Overaskende besøk og lita telemarkslue

Da vart det visst innlegg i dag også. Fikk veldig koselig og overakende besøk i dag. Og så ahr eg fått ferdig telemarkslua til den bestillingen eg holder på med. Da måtte det jo bli innlegg da. Tar lua først.


Syns den vart ganske fin


Eg heklet snorene istede for å snurre dem. Da kunne eg berre fortsette etter att øreklaffene var ferdig. Syns det ble finere. da er det bare sokkene att så er denne bestillingen ferdig.

Så over til dagens overaskelse. Kl 1505 fikk eg sms. Det var eit nr eg ikkje ahdde lagret på det nye simkortet eg måtte bytte til i sommer. Men eg visste att det var eit kjent nr. I sms'en stod det. Er du heim og ahr du lyst på besøk?. eg slo på pc'en og prøvde å finne ut kven det var-. Men akkurat da virket ikkje nettet. Så eg fikk ikkje opp noe hverken på Tab eller laptop. Men heldigvis ringte samme nr. Det var Conni fra http://fruensvilje.blogg.no/. Ho og mannen var på vei heim fra ferie og lurte på om eg ville ha eit lite besøk. Svarte sjølvsagt ja på  :0). Heiv sammen noen lapper og satte på kaffi. Dei ringte fra fergekaia, så det tok ca ein time før dei kom. Det vart eit trivelig lite besøk det. torstein kom heim fra jobb i god tid før dei kom. Her er beviset


Sånne bilder er ikkje alltid like enkel å få fine. Men skit au. vi var da så flotte begge to :D. Takk for Besøket. Det var skikkelig overaskende og kjekt på ein fredags ettermiddag.

No får vi hive oss rundt og ta oss ein liten tur på butikken før fredagroen senker seg over heimen. God fredagskveld til alle

14 kommentarer

venkesstrikk

09.08.2013 kl.19:06

så trivelig:-)

kjekt med overraskande besøk

gretashobby

09.08.2013 kl.19:28

venkesstrikk: Veldig kjekt

Hekleri og Ra

09.08.2013 kl.19:47

Så koselig å få overraskende besøk :-)

Flott lue du har strikket.

Ha en fortsatt fin fredag!

gretashobby

09.08.2013 kl.19:52

Hekleri og Ra: Det var veldig koselig. Takk skal du ha. fin fredag til deg og dine også vennen

Hekleri og Ra

09.08.2013 kl.19:53

Tusen takk Greta :-) Satser på å få brukt heklenåla litt i kveld :-)

gretashobby

09.08.2013 kl.20:11

Hekleri og Ra: Tenker du får gjort mye med heklenålen når du først setter igang. Hilse må du også gjøre

marianne

09.08.2013 kl.22:46

Så flott lue! Det blir nok et fint sett denne gangen også :) Jeg har strikket et slik sett en gang, i babyull. Ganske tynt,men i babystørrelse er det kjekt at det ikke er for tykt.

Herlig med slike overraskende besøk, da.....Alltid koselig at folk svipper innom, uansett om det er 10 min. eller i flere timer :)

Og for en baker du er....masse godt du har laget:)

God-helg-klem fra meg :)

fruensvilje

09.08.2013 kl.23:05

får vel si hei igjen :))det var så hyggelig å få titte innom hjemme hos dere,vi kom hjem for en liten time siden,så nå er vi slitne:))jeg får vente med å skrive til i morgen

malla

10.08.2013 kl.00:03

Kjempefin lue du har laga! kjekt med besøk:

gretashobby

10.08.2013 kl.08:38

marianne: takk vennen. eg strikket settet i lanett. så ja det er tynt garn. Men med så mye mønster på både genser og lue , må det vere tynt garn. det var veldig trivelig og oppkvikkende med så uventa besøk. Dei ahr jo aldri vore her før heller.
Har blitt litt baking i det siste ja. Men no er det pause. No må eg ta emg inn att. God helg til deg og skjønning

gretashobby

10.08.2013 kl.08:44

fruensvilje: Det var så koselig å få så uventa besøk. Var litt uforbredt men det gjekk jo bra jo. Fikk ikkje vist deg fjellet og slikt, men det får vi ta att neste gang. Kan tenke emg att dere var slitne når dere kom heim. Det ble ein lang dag i bilen. Kor lang tid brukte dere heim da?det blir vel litt å gjere i helga før du er kome tilbake til normalen. Ha ei god helg

gretashobby

10.08.2013 kl.08:45

malla: Takk vennen. Den vart fin og besøk var det veldig kjekt å få

fruensvilje

10.08.2013 kl.10:17

det ble ca 4 timer hjem,men vi tok ikke strake vegen for vi kjørte om Stryn litt omvei men vi slapp en ferge :))

gretashobby

10.08.2013 kl.15:02

fruensvilje: tar si tid, men veldig greit å slippe ferga også. Godt å komme heim tenker eg. No skal eg lese blogger

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits