Vil bare ønske alle ein god dag

God morgen god morgen. Eg har fått for vane i det siste og skrive innlegg samtidig med  at eg spis frokost. I dag hadde eg tenkt å la det vere, for eg hadde ikkje noko å meddele. Men det var noko som mangla. Så da berre skriv eg nokre ord alikevel da.

Eg var ekstra tidlig oppe i dag. Det stod ein bil utenfor sovromsvinduet vårt, detn gjekk på tomgang og radioen var på. Det var kanskje ein sjukebil elelr så var det ein taxi eller noe, men uansett like irriterende. For eg vokna og fikk ikkje sove att. 6.15 var eg oppe. Ja ja, da blir det tungt for dama å holde seg voken i kveld. Men det får voge seg. Skal ikkje noko spesielt altså, men det er jo frdagskveld og det hender at det er kjekt å følge med på Skavland.

Sjølv om eg er tidlig oppe så spiser eg likevel froksot åleine i ukene. T står opp lager seg fokost og drar på jobb. Har funne ut at det er ein roligere start på dagen. Småjobbe og spise frokost samtidg. Og da må han få lov til det :D. Min frokost består av youghurt og heimelage frokostblanding og pc runde. Både blogger, facebook og litt nettaviser får da eit besøk. Veldig gbreit å ha rolige starter på dagen. Ikkje at mine dager er så aktive altså.

I dag må eg visst bake nye polarbrød og så blir det jobbstrikking resten av dagen. Ingen store planer med andre ord. Håper eg får pakke i posten i dag da. venter på eit heilt nytt garn. Får eg det blir det å starte med det i helga. Det skal bli til ei julegave og eg er grådig spent på både garn og oppskrift.

Liker å ha med bilde i innlegga mine, men i dag hadde eg ikkje noko passende. Ønsker dere ien flott fredag alle man.

11 kommentarer

fruensvilje

08.11.2013 kl.08:48

God morgen.

Jeg fikk også en rolig start på dagen i dag :)men mannen lot både lys og radio stå på når han forsvant ut så jeg ble våken :)men hos meg var kl 7,45 da

Yngste jenta vår sendte meg en meldig fra etasjen over meg,hun ville ned til mor på frokost så nå kommer hun :))etterpå blir det en tur i sentrum,jeg skal iallefall hente en pakke,Synnøve har sydd om ei kåpe til meg :))ha en fin dag da

tromsfruen

08.11.2013 kl.10:39

God formiddag, Greta! Du har nok fått utrettet mye allerede, så tidlig som du har vært oppe. Jeg sov som en stein i natt og våknet først kl. 09. Men tenker at jeg trengte det etter en hektisk uke. Kos deg videre med dagen og dine koselige gjøremål! Her blir det litt lesing og en liten handletur med Jørn som endelig begynner å bli bedre etter neseoperasjonen. Ha en super dag! Klem :) <3

gretashobby

08.11.2013 kl.12:45

fruensvilje: Det er jo deilig det da. Det er langt på dag det når klokka nermer seg 8 hehe. Men du kunne fått sove elngre altså. så koselig da, med frokost med lisje pia. Er no kjekt å ha dei så nær da ja. Misunner deg der, kan ikkje sei anna.
Håper sjølv det er pakke til emg, har ikkje vore ute i posten enno. fin dag med dattra nyt det

gretashobby

08.11.2013 kl.12:47

tromsfruen: god formiddag. Å ja da. HAr strikket noen timer men det går så tregt med det eg holder på med no. Perlestrikk tar tid. Blir ikkje billig for kunden, men sånn er det. fått bakt polarbrød og no har eg smakt dem og dem vart akkurat slik eg vil ha dem. da er eg mett da.
Så bra at Jørn endelig kommer seg til att. Kjedelig når slikt tar tid. Ønsker dere ei flott hgelg

Hobbystua

08.11.2013 kl.13:45

Heisan Greta:-) Må først få kommentere alle fine sokker du har strikket og du er nok i gang med noe nytt allerede vil jeg tro. Her har jeg hatt besøk i dag og nå står det litt annet på tapetet og en tur ut for og handle må en også få gjort i dag. I morgen skal vi i et 100 års jubileum i anledning min manns jobb,,så da er det greit og få gjort mest mulig i dag. Så vil få ønske deg og T en superfin helg og får håpe du får sove litt lenger i morgen. Stor helgeklem fra Marianne:-))

marianne

08.11.2013 kl.18:03

Oi, det var tidlig morgen,ja..Veldig irriterende å våkne av slikt,men det er jo bare en sjelden gang får vi tro :)

Her er det toget som dundrer og durer, alt fra hele dagen, til hele natten. Men som regel når Dovrebanen er stengt,da går jo en del andre via Rørosbanen.

Ønsker deg ei god helg, håper du får pakke og garn, da :)

gretashobby

08.11.2013 kl.18:21

Hobbystua: Ikkje sokker for øyeblikket. Jule gave til.... om kvelden og i morra skal eg begynne på julegave til.....No er det helg og da er det ikkje jobbstrikk. AHr strikket perlestrikk i mange timer i dag. Det går veldig treigt, men det går fremover. Blir ikkje mye å vise frem for tida, når det er julegaver på gang. Får vel strikke noe annet også.
så kjekt med besøk. Du har hatt ein veldig aktiv dag i dag da skjønner eg . kjekt det. Super helg til deg og din kjære også . Du må hugse å sjå Norge rundt i dag

gretashobby

08.11.2013 kl.18:23

marianne: Ja da, det er sjelden gang. Men det var jo egentlig ikkje så mye tidligere enn eg plar å stå opp da. Når klokka har bikka halv 7 er eg som regel på veg opp.
Fikk pakken og garnet, så no gleder eg meg veldig til i morra. Ha ei flott helg

Hekleri og Ra

08.11.2013 kl.19:28

Hørtes ut som en god start på morgenen, selv om det var litt tidlig :-) Sto opp halv seks i dag jeg, fikk dusjet og stelt meg før førstemann skulle vekkes, matpakker og frokost skulle smøres og deretter nestemann vekkes :-) Var på jobb halv åtte imorges og siden har det egentlig gått i ett. Nå er det slapp-off med pc'en og om ikke lenge håndarbeidet :-) Ønsker deg en flott fredagskveld. Klem

Liv

09.11.2013 kl.07:38

Nydelige kaktuser du har!

Har vært med gubben på sj.huset til en planlagt innlegging. Alt ok. Strikket var med, sjølsagt. Reiste heim med ei laaang rød nisselue. :) Håper du er ferdig med perlestrikket ditt. Det er kjedelig det. Ha en fin søndag med julegavestrikk! Klem.

gretashobby

09.11.2013 kl.08:17

Liv: No er den enda finere. Spretter ut nye kvar dag. Digger dem.
Alt vel med gubben din håper eg. Klart strikket var med. Ei lang nisselue du. Den vart sikkert tøff.
å nei du. Perlestrikket er eg ikkje ferdig med. Regner med at det fra 5-8 arbeidsdager til på den. Blir litt meir spennde når eg kjem opp til under armene. Da blir det litt øking og fellinger. Men det er fint arbeide når ein vil sitte å tenke og planlegge andre ting hehe. Da ønsker eg deg ei flott helg skjønning

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits