Få orden i alt garnet er første punkt på lista i dag

god Morgen kjære venner.

Vil starte innlegget i dag med å takke for mange hyggelige tilbakemeldinger i går. det er alt godt å få ein oppmuntrende klem og gode ord. Kjenner no at energien er på veg til å komme tilbake. Det gjelder bare å utnytte den og ikkje bruke den for fort opp. Det første eg har tenkt å gjere i dag etter innlegget her, er å lage meg ei liste over alt eg vil gjere i dag, denne uka resten av månaden, frem til jul. Begynne på den hvertfall. Eg ahr starta. Øverst står det. sortere og få på plass alt garnet eg kjøpte i Bergen.


Det er jo ei liten jobb i seg sjølv, men jobben blir mye større når eg har berre ei ledig skuffe til alt dete garnet. Eg må gjere om på enkelte ting tror eg og ta i bruk noen kurver. Det tar desverre litt lengre tid enn eg har. Men eg skal no gjere ting skikkelig. Liker å ha orden i systemet og da får eg ta meg tid. Sånn er det. Som mange skrev i går. Rotet stikker ikkje av hehe. Får ta litt etter litt.

Kom litt lengre på perlestrikk's jakka eg jobber med. Men eg er fortsatt forundra over kor mykje elngre tid det tar for meg å strikke perlestrikk enn vanlig strikk. Ikkje favoritt jobben nei, men det gir fin struktur. Gleder emg til den er ferdig da. Spesielt siden eg har så mange andre prosjekt og ting eg skal og vil alge så fort som mulig.

Kjente noe merkelig i går. Sånn ca midt på dagen så begynte hjernen å virke litt meir normalt. Det gjorde den ikkje i starten av dagen. Forstod ikkje spøk og tok det til meg hehe. Men brått var eg ikkje susen i hodet lengre. Det gjorde så godt. Da går det rette vegen. Kasnkje går det fortere enn eg først frykta. Men eg har heimeuke heile uka og har ingen planer om å vere sosial. Det tar eg att fra neste uke. Da tar eg gjerne imot beøsk. Siden eg ahr så mye å strikke, er det kanskje greiest om venniner kommer hit. Men det får vi sjå. Eg skal hvertfall få laga lista mi i dag, ordnet garnet og få gjort litt meir på den før lunch. Etter lunch blir det vel stort sett strikking.

forstod det slik på min kjære at det var glatte veger ute i gårkveld, siden det førs på. Så pass dere dere som skal ut å gå i dag. Kan ikkje risikere beinbrudd sånn like før jul. Ha ein strålandes dag. Eg gleder emg til fortsettelsen av livet, Glad i dere

17 kommentarer

fruensvilje

20.11.2013 kl.07:45

God morgen :)så godt å høre att du føler deg litt bedre i dag,best å ta det rolig så en ikke får tilbakeslag da ja .

Det var litt av en haug med garn og så hærlige farger :))du er flink som sorterer og har i skuffe :))jeg bruker plastkasser fra europris og lemper alt fint opp i en kasse :) har 3 slike fulle eg,men alt er restegarn :) er der sorter som er like men av forskjellig kvalitet har jeg det i poser og legger posen i kassa.

Du får kose deg inne,der er du iallefall ikke arbeidsledige :)

gretashobby

20.11.2013 kl.07:49

fruensvilje: Ja, det er deilig. Og ja eg skal ta det litt smått sjølv om eg vil masse.
Eg må ha litt system på garnet. Men no er eg litt i stuss kossene g skal få på plass alt, men skal nok ordne det.
Arbeidsledig blir eg ikkje før til sommeren hehe

Liv

20.11.2013 kl.08:03

God morgen!

Kjekt at du føler deg bedre!

Er noe putl med perlestrikk. Eg holder på med noe i samme gata. En damegenser som er strikka i 1r. og 1 vr. fra livet og opp, pluss armane. Har som mål å få den ferdig til jul, ser bra ut så langt.

Eg forstår godt at det er plassproblem til alt garnet...Et hyggelig luksusproblem i grunn.

Ha en fin onsdag! Klem.

gretashobby

20.11.2013 kl.08:07

Liv: Takk vennen. Det gjer veldig godt. No skal eg snart komme igang å få gjort litt også. Eit luksus problem emd garnet ja, men det skal no likevel plaseres hehe. Får det nok til. Må vel litt restegarn som må vike plassen.
Fin onsdag du og, klem

malla

20.11.2013 kl.08:35

Det er godt og ha gode system i garnet slik at vi finn det vi skal bruke. Håper du får ein god dag i dag. Det er så fint inneveir i dag.

venkesstrikk

20.11.2013 kl.08:56

Det var en flott stabel. Nei rot strikker desverre ikke av, selv om jeg av og til kunne ønske det

Glatt er det her også. Det har fryst på

Lisbeth Pedersen

20.11.2013 kl.09:45

Kjekt at du er bedre i dag da, og ta må du ta det med ro og ikke tømme deg fullstendig igjen.

Oj her var det mye garn og i mange flotte farger. Litt av en jobb å sortere dette, du blir hvertfall ikke arbeidsledig på en stund.

Ha en superfin dag

gretashobby

20.11.2013 kl.12:59

malla: Det er veldig kjket. og no har eg vilder også, så kan eg sleppe å dra ut alle skuffer. tok sin tid å få orden, men greidde

gretashobby

20.11.2013 kl.13:00

venkesstrikk: Viste seg når eg rydda at det garnet der berre var ein brøkdel. Har eit godt lager no, berre så dumt det er så mye garn eg fortsatt vil prøve. Neste år har eg kjøpestopp. Så eg må sikre meg litt til i år hehe

gretashobby

20.11.2013 kl.13:02

Lisbeth Pedersen: Veldig godt å begynne å fungere att. Kjenner godt at eg ikkje skal gjere for mykje. Så no er det stopp. bare strikking og lage middag resten av dagen. Kunne aknskje gitt emg litt før men det gjekk bra tror eg.
Det var ein stor jobb, men no er det på plass alt sammen. Legger det ut i morra. hihi.
Ha ein super dag du også

Hekleri og Ra

20.11.2013 kl.17:49

Godt å se at det kommer litt ekstra garn inn til deg og ;-) Det er godt å gjøre jobben ordentlig med en gang, da er man ferdig med det :-)

Kos deg med hjemmeuke og håndarbeid :-)

gretashobby

20.11.2013 kl.17:59

Hekleri og Ra: Takk vennen. Ja detvar godt å få sortert og fått alt på plass. Det var meir garn her i huset enn eg trodde. Men det er jo ikkje dumt da. Dumt at det er så mye garn eg har lyst på å prøve. Takk det gjør eg.
Du har vel masse garn du vil eg tro. Fylt opp i 12 skuffer og eit rom i ein puff med garn. Får vel vise det frem i morra hehe.
Nyt kvelden min gode venn.

Hekleri og Ra

20.11.2013 kl.18:16

Hehehe ... har nok mer enn nok garn jeg og ... men må alltid ha mer eller prøve noe nytt ;-) Det er bare sånn det er :-) Har flere kasser med garn, noen står i boden og noen i kroken min på stua :-)

gretashobby

20.11.2013 kl.18:21

Hekleri og Ra: No har eg fått samla alt på stua eg det er kjekt det. Og så syns det ikkje :D

Hekleri og Ra

20.11.2013 kl.18:52

Veldig greit å ha det lett tilgjengelig :-)

synnøve marthinsen

21.11.2013 kl.21:28

Så godt å høre at du føler deg bedre,er ikke gøy å bli syk når en har mange prosjekter på gang. Jeg liker også å ha orden på sysakene mine,da går alt så mye bedre:)

gretashobby

21.11.2013 kl.21:40

synnøve marthinsen: Aldri kjekt å bli satt ut nei. Men det blir alltid bra att etterpå.
Kjekt å ha orden. Lettere når man skal finne noko. Håper du får ri god nattvog fin fredsg

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits