Forkle i posten og Torstein lager og tester ut brødoppskrift

God morgen. Da eg eller da vi kom heim fra tru, ligg der litt forskjellig i postkasse. Ofte er det jo ikkje noe post, men når vi var vekke så hadde det samal seg litt. Det er jo kjekt da.Blnat anna var det pakke fra Grete Sirdalsrypa". Eg lot vere å pakke det opp. Hadde da ikkje tid til å kose emg med innholdet da. No er det endelig pakka opp og prøvd. Vel eg har ikkje prøvd det på kjøkkenet. Men eg ahr prøvd det på i det eg kom fra dusjen. Hehe.


Våt i håret turde eg meg så vidt ut på verandaen, men det var kaldt ja hehe. Likte godt snittet på forkletet og fargane sammen var veldig fine. Sjølv om dei sjølvsagt er litt feil her da. Da er det bare for meg å skunde emg med strømpene til Grete. Det haster ikkje sei ho, men eg liker ikkje å stå i gjeld til noen, så da blir dei no tatt først. Sånn er det med den saken.

Da vi var østafor bakte eg tre brød. Dei var vel ganske ok, hverken meir eller mindre. Men Torstein var ikkje fornøgd. Så no skal han forske frem ei perfekt oppskrift sei han. Han har alt starta


Men var ikkje heilt fornøgd. Eg smakte ein liten skalk med masse smør på. Og det var kjempegodt. Men han er ikkje i mål. Var litt for rynjete. Noen brødbakere ute i bloggverden som har gode knep der?. Og så var det visst litt lite salt. Han får bare kose seg. Dette brødet har solsikke og linfrø i seg. Torstein digger å ha solsikkefrø i baksten :0).

Hadde håpa å få sove litt lengre i dag, siden eg skal sjå på tv utover kvelden i kveld. men litt over kl halv sju var det berre å stå opp for godt. Eg får sjå på strikkeprogrammet så lenge eg orker på nr2 i kveld. Strikking minutt for minutt. Gleder emg. veit at minst ei av mine bloggdamer skal vere med. Ha ein flott dag og kveld alle sammen

17 kommentarer

Grete

01.11.2013 kl.08:58

Kjekt du likte fargesammensetningen :)) men ikke bruk det i dusjen da Greta..kjøkkenet ! hehe nei vet du hva det brødet ditt såg utrolig godt ut, kan ikke si jeg er noen proff brødbaker, og ingen blir like for jeg elsker å slumpe litt av det og litt av det når jeg baker, bare det blir sunt og godt tenker jeg :)

ritahobbyfoto

01.11.2013 kl.10:03

Fint forkle :)

Brødet så også utrulig godt ut :)

gretashobby

01.11.2013 kl.12:55

Grete: lover, skal ikkje bruke det i dusjen hihi. Mest på kjøkkenet, det lover eg. Ikkje kall det mitt brød da, det er jo Toirsteins brød. Tror nok han finner ei god løsning til slutt. Når perfeksjonisten blir fornøgd. Nei no får eg strikke, blir ingen sokker til deg på denne måten

gretashobby

01.11.2013 kl.12:55

ritahobbyfoto: Tror nok at brødet var meir enn godt nok, men det blir vel esprimentert meir i helga kjenner eg min kjære rett. Ha ein fin strikkekveld på tv

fruensvilje

01.11.2013 kl.13:52

flott forkle,ja slike fasonger er gode så den blir nok brukt uansett underbekledning hi hi.

Synes brøde såg veldig godt ut eg da:)om det detter litt fra hverandre kan det tenkes det må litt mer fuktighet i deigen da,en lyt bare prøve seg fram :))

Får vi ikke sett hele strikkeprogrammet i kveld så er det jo mulig å se nrk2 når en vil på pc da :))

janomine

01.11.2013 kl.19:19

Så fint forkleet ble til deg! Heldig du som har en mann som forsker på gode brødoppskrifter. Jeg skal også se ei stund utover kvelden på NRK2, men er sliten etter å ha vært barnevakt for lille Hanna som har vannkopper fra kl.06.30 i dag. Må innrømme at jeg slengte meg på sofaen mens hun sov i formiddag. Veldig koselig å ha en hel dag med en av tvillingene, det ble mye kos!! Nå har jeg fått dato for kneoperasjonen, 9.januar. Jeg er spent, men ser fram til mindre smerter og større bevegelighet.

gretashobby

02.11.2013 kl.09:05

fruensvilje: Skal ha den utenpå når eg har klede eg helt vil spare for matsprut, lover å ha klede under hehe.
klarte å holde emg voken til midnatt, så det får vel holde. Men eg har funne ut kvar eg skal finne resten om eg vil sjå det seianre.

gretashobby

02.11.2013 kl.09:09

janomine: Ja eg er veldig heldig. Han er nyttig til det meste :0).
Da blir du nok trøtt utoverkvelden ja. Stakkars liten med vannkopper. Men heldig som er ferdig med det når ho er så liten. det blir vel brorens tur etterpå da.
Så bra att du ahr fått tid til operasjon. Husk berre på ein ting. Det er veldig eltt å dette litt ned etter operasjonen. Det var eg ikkje forberedet på. Lykke til. Gleder emg til å følge deg etterpå.

Hekleri og Ra

02.11.2013 kl.10:11

Et flott forkle på en flott dame :-)

Det så spennende og godt ut det brødet. Hyggelig med en mann som liker å eksperimentere litt på kjøkkenet ;-)

Håper du fikk en flott kveld med strikketv :-)

gretashobby

02.11.2013 kl.14:10

Hekleri og Ra: takk for det vennen. Du er da så snill atte. ja det er kjekt med menn som liker å bake. Du ahr vel ein dugså om eg ikkje tar heilt feil. Koste meg eg med strikk og tv.Nyt dagen vennen

Hekleri og Ra

03.11.2013 kl.16:15

Det er helt ærlig ment Greta!

Ja, jeg har en som er glad i lage mat og bake jeg og :-)

Har fått strikket og heklet litt i helgen. Blir effektiv når jeg bare får satt meg ned uten altfor mye forstyrrelser ... som pc og sånn ... hehehe ;-)

Ha en flott kveld! Klem

gretashobby

03.11.2013 kl.19:28

Hekleri og Ra: :0). så bra att du ahr fått kost deg me pinner og garn i helga, da får eg stikke innom å sjå kva du har lagt ut

Hekleri og Ra

03.11.2013 kl.21:36

Så koselig at du vil stikke innom en liten tur :-) Ha en flott søndagskveld!

gretashobby

03.11.2013 kl.22:24

Hekleri og Ra: ?

Hekleri og Ra

03.11.2013 kl.22:35

Du skulle jo stikke innom bloggen og se hva jeg har laget ;-)

gretashobby

03.11.2013 kl.22:40

Hekleri og Ra: og det har eg gjort ;). Ein annan gang får vi treffes på rett måte, men det vart ikkje i iveld. No er det leggetid her. Natta vennen

Hekleri og Ra

05.11.2013 kl.20:33

Hehehe ... nei, det skulle godt gjøres å rekke det på en kveld ;-)

Sov godt! Klem

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits