Tanker på frifot

God morgen til alle kjære dere der ute. Veit ikkje kva som skal stå i innlegget i dag eg. Men hadde lyst til å skrive. Det er fredag morgen og helga står for tur. Veit at mange ser fram mot helga, og han eg bor saman med gleder seg masse. Er ingen ungdom lengre og helgene er tida da han skal ta seg inn att. Vi har inngått ein avtale om at som hovedregel, skal han ikkje jobbe i helga. Ingen regel uten untak, men denne helga er det hvertfall ikkje lov. No treng han å koble ut. "tennåringen" min.

viss veret held skal, kan vi kanskje få oss noen fine turer med fotoaperat. Finnes så mange fine motiv når hausten er fin. Men helga begynner ikkje før ca kl 16.00. Frem til da må både han og eg jobbe. Eg skal strikke på ei alpakkajakke, gjøre litt husarbeide må eg vel i dag også. Får også ein snarvisitt av ho som skal ha den kjolen eg la ut i går. vel kanskje ikkje ho som skal ha kjolen men mora :0).

I kveld skal eg ta frem att alle dei fine fargene og begynne på strømpe nr to. Håper eg får den til i løpet av hlega. Men det er helg og bare kosestrikking. Så vi får sjå kor mykje eg får gjort. har også mange andre prosjekt oppe i hodet. Det jobber på så eg blir litt sliten av og til. Hodet har liksom ein egen evne til å sette igang med å tenke sjølv. enten det no er nye strikkeprosjekt, kvardagen min, familien min og ellers alle eg er glad i. Sjølv om det kan vere slitsomt når tankene raser rundt, så gjer det som regel godt til slutt. får satt ting på plass der dei høyrer heime.

Ein ting eg ser frem til med spenning i dag er fredsprisutdelinga. Der er mange gode kandidater, men eg håper det vert Malala. Tror det hadde vore ein stort skritt i riktig retning for verdens jenter. sjølv om det kanskje vert tøft for Mala, men er det nokon som kan takle det så er det ho. Skal i alle fall få med meg utdelinga.

Hausten kan ha masse flotte farger


Dette vart tatt for ei uke siden. håper å få flere fine farger på linsa i løpet av helga. Da gjenstår det for meg å ønske alle ei god helg. Ta vare på deg sjølv, dine nermeste og ver taknemmelig for det du har. Det du ikkje akn gjere noko med, er ikkje vits i å bruke tid på. Glad i dere <3

9 kommentarer

ritahobbyfoto

11.10.2013 kl.08:53

Ønsker deg en fin dag med strikking og vaske dag. :)

gretashobby

11.10.2013 kl.09:00

ritahobbyfoto: Takk for det. Kosleig av deg :D

Eva Petronella

11.10.2013 kl.09:09

Det er godt å ta litt fri innimellom og hente seg inn igjen. Jammen er det godt vi har helgene - God helg til deg kjære Grete :-)

gretashobby

11.10.2013 kl.10:14

Eva Petronella: Alle behøver det å ta seg inn att. Stor klem til trøndelag

fruensvilje

11.10.2013 kl.18:43

det høres ut som en god avtale du og T har :))skulle ønske det var slik her også,men først må naustomta ryddast ferdig og hagen i Volda så får vi se etterpå :))

gretashobby

11.10.2013 kl.18:50

fruensvilje: naust tomta og rydding av hage er jo noe anna enn jobbing i den vanlige jobben. Det er det han ikkje skal denne helga.

fruensvilje

11.10.2013 kl.19:27

akkurat da skjønner eg :))

tromsfruen

12.10.2013 kl.10:04

Ja, det er godt å hente seg inn igjen når helga kommer. Her er det opprydding og husvask som står på agendaen. Du strikker vel uansett hvilken dag det er, men sikkert greit å skille på jobbstrikk og kosestrikk :)

Ha en flott helg dere to! Her er det et helt fantastisk høstvær! Klem :)

gretashobby

12.10.2013 kl.13:55

tromsfruen: Her har det ikkje vore strikka noko enno, men rekker det enno. Har vore på tur og bakt og litt anna. Helg er godt for alle ja

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits