Tok meg ein liten tur i regnet på leit etter våren.

Starta dagen med å lage frokost til min syke kjæreste. Deretter tok eg meg ein sykkeltur på knappe halvtimen, før eg gjekk i dusjen. Frokosten smakte veldig godt etterpå. Kven som inspirerte emg til dette stuntet. Jo Den spreke Connie. Det gjorde veldig godt. tok det rolig i dag. Men dette skal eg gjere mange flere ganger. Det var deilig luft ute. Mildt og overskya.

har brukt m ye av dagen på data i dag. Om ikkje på slike ting som eg bruker å gjere på data. Har lest på ei masteroppgave. Har blitt litt strikket også, men det tar litt tid å bli ferdig. Men her er eit bilde av buksa som hører til den babyjakka eg viste for litt siden. det er ei stund til den blir ferdig.


buksa er litt stor syns eg, men den er 3-6 månader. Jakka var 3 månader. så da er det vel slik det skal vere da. vi får sjå kor stor den blir når den er ferdig. Men det er vel ikkje noe problem sånn sett. Verre om den hadde vore liten.

men over til overskrifta. Eg tok meg ein ekstra tur ut på sykkel. Skulle levere noe oddstipping og kjøpe VG til min kjære. God anledning til å leite etter våren, tenkte eg. Att det skulle begynne å regne, var i med i beregninga. Men eg oppdaga ikkje det før eg kom ut. Dermed gav eg blaffen i det og gjennomførte mine planer. Vi har jo ein veldig flink garntner her i bygda. Han ahr starta med å plante og pynte opp sentrum. I tilegg kommer krokkusen for fult.


Midtrabatten i sentrum.


Torget midt i sentrum. Viser noen nerbilder nedenfor uten kommentar


Det står 3 sånne store blomsteroppsatser i torgområdet. er ikkje så mye llers, men det kommer etter kvart.

Sykkla ein liten rundtur heim og fikk lyst til å ta bilde av blokka mi. vi bor nederst til høgre:D


Var ikkje så mye vår ellers. Men no kommer det litt meir kvar dag. Prøvde å ta noen bilder av eit tre som har begynt å bli litt grønt, men det ble dårlig desverre. Da får eg lage litt mat til sjuklingen min og så blir det vel strikking resten av kvelden .

 

16 kommentarer

Hekleri og Ra

09.05.2013 kl.19:38

Du var flink som kom deg ut til tross for været :-) Alltid godt å komme hjem med god samvittighet :-) Ser ut som det blir fint i Høyanger :-) Kos deg videre med buksa :-) Ha en fin kveld :-)

gretashobby

09.05.2013 kl.19:48

Hekleri og Ra: Ja, litt flink var eg no da. Tror det blir fint til slutt ja. Ha ein fin kveld du også skjønning

solkro

09.05.2013 kl.19:51

Ja der ser du flinkere enn meg :) må visst bare prøve meg på tur rundt tjødne var visst beskjeden jeg fikk av datteren min :)

Flotte bilder :)

Goe knib<3

gretashobby

09.05.2013 kl.19:56

solkro: Neida, eg er ikkje det. Eg har berre meir trening fra før. Det er berre å prøve seg ja :D
takk :D

Lisbeth Pedersen

09.05.2013 kl.20:27

Å flinke og spreke deg som har fått unnagjort en sykkeltur før frokost :)

Flotte bilder, kan se at våren er på vei hos dere ja.

Ønsker deg en fortsatt fin strikkekveld og god bedring i huset

Grete

09.05.2013 kl.21:11

Veldig fine de blomsteroppsatsene :)) Buksa du strikker må jo ha plass til bleia så ikke rart den ser litt stor ut kanskje ? blir nok veldig fint til slutt tenker jeg :))

Fortsatt god bedring til mannen !

synnøve marthinsen

09.05.2013 kl.21:40

Så flott at du tok turen til tross for været,da kan man slappe av med god samvittighet etterpå:) ja nå dukker våren opp heldigvis,nesten så man ser forskjell dag for dag. Ha en fortsatt fin kveld. Klem fra meg :)

gretashobby

09.05.2013 kl.22:41

Lisbeth Pedersen: Litt sprek ja, men kunne godt ønska å vere enda sprekere. Men vi får ta det sånn pø om pø. Ja, våren er jo på veg, men no ligger skodda langt og da mener eg laaangt ned i fjella att. Og regnet høljer ned. Håper eg kalrer å ta frem sykkelen i morra tidlig også.
No har sjuklingen tatt kvelden. Håper virkelig att feberen begynner å gi seg i morra. god natt

gretashobby

09.05.2013 kl.22:43

Grete: JA, dei er alltid fine desse oppsatsene . Heile våren, sommeren og høsten. Han bytter dem ut og ordner. er så fint atte.
Buksa blir nok bra den. Ser allerede bedre ut når eg får strikket litt opppover. Og oppdragsgiver er så fornøg med det ho ser, att det er ein fryd. Og det er jo det viktigste.
Takk ahn trenger virkelig det. nok no.

gretashobby

09.05.2013 kl.22:44

synnøve marthinsen: Ja, det gjorde godt begge turene i dag. Får håpe det lar seg gjøre å ta minst ein og aller helst to i morra også. No frister det ikkje å gå ut, men skal jo heller ikkje ut no. Pissregn og skodde heilt ned, er ikkje mye morsomt hverken for kropp elelr sinn
Det er sant, eg syns også eg ser forskjell for kvar dag no., god natt til deg vennen

malla

09.05.2013 kl.23:43

Ser ut som du har hatt ein fin tur i dag. Eg blei ikkje freista til å gå ut, men i går hadde vi nydeleg veir så då brukte eg litt tid i hagen. Eg synest alltid babybukser blir vide når eg strikker, men som oftast pasar dei bra.

fruensvilje

10.05.2013 kl.08:20

takk for turen :))og så er det koselig att jeg kunne inspirere til morgentur:)du hvet vel att vi måtte ta en slik halvtimestur før kl 8 hver dag på muritun :)men i dag regner det hos meg så da dropper jeg den turen selv hi hi.

Kjekt å få se mer av bygda di og blokka dere bor i også :)veldig fine bilder

gretashobby

10.05.2013 kl.10:36

malla: I dag har du vel fint ver du også. Ser att buksa ser bedre ut alle rede. så den blir nok passende. Og oppdragsgiver er berre glad om det vert litt stor. Da kan den brukes lengre. Ser ut som det vert ein flott dag i dag. Nyt den

gretashobby

10.05.2013 kl.10:38

fruensvilje: Som du sei, vi må inspirere kvarandre. var ute på tur i dag også. Øker litt lengden kvar dag. Nei, det visste eg ikkje. Men det er ganske lurt. Får igang forbrenningen da. Kjekt å vise fram det fine med bygda. Når tåka ligg der, så er det ikkje vakkert. Ha ein fin dag, sjølv om det regner. Her er det flott i dag

Tiara

10.05.2013 kl.12:08

Deilig med sykkeltur nå som snøen endelig forsvinner. Flott prosjekt du er i gang med. Veldig flink gartner dere har i byen, som pynter så fint. Det betyr så mye:-) Ønsker dere en riktig god helg og god bedring til den syke:-)

gretashobby

10.05.2013 kl.13:12

Tiara: enig med deg i det. veldig deilig å sykkle. Bruker nesten ikkje bilen eg i bygda, når veret tillater det. Takk det samme til deg og den syke takker også. Det går rette vegen no

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits