Berre ein liten kjøkkenklut

Ja det er berre ein kjøkkenklut, men eg har laga fleire i sommer. det er berre det att eg gav dei vekk alle sammen. Og tok ikkje bilder av dei heller. Ikkje att det var så mye å vise bilde av heller da, men. Her er i alle fall ein klut


Den er strikka i mandarin petit på pinne nr 4 faktsik. det var det eg hadde for hånden da eg starta på den. Var litt spent, men det gjekk greit. Litt spent på korleis den blir i vask.

Dagen i går var ein slik dag eg gjerne vil glemme, i alle fall mesteparten av den. Første dag åleine etter 6 uker, var litt tung. Men det kom seg utover dagen. Eg fann frem den beste medisinen. Begynte på eit nytt strikkeoppdrag, sette meg på hobbyrommet mitt, og hørte på radio samtidig. Tror eg må ønske meg ein cd'spiller til å ha der ute. Når eg sitter der emd strikketøyet så roer alt seg. Men det var stilt her ja, det var det. Kjente med ein gong eg stod opp i dag att humøret er på veg tilbake. Det er ikkje noe hjelp i å grave seg ned. ein må gjere det beste ut av kvardagen. Og egentlig så er eg flink til det. Må ha lov til ein og anna dag med litt sutring for meg sjølv.

veret er noe ustabilt også. Hadde 6 uker med godver. Det er fortsatt ok mellom bygene, men i går var det for mange byger. spesielt to av dei kom feil. Eg var to ganger ute å sykkla og begge gangene fikk eg skikkelig regnbyge. hehe. Fikk dusja da. :0). Blir nok ein sykkeltur i dag og, men det blir ikkje før Torstein er ferdig på jobb. Fellestrening kaller vi det. Godt å kome igang med treninga att også. Har blitt litt lite av det. Hadde planer om å kjøpe emg ny sykkel i sommer. Men eg tror eg ahr brukt opp dei pengene på å ha det kjekt i ferien. Og det er veldig kjekt det og. Det var mitt valg. :0). Da får eg berre spare til sykkel ein gong til. hihi.

Da får eg kome igang med dagens gjøremål. Ha ein fin dag da :0)

10 kommentarer

akbhandy

30.07.2013 kl.09:29

Slike kluter er de beste klutene. Klart det blir stille når alle gjestene drar, men hverdagen kommer raskt på plass igjen. Da kan man tenkte tilbake på alle de gode minnene og glede seg til seg til neste gang. Det ser værtfall ut som dere har hatt en flott ferie. Ha en fin dag. :-)

iina

30.07.2013 kl.09:46

Ja, håndarbeid er god terapi!

For en fin vaskeklut... så "fancy" er ikke mine ;)

Tove

30.07.2013 kl.12:33

nice

gretashobby

30.07.2013 kl.13:24

akbhandy: Finnes ikkje bedre kluter nei. Og ja du ahr heilt rett. Hatt ein supersommer og alt går seg til etter kvart.

gretashobby

30.07.2013 kl.13:25

iina: Det er sant. Strikking kurerer det alle meste :D. Ikkje dei fleste mine heller er så fancy, men denne ble det.

gretashobby

30.07.2013 kl.13:25

Tove: Takk

Lisbeth Pedersen

30.07.2013 kl.16:13

Å kjempeflott klut :)

Ja enig, hobby/håndsrbeid er beste medisinen og terapien.

Ha en superfin dag

gretashobby

30.07.2013 kl.18:01

Lisbeth Pedersen: Takk vennen. Det var koselig sagt. er veldig enig i det ja. takk det samme

marianne

30.07.2013 kl.23:17

Hei Greta, og velkommen tilbake etter ferieturen:) Ser du har kost deg med barnebarna, og jeg tipper minsten var det ekstra stas å besøke :)

Hos meg har det vært prioritert mart`n/salg og solen....Har hatt et flott vær i flere uker, og det setter vi selvsagt pris på :)

Ønsker deg ei fin uke videre :)

gretashobby

31.07.2013 kl.08:37

marianne: Takk skal du ha. Ja eg har hatt ein flott sommer. Det setter eg stor pris på. Fått blitt litt kjent med lillgutt og hatt dei to andre barenbarna på besøk. Det er det som er livet. No er det tilbake til kvardagen og den er vel her snart den også. Fi uke til deg og

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits