bare på bakstykket. Hadde glemt det på fremstykket. Da tok eg frem heklekroken og lagdet ein kant rundt og klippet opp. Det vart veldig bra. såg noe liknende ein gong på montering, men fann det ikkje att. Da var det hekling opp og ned. Fann ut att det måtte da vere mulig å få det til på langs også. og det gjorde det.Knappene var kanskje ikkje dei mest flotte som finnes, men det var det eg hadde. Det er jo enkelt å skifte ut dem.

eg har lovet ei vennine  å ta noen bilder i Tønsberg. Fikk ikkje tid til det før rett før vi skulle dra heim, så det vart ikkje så mange. Men her kommer eit lite utvalg nede ved hotellet og ved bryggen


Første bildet er det samme som eg strata med i går. Bare att veret er mye bedre :D


Bryggen tidlig søndagsmorgen. Ingen ute så tidlig.


Jahn Teigen har fått statue av seg utenfor hotellet vi bruker å bo på der nede.


Rett utenfor uteretsturangen som bruker å vere full av folk om sommeren.


Når eg vinn toppgevinsten i lotto så kanskje eg skal invistere i ei toppleilighet i det boligkomplekset på andre siden av brua her  :=). Det skjer med andre ord ikkje og kanskje like greit


Nå to bilder av kor flott det var over Hemsedalsfjellet på søndag da vi kjørte heim.


Veldig synd for oss att det ikkje var det same vakkre veret da vi kjørte ut av Høyangertunellen og var heime. Men vi får berre ta det veret vi har så lenge ein bor her, så kan ein vel ikkje klage. Kanskje litt klaging. Her er toke, og pissregn både i går og i dag. Det kjennes på kroppen fort det. Men ein har det som ein gjer det ta, sa bestemor og vi får berre gjere det beste ut av dagen i dag uansett kvarein er.

Torstein har no fått kraftig influensa for andre gang i år. Ikkje bra. Tok masse blodprøver hos legen i dag. Og vart sjukmeldt til og med den 13. mai. det er sikkert ein ny virus. Og han har kanskje ikkje fått att full energi siden den forrige. No skal ahn i alle fall få bli frisk før han får begynne på jobb att. Liker det ikkje når han knapt orker noen ting.

da skal eg gjere meg klar til ein tur på kafe. Var meningen eg skulle få besøk, men sidne Torstein er sjuk, er det bedre og treffes på kafe. Ønsker dere ein fin dag :0)

 

 

26 kommentarer

Eva Petronella

07.05.2013 kl.11:23

Dere har hatt en fint Tønsbergtur, ser det ut for. Koselig.

Kjøreposen ble også fin. Det er trivelig med samarbeidsprosjekter, selvom arbeidsfordelingen her virker litt "skjev" - Men det er nok slik du foretrekker det, kjenner jeg deg rett ;-)

Ha en fin dag og god bedring til gubben.

Grete

07.05.2013 kl.11:45

Den dressen blir nok godt mottatt ja :)) Lenge siden jeg har vært i Tønsberg ser jeg av bildene, ikke ofte jeg er den veien nei.

Ønsker god bedring til din kjære, ikke kjekt med slike virus i "eninga" :(

Hobbystua

07.05.2013 kl.11:53

Nydelig kjørepose du har strikket,og denne vil nok bli godt mottatt og sikkert mye brukt når tiden kommer:-) Og fletter er og blir pent på klær:-) Flotte bilder fra både Tønsberg og ikke minst fjellet over Hemsedal. Vi har nydelig vær her i dag,men er litt sur vind så langt fra slik det ble meldt. Men vi får ikke gjort noe fra eller til med det. Håper du får en fin dag og god bedring til Torstein,,ja han får nok roe ned nå som han ikke er i form. Men godt han får godt stell av deg:-) Klem fra Marianne:-))

mimouna

07.05.2013 kl.13:07

Nydelig kjørepose, og den åpningen fikset du jo fint!

Godt bedring til T, og håper du får et koselig kafebesøk. :)

gretashobby

07.05.2013 kl.14:45

Eva Petronella: Ja vi hadde ein veldig fin tur til Tønsberg, sjølv om ein lett blir vel sliten når det er såpasse kort tid ein er der.
Det var sånn vi ville ha samarbeidsprosjektet denne gangen ja. Så du kjenner emg nok rett der ja.
takk for det. Håper han kommer seg fort.. Fin uke til deg også

gretashobby

07.05.2013 kl.14:46

Grete: Å ja, ho har sett litt av den og er veldig glad for att dei får den til "lille". Du må ta deg ein tur til Tønsberg att. Det er ein veldig fin by. "guten" takker for omtanken :0)

gretashobby

07.05.2013 kl.14:49

Hobbystua: Takk Marianne. Ho gleder seg til den ja. Elsker jo fletter den jenta også. Ja det er det. Vi har samme smak der både du eg og Monika :0).
Torstein takker for omtanken. No skal han få litt pleie. Har vore på dill det meste av dagen. Ønsker deg ein fin dag videre også, skjønning. Klem fra meg

gretashobby

07.05.2013 kl.14:50

mimouna: Takk vennen. blir ikkje mail i dag, men i morra sikkert. Eller torsdag eller når eg får tid. Det blir snart.
Har kost meg på kafe og no spist litt også. No skal eg snart strikke litt

Lisbeth Pedersen

07.05.2013 kl.15:06

Fantastisk flott kjøredress du har strikket :) dn blir helt sikkert godt mottatt. Jeg syntes knappene var stilige på dressen jeg, men som du sier, ingen problem å bytte ut om mottaker ønsker det.

Flotte bilder.

Ikke noe kjekt å stadig bli syk, god bedring til mannen i huset.

Ønsker deg en fortsatt fin dag

gretashobby

07.05.2013 kl.15:23

Lisbeth Pedersen: Ja, ho blir garnatert glad for dressen. ho har sett den nesten ferdig og likte den godt. Rakk ikkje å verte ferdig med den da vi var hos dem.
takk for det. Han takker for omsorgen. No skal ahn bli bra basta. Klem fra meg

Tiara

07.05.2013 kl.15:37

Nyyyydelig kjøredress:-) Den blir nok mye brukt. Kan ikke se at det er noe galt med knappevalget. Så flotte bilder du har tatt på tur. God bedring til mannen:-)

akbhandy

07.05.2013 kl.15:56

Virkelig nydelig kjøredress. Mottaker kan ikke annet enn å bli fornøyd. Du er så flink atte. :-) ha en fin ettermiddag.

synnøve marthinsen

07.05.2013 kl.16:16

En nydelig kjøredress du har laget der. Som sagt før r jeg glad i flettemønster,fargen var også delikat. Flotte bilder :)

Åse

07.05.2013 kl.16:31

Du veit jammen råd for uråd. Så kjempesmart da!

Fine bilder fra Tønsberg:)

gretashobby

07.05.2013 kl.18:39

Tiara: Takk skal du ha. Tror nok den blir mye brukt. Håper det. Det var fint sagt. Mannen takker for omtanken

gretashobby

07.05.2013 kl.18:41

akbhandy: Tusen takk for fine ord. Mottaker blir og er fornøgd :D Takk takk Fin ettermiddag til deg også

gretashobby

07.05.2013 kl.18:44

synnøve marthinsen: takk for det. Fletter er veldig fint ja. Og eg veit du er glad i det også. Det gjør eit plagg veldig mange hakk stiligere syns eg. Ikkje det att plagg som ikkje har fletter er pene, sjølvsagt. :0). fargen passer til alt og alle :) fin dag til deg

gretashobby

07.05.2013 kl.18:45

Åse: Var glad når eg kom på det også. Kunne ikkje lage ein ny front liksom. takk for det . Fin dag eller kveld til deg. klem

fruensvilje

07.05.2013 kl.19:42

en veldig fin kjørepose,mye mer praktisk slik enn med bein på :))og du har tatt mange flotte bilder fra turen deres.Dagen startet med litt regn hos oss men jammen fikk vi mot alle odds sol i ettermiddag.

God bedring til Torstein,det er ikke godt når sykdom tar overhånd nok en gang nei

Hekleri og Ra

07.05.2013 kl.20:14

Utrolig flott kjørepose :-) Veldig stilig!

Synd at Torstein har blitt syk igjen, håper han snart blir frisk :-) Det er jo hyggelig med kafebesøk og ;-) Ha en flott kveld med strikketøyet :-)

tromsfruen

07.05.2013 kl.21:13

Nydelig babypose!

Det er nå veldig fint i Tønsberg, særlig om sommeren.

God bedring til Torstein! :)

gretashobby

07.05.2013 kl.21:55

fruensvilje: Ewg syns posen var både fin og praktisk da eg såg den. Kan bare putte han opp i den uten masse styr når man skal i butikken og slikt eller i vogna. Dei gler seg til å få den og det er jo kjekt. Han har tatt kvelden no med godt over 39 i feber. Liker det ikkje. No skal han få bli frisk før han begynner på att. Er ingen ungdom lengre. Heldigvis går det mot vår og varme. God natt til deg

gretashobby

07.05.2013 kl.21:56

Hekleri og Ra: Takk for det vennen. Det håper eg også. No er det nok på han syns eg. Har strikket litt men ikkje fått gjort så mye som eg ahdde tenkt i dag. Får ta det att i morra. Ha ei god natt vennen

gretashobby

07.05.2013 kl.21:57

tromsfruen: Ja den vart fin. Takk for det. Ja det er veldig fint i Tønsberg, spes om sommeren. Gleder emg til å tilbringe eit par uker der om eit par månader. Takk takk. Han er puttet til sengs no med masse feber. håper det snur i morra klemmen

Liv

08.05.2013 kl.07:19

Kjøredressen var skikkelig fin og knappane passa veldig godt, synest eg. Skal forstå at Monika gleder seg til å ta den i bruk.

Så trasigt å være sjuk på en sånn fin dag. Det er ikkje mye å stille opp med når feberen blir så høg. Da er det best å få ligge i ro. Bra at det er tatt mange blodprøver, så finner nok legen ut om det er andre underliggande årsaker til feberen. God bedring!

Eg strikker Selbuvotter nå. Det er jamen kjekt!

Håper dere får ei god langhelg!

Klemmen.

gretashobby

08.05.2013 kl.08:02

Liv: Hadde tenkt att det skulle vere treknapper. Det er vel derfor eg ikkje var heilt fornøgd. Men ser no att dei ikkje er så verst.
Kjedelig att han vart sjuk att ja. Alt blir liksom snudd på hodet. Men , men no får han berre konsentrere seg om å verte frisk.
Har ikkje falt for selbuvottestrikking enno eg. Har laga 4 par tror eg. Men det tar så laaaang tid. Men eg har aldri hatt lyst til å strikke dei para. Det er kanskje noko med det. Så kjekt att du digger det da :D.
bør vel få meg ein tur ut i dag, når sola har fått varma litt også. det skal jo bli regn att allerede i kveld. Kos deg med langhelg du også vennen. klemmen

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits