Vinnerlykke er nok oppbrukt no?

Det er søndag morgen og søndagsfrokost. Blei vanlig frokost, men den smaker så mye bedre når vi sitter her saman og har god tid. Det er veldig hyggelig. Tenkte berre å skrive eit lite innlegg i dag om vinnerlykke og gleden ved å glede andre :0). Da vi var i sentrum for å handle i går, såg egat dei sat tre skjønne jenter ute i kulden og selde lodd til kakelotteri. Bestemte meg for å kjøpe noen lodd da eg var ferdig med å handle. Så tenkt så gjort. T fann frem ein 50 lapp og eg plukka frem 10 lodd. Dei tre jentene håpte virkelig eg skulle vinne. Det gjorde også bestemora til ei av dei som sat der. Og to andre damer som kom til. Jentene fraus og hadde berre ei kake att. Men ganske mange lodd. Den eine dama gratulerte meg med den flote dukkegevinsten fra forrige helg. Og alle stod spent medan eg opna opp lodd etter lodd.Og der stod det  kake på ein av lappane. Og alle vart så glade. Jentene strålte og det gjorde vel eg også.


Når man vinner kake, så å ein jo smake på den. Enda det ikkje er lavkarbo. Kaka var veldig god. Ikkje var den så veldig søt heller. Vinnerlykka var der altså fremdeles. Tenkte at det måtte eg benytte meg av og leverte inn noen lottokuponger. Men da var det nok slutt på vinnerlykka. Så dårlige med rette tal har eg knapt opplevd. Så da var nok vinnerlykka oppbrukt. Men eg er veldig glad for det eg vann medan den var der. 

Vi hadde ellers ein flott dag. Stilleog rolig. På turen våres dukka denne karen opp


Stilig kar dette.

I dag skal eit par vindu vaskes, så kan kula henges opp i det eine vinduet og adventstaken i det andre vinduet. Da er detgreit at dei er reine førein lyser dei opp. Litt meir av jula kjem vel frem. Men skal prøve å ta det litt og litt. så får eg sjå kor lenge eg klarer å vente før alt ute om juletreet er fremme. Det blir vel ikkje noko tre i år heller. Vi skal jo ikkje vere heime juledagene og da er det litt liten vits tror eg. Kanskje vi kjøpe eit lite bord tre. vi får sjå. No skal resten av søndagen nytes med det vanlige og når det blir lyst får vi finne ut om og kvar vi skal gå tur. Ha ein strålandes søndag.

18 kommentarer

fruensvilje

01.12.2013 kl.09:13

God morgen.Så deilig å vinne sjokoladekake til advent da :))

Det er storm hos oss i dag og regnet pisker mot rutene så det blir ingen spasertur på oss nei,du får gå litt for meg også du hi hi.

Jeg var også veldig i tvil om juletre i år,men tror jeg setter opp et i begge husa,vi har kunstig juletre og i Volda fikk jeg tak i et lite til 150 kr :)) den er 150 høge og akkurat passe,det er jo mulig å sette lit granbar i en bøtte også,jul blir det nok uansett,håper bare været bedrer seg.Ha en fin dag da

gretashobby

01.12.2013 kl.09:31

fruensvilje: hei. Det er bygever her. Skal ha oss ein tur og da skal du få vere med i tankene :0). Kvar fann du det billige treet? Var det fint? Kaka var god den. Eg håper også at veret snart bedrer seg. Ha ein god dag tross veret.

strikkogtov

01.12.2013 kl.09:34

Gratulerer med kaka, den så veldig god ut. Lottogevinst er nok vanskeligere å vinne......

Han karen dere møtte ute, er han snill eller........? Jeg synes han ser skummel ut!

gretashobby

01.12.2013 kl.09:36

strikkogtov: takk, den var god. Var nok vanskligere med lotto ja. Han er nok snillere enn han ser ut.

Oldemorbloggen

01.12.2013 kl.09:38

Heldige du med kaka. Eg elskar, for å seia det sterkt, slike bilder som det av trollet i skogen. Det var jo super flott.

fruensvilje

01.12.2013 kl.09:49

treet kjøpte vi på plantasjen,men jeg ser at europris selger sine på salg også nå ,tror det på 150 er 199 kr der,og dette er veldig fine trær

morsinunge

01.12.2013 kl.10:39

Den kaka så nå kjempe god ut, må unne seg litt av og til ;)

Hekleri og Ra

01.12.2013 kl.10:59

Gratulerer heldige Greta :-)

Dagen i dag skal brukes til å gjøre ferdig bestillinger og evt. begynne på et par julegaver :) Her er jeg ferdig med all klargjøring til advent. Har ikke bakt noen kaker, men det får vi starte med til uka :-) Vi skal på julegrantenning og speiderarrangement og ellers så er det den tradisjonelle lystenningen heime i kveld :-) Tror det blir koselig :-)

Ønsker deg en flott 1. søndag i advent :-)

mimouna

01.12.2013 kl.11:34

Oj så mye du har vunnet da. Kjempegøy! Og selvfølgelig må man prøvesmake en kake når man vinner den, lavkarbo eller ikke. :)

Har fått hentelapp, så da satser jeg på å komme meg på posten i morgen. Hvis vi ikke regner og blåser bort i natt da.

Ha en fin søndag!

gretashobby

01.12.2013 kl.12:32

Oldemorbloggen: Heldig er eg ja,. Burde ikkje spist slikt da, men ein gong iblant så går det vel bra. Ja, eg veit at du liker desse bilda. Tenker alltid på deg når eg legg ut slik fine troll vi finner på tur. Veit at det er i alle fall ei til som liker dem.

gretashobby

01.12.2013 kl.12:35

fruensvilje: Da skal eg få T til å sjå etter når er på kurs den 9.

gretashobby

01.12.2013 kl.12:36

morsinunge: Det må ein ja.

gretashobby

01.12.2013 kl.12:39

Hekleri og Ra: Takk takk. Bestillinger tar egikkje no i desember. Det brente eg megpå ifjor. No er detbarejulegavestrikking.blir mye det no ja.Her har eg begynt såvidt. Ferdig med eit lite bord og eit skap. Så få rresten komme etter kvart. Baking blir det ikkje noko av i år tror eg.Vi drarvekk den 22 ogkjemheim 3dje dag.Sådet erliksomikkje vits i, tror eg. Kos dere med altdere skal vere medpå i dag.Klem

gretashobby

01.12.2013 kl.12:41

mimouna: Ja, har ahtt skikkelig vinnerlykke, men ikkje i lotto :(. hehe. blåser ikkje her, og det er vist bare her det ikkje gjør. Ha ein flottsøndag du og. gleder emg til du har fått henta pakken. klemmen

Liv

01.12.2013 kl.12:46

Så heldig du har vært da! Kjekt det.

Blei lyst og fint inne i dag tidlig når alle vinduslysa kunne kveikast. Fin tid dette.

Vi slapp unna værste været, heldigvis. Ha en fin tur. Trur eg blir inne....

gretashobby

01.12.2013 kl.12:55

Liv: Heldige megja. Blir litt meir lyst her også i morra. Men eg må ha ny advents stake. Glemte at vi hadde kasta den gamle ifjor da den ikkje virka lengre.
Ser at det blåser over alt nesten, bortsett fra her. Det ergbreit det. Det vart ein korttur. Var surtog såkom vi ikkje sålangt bak tunellen. Det var for mye vann der. Kos deginne du. blir inne resten av dagen eg og. klem

venkesstrikk

01.12.2013 kl.13:11

God morgen

Innimellom kan en kose seg. Nå har vinden roa seg litt, men tror det blir kos inne i dag likevel. Blir så mye jobbing resten av desember. Ha en fin dag

gretashobby

01.12.2013 kl.17:19

venkesstrikk: Ja, tar meg lov avog til eg og.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits