Litt av kvart fra damen i Høyanger i dag

Hei og god helg folkens. I dag er det vel ukens beste dag for alle som er i arbeid, lønna arbeid altså. Eg og er jo i det hehe. Så no er det ikkje jobbstrikking før mandagsmorgen. Men det betyr jo ikkje at eg ikkje skal strikke. blir litt kjolestrikking, sokke strikking og bukse strikking denne helgen. Men det er jo planber for helgen, no får eg heller medele litt om kva som har skjedd dei siste dagene.


Her er båten på vei inn til kai på Nordeide for å ta med Toril til Bergen. Ho kom på tirsdags formiddag. Planen var at ho skulle komme på mandag's kveld, men slik vart det ikkje. Ho sat på Værnes og skulle ta fly til Bergen og så båt til Høyanger. Men der var ein kar som hadde ringt inn bombetrussel og flyplassen vart stengt i 5 timer. Flyet hennar vart instilt og ho kunne ikkje dra. Slo fra seg turen, men ombestemte seg att. Sette seg på nattbussen fra Trondheim mandags kveld og kom frem på formiddagen hit. Litt sliten men ved godt mot. vi koste oss samen hele uken. Strikka og skravla og gjekk tur. Eg rakk å klippe av meg det lange håret på tirsdag før ho kom da.

Onsdag lagde Torstein middag etter at han kom fra jobb. Var med litt eg og da, men hovedretten var det han som stod for


Eg skeia ut og fikk vondt i magen. Men det var verdt det.


kokte egg og diverse pålegg til. Meir enn godt nok som middag dette.


Ute og gått oss ein liten tur i det fine veret etter at Torstein var ferdig på jobb i dag. kler meg godt. Tør ikkje anna. Men det er så godt å føle at formen virkelig er på vei tilbake. Det gjrode godt å ha besøk uten tvil.


Ikkje mye høstfarger her enno. Tror det har kome lengre andre steder. Men det har ikkje vore så veldig tørt her i sommer akkurat. Er vel heller sånn att vi ahr fått meir enn nok vann, men sånn er det no bare. No skal eg legge opp kjolen til minste jenta og slappe av med gullrekka i kveld. Ønsker dere ein flott fredagskveld

18 kommentarer

Hobbystua

20.09.2013 kl.18:19

Godt og høre at formen er oppadstigende og at du er i vigør igjen. Skjønner du har hatt et koselig besøk noen dager. Så nå kan du ta helgen med strikking og kose deg med god samvittighet:-) Flotte bilder også av både god mat og fra båt og naturen.-)) Så riktig god helg kjære Greta:-))

geEren

20.09.2013 kl.20:34

Koselig med sognefjorden...fra hjemtraktene mine :)

Oldemorbloggen

20.09.2013 kl.20:52

Du har det kjekt, ser eg og fine bilder var det og. Ha ein flott fredagskveld i Høyanger.

Toril -"trønderpia"

20.09.2013 kl.20:59

En av "godene" med å besøke deg og T, er all inspirasjonen jeg får. Inspirasjon til å strikke nye ting, til å bake T sine nydelige rundstykker og til nye middagsretter. Og også inspirasjon til å endre noen av de mindre gode kostholdsvanene. Så får vi se hva det blir til ;-)

Kos dere i helga.... :-)

20.09.2013 kl.21:10

Besøk av god venninne gjør godt på mange måter. Ikke mye høst her heller - enda.

fruensvilje

20.09.2013 kl.21:23

trur du har kost deg :))og det er bra.Av bildene du viser så er T den reine bakemesteren,disse rundstykkene såg kjempegode ut,klart dette var en fullverdig middag :))

Kos deg med vanlig privatstrikk og ha en koselig kveld

Berit

20.09.2013 kl.21:54

Veldig kjekt å se at formen er stigende og besøket gjorde vel sitt :D Mye god helse i godt besøk, hehe...(sunnmørsk jungelord) Å herlighet hvor god maten så ut, er så en stakkar får vann i munnen! Jeg spiser heller ikke brød, men en sjelden gang går det an og da smaker det nok ekstra godt. Men magen har best av å slippe gluten og laktose her i gården. Var nok ekstra moro å orke å gå tur igjen, jeg savnet det veldig i sommer, da det ble lite turer. Men vi skal no ta igjen det nå, til gangs. Kos deg med strikking og gullrekka, tunikaen var kjempefin. Herlige farger og heldige barnebarn! God helg til dere og klem fra Berit

lulltove

20.09.2013 kl.22:13

Så fine bilder :) Av og til er det verdt å gå på en smell for å nyte litt usunn mat innimellom ;)

gretashobby

21.09.2013 kl.08:36

Hobbystua: Det er så deilig å kjenne at ein begynner å fungere at. Det var kjekt med besøk ja. er alltid ein ny innputt det. I helga blir det litt trening, strikking og ellers så får vi sjå kva som skjer. Ikkje akkurat sommer her lengre.
Håper du får ei strålandes helg også kjære Marianne. Stor klem

gretashobby

21.09.2013 kl.08:37

geEren: Å så kjekt da. Kvar kjem du fra du da?

gretashobby

21.09.2013 kl.08:37

Oldemorbloggen: eg har det kjekt veit du. Ein må berre vere flink å utnytte det ein har.

gretashobby

21.09.2013 kl.08:44

Toril: tusen tusen takk kjære Toril. det var kjekt å høre at du hadde det kjekt her. Neste gang skal vi gjøre litt meir andre ting. Burde vore ein handle tur enten i Førde eller i Bergen kanskje. Vi får finne ut kva vi skal. Kjekt blir det hvertfall. Stor klem til deg

gretashobby

21.09.2013 kl.08:51

Anonym: Det er heilt sant. Venninebesøk gjør noko med ein. høsten kommer vel fort i skogen også.

gretashobby

21.09.2013 kl.08:52

fruensvilje: Det har du heilt rett i ja, eg har kost meg veldig eg. du har rett i det også. Han kan virkelig å bake gjærbakst. Så god at sjølv mor spiser dem.

gretashobby

21.09.2013 kl.08:56

Berit: Kan ikkje anna enn å vere enig med deg. Kjekt att formen er stigende, kjekt med besøk og kjekt å ha ein mann som er så flink til å bake gjærbakst. Berre han ikkje baker ofte. det toler ikkje magen. Håper det blir ein liten tur på sykkel i dag. det får bli mellom bygene. Orker ikkje å sykkle i regnver. Takk for skryt. Ha ei flott helg vennen, klem

gretashobby

21.09.2013 kl.08:57

lulltove: Takk skal du ha. Ja det er sant av og til skal man kunne skeie ut, bare det ikkje blir for ofte

Grete

21.09.2013 kl.19:20

Det var et flott bilde av deg :))

gretashobby

22.09.2013 kl.09:04

Grete: Takk skal du ha vennen

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits