Kosetur til Førde vartmed noen garnnøster også denne gangen

Hei og god ettermiddag. da er herr og fru Buhagen slitne men fornøgd etter ein trivelig tur til Førde. vi dro akkurat når det var blitt lyst og vi hadde ein fin himmel som lyste opp på veien oppover.


sjå kor fint himmelen speiler seg i havet .0)


tar eit til eg


Når vi dro heim var det ikkje mye att avden fine himmelen. Da regna det og i høgda var det meir sludd enn snø. Vi komoss heim før det var mørkt og det var målet. Greit å kjøre når det er lyst, spes når ein er usikker på om det er glatte partier

Vi fikk handla alt vi skulleog sikkert mer også. Tok oss god tid og var innom dei fleste steder.i hvertfall alle butikkene vi hadde tenkt oss innom. Spistemiddag på kora også.Det høres liksom medfor oss.Det er eit enkeltspsiested, somvi har brujkt siden vi kom til Høuyanger. Det er noe med det trygge. Ingen gourmeresturant, men enkel god mat.

Hadde egentlig tenk å avsluttemedkaffi og kake på ein anna kafeteria, men da var vi slitne og ville heim.fikk handlamat og så tok vi med kake derfra. skal spise litt god ettermiddagsmat og avslutte medkake og kaffi her no etterpå. Var ein del folk i Førde i dag, men ikkje meir enn att det varbehagelig å gå å handle. No tror egat eg for min del ahr kontroll på alle gavene.Det er berre å verte ferdig å strikke dei siste.Og så har egeit lite oppdrag som skal bli ferdig.

Måtte jo innom eit par garnutsalg også. Kjøpte emgein del garn i Bergen som eg skullebruke til emgsjølv.Men det vart ikkje noko av.Eg ahr laga gave avein del av det. Så no kjøpte egmeggarn til skjerf og votter. og dette skal eg bruke til meg sjølv, når eg rekker det


Mirasol til votter og Puno til skjerf. Har aldri prøvd noen av desse garna, så det blir spennde. Gleder mneg. Men først måeg ta alt detandre. Håper eg rekker det til neste vinter hehe.

vart med noen smååterier til å pynte med i heimen også. dermedmåtte eg ordne litt på salngbordet tvert. Sånn har det blitt no


sånn skal det få bli der no. resten får eg ordne i morra. No er eg sliten i hodet og kroppen.så eg tror det er best eg slutter av her. for hodet funker ikkje tilmeir. Håper der får ein fin fredagskveld. Eg skal heie på Norge mot Polen og prøve å gjøre ferdig... i kveld før eg går tidlig til sengs.


 

14 kommentarer

malla

13.12.2013 kl.18:37

Så fint du har laga det på bordet ditt. Er ikkje komen så langt eg ,men skal begynne på mandag/tysdag trur eg. Eg har strikk av Puno og synest det er eit mjukt og godt garn!

Ønsker deg ei fin førjulshelg

gretashobby

13.12.2013 kl.18:42

malla: Har nesten fåttpynta ferdig eg.Trodde eg varferdig, men så vart det litt forandringer etter Førdeturen. Det virker veldig mjukt og godt, så gleder emgveldig til åprøve det. Fin førjulshelg til deg også. Klem

fruensvilje

13.12.2013 kl.18:44

det hørtes ut som en koselig bytur :))og dere er flinke til å kose dere med litt lunch/middag også når dere er ute på tur.

Nydelig himmel,jeg fikk oppleve den fra altanen,men det blir noe helt egent å kjøre gjennom en slik vakker morgen.

Deilige farger du har kjøpt til deg selv :)) kjem på att eg også kjøpte et par nøster i går :)men det blir til dukken,rosa bomulsgarn med sølv i ,tror Emma vil like det ja.

Ja nå er det vist jul i stuen hos dere,veldig koselig ,skal vente til over helgen men da legger jeg også på rød duk :)slapp av og nyt kvelden no

13.12.2013 kl.18:46

Kjekt å høre at dere hadde en fin dag.Det har jeg også hatt.Ønsker dere en fin fredagskveld for det har eg.Nå koser eg meg med et glass rødvin.

Hekleri og Ra

13.12.2013 kl.19:20

Flotte bilder og spennende garn. Har ikke prøvd det selv så vil gjerne høre hva du mener om det :-) Ønsker deg og dine en flott helg :-) Klem

Oldemorbloggen

13.12.2013 kl.19:28

Dei bildene med himmel, fjell og vatn, var berre heilt nydelege.

gretashobby

13.12.2013 kl.21:35

fruensvilje: Ein må da kose seg når ein kan. Ikkje ofte vicer ute å farter.
Ja trorcdetckan bli bracdetcskjerfet/sjalet der. Skal vere heiltcenkelt, tror eg.
Ja no er det jul her hos oss. Bare treet som mangler.
Har nesten berre sløvet i kveld. Fin kveld til deg og

ritahobbyfoto

13.12.2013 kl.21:36

flotte farger på himmelen...

gretashobby

13.12.2013 kl.21:39

Anonym: vi koste oss vi. Vi kan det. Bra du og har hatt ein fin dag du og. Deilug med vin, sjøl toler eg det knspt lengre. Får så vondtvi leggene. Men av ogctil gjør det godt uansett. Nyt eit glass til du

gretashobby

13.12.2013 kl.21:42

Hekleri og Ra: Takk, måtte bare forevige den i dag. Du skal få vite om garnet når det er prøvd. Kan ta litt tid da

gretashobby

13.12.2013 kl.21:43

Oldemorbloggen: Tusen takk for det

gretashobby

13.12.2013 kl.21:51

ritahobbyfoto: ja det var det vi syntest også

Hobbystua

13.12.2013 kl.23:13

Flotte bilder fra dagens tur til Førde,og skjønner Dere hadde en koselig førjulshandel. Og at du kjøpte garn forbauser meg ikke i det hele tatt...hihi...godt og ha litt ekstra på lur Greta. Og du strikker jo fort opp noe nytt da. Vil få ønske Dere begge 2 en fortsatt fin helg og med litt ekstra hygge nå i denne tiden. Klem fra Marianne.-)

gretashobby

14.12.2013 kl.08:56

Hobbystua: Hei vennen og god morgen. Ja vi hadde ein fin dag i går.Synd natta ikkje vart det samme, min skit au. Dagen i dag skal verte god fordet den.
Må nøyte emg no med litt garnkjøp. Neste år blir det berre innkjøp avgarn til oppdrag. Ellers skal eg berre bruke av algeret.Spent på kor elnge eg klarer å holde på det hehe.
Håperdu også nyter førjulstiden. Og at dere har ekstra kos du og din kjære. Storlørdagsklem

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits