skulle berre prøve eit brett med lavkarborundstykkjer

Ikkje alltid att dagen blir som ein har planlagt. I går var planen å bake eit brett med lavkarborundstykkjer


Det gjorde eg også og dei var gode. siden det var så fint ver skulle eg vaske opp 3 maskiner emd kl og det gjorde eg også. I tillegg skulle eg sykkle nedover å handle også det gjennomførte eg. Restena v dagen hadde eg tenkt å berre vere åleine emd strikketøyet mitt. Ikkje gjere noko anna. Det gjennomførte eg ikkje. Fikk lyst til å steike noen knekkebrød, for eg såg att eg berre hadde ein liten boks att. Det var 7 brett


I posen er det knekkebrød til tre bokser. håper eg får tak i dei i dag. Er så grei å ha knekkabrøda i. Mens eg venta på att desse skulle steike, fikk eg lyst til å prøve meir. Det resulterte i 3 lavkarbobrød.


Skjer desse opp i skiver og fryser dem. Knallgode når ein rister dem. Da var det berre ein ting att eg ahdde lyst å prøve. Noen andre lavkarborundstykkjer


Desse er det ost i. heile dagen gjekk med. Vart ikkje ork til å lage middag.Men vi ahdde mye fersk bakst, god nok middag av og til det. Eg tog det siste brettet ut av ovnen kl 20 ca. Når eg da sette meg ned for å slappe av. Kjente eg att no hadde eg nok overdreve litt ja. Men regnet med att ryggen skulle roe seg ned att. Og den gjer nok det. Om eit par dager. Hadde ei dårlig natt også. Men eg har masse bakst lenge. Spes knekkebrød ahr eg ei god stund. Og det er dei som tar tid å lage. rundstykkja er raske å lage i små prosjoner. Maler frø og mandler og bruker som mel i tillegg til fiberhusk. Torstein sa om rundstykkja. Desse er godt brukandes desse her. Faktisk så kan du godt lage meir av desse dei var virkelig gode. Dei ser jo ut som rundstykkjer også. Det er nesten det beste. Synet ahr jo mye å sei. Og så er det lite karber i dem. ca 2 karber pr rundstykkje vil eg tro. Maks 3.

I dag skal eg vere snill med emg sjølv. Bortsett fra å levere bilen på verksted no kl 8, skal eg ikkje gjere noko anna enn det høgst nødvendige i dag. Så får eg hyggelig lunchbesøk. Skulle ah besøk som vart flytta til i morra. Mene g var innstilt på besøk i dag, så da inviterte eg ei anna istede. Det blir nok fint her i dag etter kvart også. Når sola kjem seg over fjellet. Tilbake til den problematikken no. Men når den kjem seg over fjellet ser det ut som det skal bli varmt og fint. Da kan vi innta lunchen på verandaen. Eg skal nyte dagen, det håper eg dere gjør også. Så skal eg strikke på telemarkslue tenkte eg.

8 kommentarer

Berit

08.08.2013 kl.09:35

Du store mi tid :) Du har vært produktiv ser jeg!

Litt av en jobb du har gjort, og så godt alt sammen ser ut :)

Ha en kjempefin dag med strikking og besøk og sol og varme.

hilsen Berit som også har sol i dag!

gretashobby

08.08.2013 kl.10:09

Berit: var produktiv i går ja. Skulle stoppa før. Dei sei kroppen i dag og i natt. Men gjort er gjort og det går seg til att. Og da er det kjekt å ha litt på lur.
skal kose emg eg og no kommer sola over fjellet også sakte men sikkert. Fin dag til deg også og nyt sola Berit. Klemmen

malla

09.08.2013 kl.00:54

Dette ser godt ut litt av ein jobb dette må være ,forstår godt at du vart trøyt, men det er kjekt å ha litt i frysen!

gretashobby

09.08.2013 kl.07:45

malla: Det var ein stor jobb ja. Vart litt mye på ein dag. Kroppen sliter fortsatt, men kjekt med alt eg har til seinare

Hekleri og Ra

09.08.2013 kl.19:52

Skikkelig effektiv dag du har hatt :-) Har du oppskrift på rundstykkene Torstein likte? Eller vet du evt. hvor jeg kan finne den?

Koselig med besøk :-) En får litt ekstra energi da :-)

gretashobby

09.08.2013 kl.20:10

Hekleri og Ra: Klart du skal få oppskrift. Eg brukte denne her http://www.ingridsblogg.no/?p=407476. Det var den som var best. Og så brukte eg denne http://charlotte1987.blogg.no/1307389740_nydelige_rundstykker_.html. Det swtår mandelmel i den første. Eg hadde ikkje emr ferdigkjøpt att så eg malte mandlene i stavmixeren sjølv. Slik som eg gjorde emd dei andre frøa. funka fint det. vBesøk gjør alltid godt

Hekleri og Ra

10.08.2013 kl.10:19

Tusen takk Greta :-)

Ha en flott lørdag!

gretashobby

10.08.2013 kl.15:02

Hekleri og Ra: Takk det samme

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits