Hel dress 6-9 månder + litt småprat

God morgen.

Ny dag og nye muligheter. I dag er det Høyangerver. eller det veret eg ikkje liker med Høyanger. Skodde. Heldigvis ligger den ikkje så veldig langt ned, men eg liker no bere skikkelig sommever eg da :D. Vart så godt vand da eg ahdde stort sett fint ver i 5 uker østafor og fint ver heilt til Torstein begynte på jobb att. Men det blir nok finere ver snart. Det er lov å håpe, sjølv om langtidsvarselet ikkje er av det aller beste. Men vi tar det som det kommer. Har mye å gå på etter den fine sommeren min eg. Nei over til overskrifta.


denne dressen brukte eg veldig alng tid på. eg la opp første foten kvelden før eg dro østover, slik att eg kunne ha den å strikke på i tillegg til kluter når eg var ferie. så skulle Torstein ta med meir garn når han kom etter. Trodde vel att eg skulle sitte å strikke for emg sjølv eg hehe. Men no er den blitt ferdig. Den er ikkje dampa, men ellers skulle den vere grei. Strikket i Karisma på p nr 4,5 uteom brota da. Enkelt og greit mønster.

Har også som eg har sagt før begynt på eit nytt oppdrag. Det går ikkje så fort enno, men det kommer seg nok etter kvart. Har liksom ikkje kome i vanlig gjenge att enno. Tror eg trenger ei uke til det. Men da må eg begynne å bli sosial att også. Skal seinast gjere noko med det over helga.  Dagens planer er å vere litt husmor(ikkje mye) og så, ja så får eg sjå kva som skjer tror eg. Ha ein flott dag

4 kommentarer

Lisbeth Pedersen

31.07.2013 kl.11:29

En herlig dress du har strikket og en flott farge :)

Herlig med sommer og sol, men er også godt med en regnværsdag innimellom :)

Ha en superfin dag

malla

31.07.2013 kl.15:22

Kjempefin dress du har laga. Sommerværet kjem til helga det. Synest det er greit med litt regn også. Ha ein fortsatt fin sommer.

gretashobby

31.07.2013 kl.16:49

Lisbeth Pedersen: Takk for det. Er no best med sommer da. Begynner det først å regne så slutter det liksom aldri

gretashobby

31.07.2013 kl.16:50

malla: Takk takk, er du sikker på det. Att sommeren kjem att til helga?. Tviler til det motsatte er bevist. Men håper du har rett

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits