Kjap tur på fjellet i går

God morgen venner og kjente.

Eg skrev nett i ein kommentar på ein blogg at vi var på fjellet ein rask tur i går, men da vart det ikkje noen bilder. For eg trodde det ikkje vart det. Men så var det ett elelr anna som sa at eg skulle sjekke minnekortet. Og der var jo noen fine bilder der. Ikkje amnge, men turen var jo kjapp også. Her kommer dei


Veit ikkje om eg hadde turt å gå under denne steinen her. Den ser ut som den kan dette i kvart øyeblikk, men den kan sikkert stå der i evigehter også.


blikk stille vann


Naturen speiler seg i vatnet. Eg må ærlig innrømme at eg ikkje veit kva dette vannet heiter, men kanskje det er nokon som kan hjelpe meg med det???


avslutter bildesekvensen med vakkre høstfarger.

Det vart som sagt ein kjapp tur. Vi var ikkje i humør til å gå langt. Har ingen grunn til ikkje å vere i topphumør egentlig noen av oss. Men sånn er det av og til. Var ei rar helg som han sa. Vi gjorde det beste ut av helga, men noe hang over oss. Sånn er det berre av og til.

Det vert ei travel uke for han med mye farting, men slik er det berre av og til. Det er ikkje alt ein kan styre og planlegge. Eg skal ikkje så mykje denne uka. Eg skal på trening i dag og torsdag. Ellers har eg håp om snart å verte kvitt hosten min. Den begynner å bli vel slitsom. Ellers skal eg strikke. Har fått inn noen julegaveønsker og håper på flere i løpet av uka. Så kan eg planlegge litt og sette opp fremdrifta. Veit eg får eit oppdrag i løpet av uka som eg ikkje viet kva er. Det er eg veldig spent på. Da får eg komme igang. håper det blir ein fin dag og god uke på dere alle. Eg skal prøve å gjere det beste ut av min dag og mi uke.

16 kommentarer

passion4lifeandtravel

30.09.2013 kl.08:54

Så fine høstbilder tok, og det var godt dere kom dere en tur ut, selv om ingen var i toppform <3

Livet består av alle type dager, og jeg synes dere var flinke til å gjøre det beste ut av helgen.

Hva er vel bedre enn å komme seg litt ut i naturen, det hjelper litt mot alt <3

Ønsker deg god bedring med hosten, og at dere får en fin uke, og kan glede dere til neste helg <3.

Ha en fin mandag, og klem fra meg <3

fruensvilje

30.09.2013 kl.11:12

fine bilder og en tur behøver ikke være lang,det var igrunnen ikke vår heller i går:)noen dager kan det være godt bare å roe ned uten gjøremål også :))det skal jeg i dag,leiter straks frem sykkelen og sykler til strikkekafe :))ha en fin dag da

Liv

30.09.2013 kl.11:28

Ser ut som det er Siplotjønna dere ha besøkt. Det er lysløype rundt der om vinteren, derfor stolpane. Det er vakkert på denne tida, men fargane ha vel bleikna litt nå. Høres ut som du trenger gode strikkedager framover med alt som du skal ha ferdig. Eg må to dager til Førde denne veka. Sånn er det berre. :) Ha ei fin veke! Klemmen.

gretashobby

30.09.2013 kl.12:14

passion4lifeandtravel: Eg er stort sett enig med deg i at vi bruker å gjøre det beste ut av helgene. Men denne helga var vi ikkje flink. Men det meste kan rettes opp at :D.
er litt lei av hosten no ja, men det går seg nok til. håper og tror at neste helg blir super ja :9 Ha ein fin mandag du også og ei god uke <3. klem fra meg

gretashobby

30.09.2013 kl.12:16

fruensvilje: Det er sant det er det. andre dager orkern ein ikkje gjere noko uansett. Men no er det ny uke og nye muligheter. Tror det blir ei god uke dette eg. Klem fra meg og kos deg på strikkekafe

gretashobby

30.09.2013 kl.12:18

Liv: Siplo tjønna er vel nede ved trekket, er den ikkje det da Liv? Det er den tjønna som ligg forbi den lille vannet. går forbi hytta og så går ein forbi det vannet og kommer til rørgata.
trenger gode strikkedager ja, men det har eg også, så det går bra. Tror eg. to dager til Førde, ja da går vika di fort. Ønsker deg ei god uke uansett. klemmen

Hobbystua

30.09.2013 kl.13:45

Heisan kjære Greta.-) Her var det herlige bilder fra deg og må nesten innrømme at jeg misunner deg som bor med denne deilige naturen ved din side. Ser du skriver at helgen har vært litt rar for deg også,har hatt det på samme måte selv. Men er godt og lese at en ikke er alene om og ha noen elendige dager. Onsdag morgen så sitter jeg på fly til Gran Canaria og jeg skal tenke på deg. Ønsker deg en fin uke og ta det pent og så blir sikkert alt bra igjen. Stor klem fra Marianne som ikke er helt på topp nå....:-))

Liv

30.09.2013 kl.14:24

Den oppdemte tjønna ved trekket har eg ikkje hørt noe navn på. Den du går forbi innover til røra er Siplotjønna, hvis det er der du var? Fint er det uansett. :))

tovepia

30.09.2013 kl.17:07

Hei på deg, flotte bilder!

Bare innom for å ønske deg gode høstdager; klem fra mæ;)

venkesstrikk

30.09.2013 kl.17:13

noen dager er bare sånn og det går heldigvis over

Å få garn er nesten som julaftan. Alltid like spennende

Artig med den steinen

gretashobby

30.09.2013 kl.17:56

Hobbystua: det er fint her når det er fint. Men eg tror nok ikkje du misunner meg når skodda ligger heilt ned i bygda.
Humøret er på vei opp her i dag. ein må bare ta tak i seg sjølv og riste seg. Sette pris på det ein har og ingen vits i å sutre. Men litt ned og opp må det jo gå her i livet. Fått strikka 15 m i dag og det er bra. Du må kose deg amsse masse på tur vennen. Og samle masse krefter. tenk på alt du ahr som du kan vere glad for, så går det vel rette vegen for deg også. stor stor klem

gretashobby

30.09.2013 kl.17:57

Liv: ok, da veit eg at den dammen heiter sæbøtjønna. Takk for hjelpa med navnet skjønning

gretashobby

30.09.2013 kl.17:59

tovepia: Takk skal du og gode høstdager til deg også

gretashobby

30.09.2013 kl.18:03

venkesstrikk: Fikk berre bestillingen garnet skal eg bestille sjølv. Bestiller det når eg får penger inn på kontoen min. sikkert meir spennde for deg når du får garnpakker i posten. For du veit vel ikkje kva det er for noko i det heile tatt.
Ja, slike dager går over heldigvis. Har det bedre i dag og i morra er det nok enda bedre. Man kan sjå masse fint i naturen berre man har øynene opne

Hekleri og Ra

30.09.2013 kl.19:10

Det viktigste er jo å komme seg ut og gå, ikke nødvendigvis at en må gå så innmari langt :-) Det skal jo være rekreasjon også :-)

Spennende med juleønsker og nye oppdrag. Kos deg masse med strikkinga Greta :-) Ønsker deg en flott uke! Klem

gretashobby

01.10.2013 kl.08:14

Hekleri og Ra: Det er heilt sant Tone-Britt. Det viktigste er å komme seg ut. Vi gjekk jo 4-5 km dagen før, så bør ikkje klage. Takk det samme til deg

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits