Vel overstått 17. mai.

Gratulerer med vel overstått 17. mai feiring alle sammen


Håper alle har hatt ein flott feiring i dag. vi har hatt ei stille og rolig feiring i dag. vi slo på tv'en tidlig og fikk med oss toga over heile landet. Siden vi ikkje skulle noen plass, så var det steminigsfult å få vere med på feiringa fra heile landet. Fikk strikka litt samtidig. Men kake må man jo ha på nasjonaldagen. Eg tenkte først å bake ei lavkarbokake. Men siden vi er åleine, så går det så mye til spille om eg baker ei heil kake. Og på ein slik dag, er det jo lov å skeie ut. Da det var starta i hallen, sykkla eg bort og kjøpte kake til oss. Fylt likegodt ein isboks eg da. No har vi nett kost oss med kaffi og kake. litt viondt i magen, men godt fornøgd alikevel. Spis eg ikkje for mye så går det bra :D.

Tenkte også att eg skulle vise frem ein fornøgd liten kunde. Foreldra var også fornøgd derfor eg eg glad for att eg kan bruke dette bildet i dag. Har jo vist frem bunaden før, men det er noko anna med guten inni.
Fin liten gut :D

17. mai er ein sånn dag da savnet etter familien er litt meir enn vanlig. I år var det jo greit att vi var åleine, siden Torstein fremdeles ikkje er heilt frisk. Sjølv om han no er på raqsk bedring. Men til enste år vil vi feire samen med noen fra familien. vi får dra enten til Bergen eller østover. Kjedelig å ikkje ha fam å feire saman med. Veit att alle tre med sine nermeste har hatt ein fin dag, og det er jo veldig godt å vite. Er jo det viktigste det. :0).

Vil bare ønske dere ein fortsatt fin kveld

14 kommentarer

Hekleri og Ra

17.05.2013 kl.19:44

Godt å høre at det har vært en hyggelig 17. mai selv om man ikke kan feire med de nærmeste. Det blir nok stas neste 17. mai tenker jeg ;) Ha en fortsatt fin 17. mai :) Klem

Grete

17.05.2013 kl.20:02

Kjekt med et slikt bilde da gitt :)) jo det kan bli litt stille uten barnebarn på 17 mai, vi må nok kanskje tenke på det seinere vi også, men i år er alt så travelt og da var det godt å bare slappe av hjemme :)

fruensvilje

17.05.2013 kl.20:32

kjekt å høre att dere fikk en fin feiring,var nok lurt å være i ro for T tenker eg.

Du var no smart da som kjøpte kake og fylte opp i isboksen :))ja hvorfor ikke,et stykke eller to er mer en nok for oss alle.

Kjekt att din vesle kunde var fornøgd med bunaden sin :))han såg jo veldig kjekk ut også.

ønsker dere en fortsatt fin kveld

gretashobby

17.05.2013 kl.22:05

Hekleri og Ra: Vi gjer det beste ut av det :D. Så håper vi att det klaffer litt annleis neste år.

gretashobby

17.05.2013 kl.22:12

Grete: Av og til er det best åvere åleine, andre ganger er det kjekkest å feire med fam. Visatser pådet til neste år.

Liv

18.05.2013 kl.06:54

Det blei jo en kjempefin dag ang. været, så halve dagen tilbrakte eg i sentrum. Vi var 4 generasjona som var ilag noen tima i går. Jada, eg veit eg er heldig som har de så nær. :)

Var noe sorg i dagen igår og p.g.a. fylkesrådmannens framlegg ang. skulen. Var en liten markering da barnetoget kom fram til skulen. Alle stoppa og Høyangersangen blei spillt.

Blei en klump i halsen da.

Ha ei fin pinsehelg med sol og varme.:))

gretashobby

18.05.2013 kl.08:00

Liv: Ja du er heldig. Men, eg er heldig eg og som har sånn flott familie att eg kan savne dei på ein dag som i går :D Og ellers også sjølvsagt. Kjekt å høyre att du koste deg med dine.

så bra da. Synd eg ikkje fikk med meg det. Det kunn eg jo gjort om eg var på verandaen. ja, ja stilfult var det nok og rørende. Men dei legg ikkje ned skulen. Dei kan simpelten ikkje det.
Fin pinsehelg til deg og min kjære unge venn

gretashobby

18.05.2013 kl.08:04

fruensvilje: Ja eg tror det er lurt å ta det piano for T, siden han no har vore sjuk i 3 uker. Lufte han litt og litt mer for kvar dag før tirsdag.
Var ikkje dumt det bortsatt fra att kroppen min ikkje likte dei kakene. Hadde ei fæl nat. Men veit kvifor så da er det jo greit.
Veldig fin gut. Snill som dagen er lang sei mora hehe. Kjekt når kundene blir fornøgde. Ønsker deg ein god dag

Oldemorbloggen

18.05.2013 kl.08:30

Flott strikkebunad til guten.

gretashobby

18.05.2013 kl.08:39

Oldemorbloggen: Kjekt når kundene er fornøgde. Takk skal du ha

malla

18.05.2013 kl.09:59

Kjempefin gut i bunad. Kjekt å kunne feire saman med familie, men høyrest no ut som de har hatt ein fin dag utan og. Ønsker deg ei fin pinsehelg.

solkro

18.05.2013 kl.10:02

Så fint det var en god 17 mai, vi feiret med barnebarn og familie og hadde en god feiring . Håper Torstein blir frisk i en fei :)

Ha en fin dag :)

Goe knib<3

gretashobby

18.05.2013 kl.10:53

malla: Ja han vart ein og er ein fin gut han der. :0). Ja da vi hadde ien fin dag vi. fin pinse til deg også

gretashobby

18.05.2013 kl.10:54

solkro: Vi hadde ein trivelig dag ja :D. Han er no på vei til å verte frisk i rekordfart. Fin pinse til deg også. :0)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits