Strikkehefter og valg

Hei og god ny uke. På lørdag var eg i sentrum ein tur og da såg eg att dei hadde fått to nye strikkehefter på den eine butikken.Da var lørdagskvelden redda. Sat og koste meg og bladde og baldde i hefra. Har sett mest i det til venstre hittil. og der er det hvertfall 3 par votter eg skal strikke etter kvart. Tror der er mye kjekt i det bladet til høgre også. Men det må studeres litt meri først. Det er eit hefte til som skal vere kome ut. Håper å finne det i dag på den andre butikken.

Er så amnge bøker som ahr kome ut i det siste og så eg ahr lyst på også. Men kan ikkje kjøpe alt. Og har eg for mykje bøker og hefter, ja da rekker eg jo ikkje å strikke da hihi. Skal snart kaste emg over neste oppdrag når dette innlegget er ferdig.

I ettermiddag skal vi stemme så klart. Eg er ingen trofast velger og i år har eg slitt litt med å bestemme meg for kva parti eg skal stemme på. Eg veit kva retning det går og eg har berre to parti det står om, men er fortsatt ikkje sikker. Det er foresten ikkje uvanlig att eg er litt treig med å bestemme meg for parti. Men i år så har eg ei klar retning hvertfall. Så får eg sjå om det er heilheita eller saka som er viktigst. Finner det ut seinast når eg stå bak forhenget :D Godt valg!

8 kommentarer

venkesstrikk

09.09.2013 kl.11:27

Godt valg:-)

Vi kunne stemme på nettet i år, så borgarplikta er gjort forlengst

Marianne

09.09.2013 kl.11:31

Eg pleier og å la meg friste av nye magsiner - men som du sier. Eg har alt for mange og klarer ikke å produsere alt som er i dei nei.

Har også slitt med å bestemme meg for hvilket parti eg skulle stemme på i år - men nå er det gjort. ;) Godt valg ( og nyyyydelige guttesettet du har strikket under her da Greta!!! )

Hobbystua

09.09.2013 kl.11:51

Er spennende med nye strikkehefter og sikkert mye fint en får lyst til og lage. Men med ditt tempo så får du sikkert laget noe til deg selv innimellom alle oppdragene du har. Var og gjorde min borgerplikt i går,,men har også vært i stor tvil denne gangen. Men alle lover gull og grønne skoger så det blir nesten hipp som happ hva en gjør vel? Du får ha en fortsatt fin dag Greta,og et godt valg:-)) ps.søte knapper til den flotte babyjakken:-)

gretashobby

09.09.2013 kl.13:31

venkesstrikk: Her har vi vår egen tradisjon. Vi drar ned etter att T er ferdig på jobb, stemmer og så går vi inn på butikken og kjøper oss neo godt å lage til middage elelr som oftest så og sei ferdig middag med heim. Og noe godt til kvelden. Hele kvelden sitter vi å følger med på valgsendingene.

gretashobby

09.09.2013 kl.13:32

Marianne: det er kjekt med inspirasjon. Trenger ikkje å lage så mye av det som er i bladene, men dei gir nering til hjernen.
takk skal du ha. Fornøgd sjølv også med det settet

tromsfruen

09.09.2013 kl.14:35

Som du koser deg med hobbyen din. Jeg prøver også å få litt tid til strikking innimellom eksamenslesingen og golfspillingen (det er det viktigste) Hi, hi!

Blir nok å dra innom stemmelokalet i kveld eller golfingen. Godt valg til deg også, Greta! :)

gretashobby

09.09.2013 kl.18:34

tromsfruen: Takk for hyggelig kommentar vennen. Kjekt å sjå deg att. Klarte å bestemme meg innenfor forhenget og det var det eg ikkje trodde heilt det vart hehe. håper du rekker å stemme. Ha ein fin kveld klem

Hekleri og Ra

09.09.2013 kl.20:30

Alltid hyggelig med nye hefter og bøker. De studeres nøye fra perm til perm ;-)

Jeg har aldri greid å bestemme hvem jeg skal stemme på og i år har det vært verre en noen gang. Men fikk nå bestemt meg til slutt ...

Ha en flott strikkekveld :-)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits