3.dje søndag i advent og da er det berre ei uke att da

God morgen kjære lesere. Da er det 3.dje søndag i advent og som overskrifta tilseier, ja så er detberre ei uke att. Neste søndag drar vi til Bergen og jula begynner. gleder meg og er spent. Har aldri feiret jula påden måten før. Regner med det blir veldig bra :0).

Hadde ein produktiv dag i går. Både på strikkefronten og i huset ellers. Vi jobbet med ting i huset/leiligheta (ingen baking fortsatt). Eg jobbet noen timer med eit oppdrag, medan Torstein hadde ein tur på kontoret. før det fikk eg sluttført to julegaver.Dei kan eg desverre ikkje vise fram no.det eine har eg skrekkelig lystå vise fram, men får vente til over jul med det. hehe. Fikk tatt opp att ei gave eg ikkje har holdt på medpå lenge også. Den stod litt fast. Det er eigekompinert. Men i går kom eg på korleis sluttproduktet skal sjå ut. Så håper eg det blir slik når det er ferdig. Er jo litt vågalt å lage noe uten oppskrift til julegave. Men når ein ikkje finner noko passende oppskrift, så må man det. Så får vi sjå kossen detblir. Viss den ikkje blir bra, så får vedkommende få noko anna etter jul, verre er detvel ikkje.

torstein skal ein tur på jobb i dag også. Da får eg fortsette med oppdraget. Tenkte å få oss ein liten gåtur i dag også. sport er detpå tv og denne dagen fyker nok avgårde slik dei andre gjer. Har fortsatt ein tanke om at eg kanskje skal bakepå tirsdag, men da må ånden komme.Så eg veit ikkje enno. Har det som trengs hvertfall. 

Ikkje mye nytt herfra i dag. Men kan vel avslutte med eit lite bilde til fra stuen kanskje hehe.


No blir det ingen fleire forandringer på dettebordet. Har blitt litt av det før her


Hjertesteinene har flytta plass stadig vekk hehe. ikkje akkurat julestake, men den passet så bra der sys vi.

Da er vi klartil å starte arbeidsdagen her vi. Nyt søndagen og stress for all del ikkje. Jul verdt det uansett. Ha ein flott dag

8 kommentarer

15.12.2013 kl.11:09

God morgen kjære venn,Det er helt utrolig hva du får til på strikkefronten,Du må bare være unik der.Jeg var hjemme kl.1 inatt men det var en kjekk kveld i går og.Vi pleier servere maten kvart på ni og etter det har vi det travelt i ca halvannen time men vi har det veldig kjekt,Jeg må innrømme at jeg er trett idag men tar meg en hvil litt senere.Ha en fin advent søndag og kos deg med strikkingen din.goe klem te deg

gretashobby

15.12.2013 kl.13:10

Anonym: Hei skjønning. Om du er imponert over strikkingen min, såer eg minstlikeimponert over alt du er medpåog organiserer. Hadde sove i fleire timer eg når du var ferdig i går. :0). Oppdraget erferdig no, Bare dampingaatt.Såblir det julegavestrikking resten av dagen.Veit ikkje om turen vår regner vekk.Fårsjådetann litt. Kvil deg litt du og nyt dagen.stor klem fra meg

Hekleri og Ra

15.12.2013 kl.16:21

Høres ut som en veldig deilig søndag :-)

gretashobby

15.12.2013 kl.19:29

Hekleri og Ra: det har det vore ja

malla

15.12.2013 kl.22:04

Så nydeleg du har laga det på borda dine, eg er ikkje begynt å pynte enno, men har litt fri i veka som kjem så då blir det vel litt hos meg også. Ha ei fin adventsveke.

fruensvilje

15.12.2013 kl.22:19

det ser ut til att alle julegavene dine blir ferdige til jul,tenker det blir bra alt sammen.

Trasig å måtte jobbe på en søndag,men sånn er det vel for mange i arbeidslivet,greit å reise bort i jula da og bare kose seg :))

Hobbystua

15.12.2013 kl.23:31

Heisan Greta:-) Håper du har hatt en fin dag med litt av hvert som skulle gjøres,og at du ikke har stresset for mye med og få alt ferdig av strikkegaver. Ser ut som det er klart hos deg med nisser og duker på bordet. Her har det ikke blitt så mye pynt enda,,men kommer mer nå i disse dagene. Har kost meg med sport på tv og mye strikking i helgen. Men ligger godt an i løypa for julen. Ser du og T skal feire jul i Bergen,sikkert deilig og komme til dekket bord også. Må du ha en fin uke som kommer og hygg deg i hjemmet til du reiser på julefeiringen:-) Nattaklem fra Marianne:-))

gretashobby

16.12.2013 kl.08:34

Hobbystua: God morgen min venn. Ja no er eg i rute med det somskal strikkes. Har bare jakka til Torstein som skalverdte ferdig no.Så det kan hende eg rekker noen små ekstrating også. Men det får vi sjå. Det blir i tilfelle bare kveldskos. og i morra får eg prøve å bake litt.
fikk med meg det emste av sport i helga eg også. I alle fall det viktigste, nemmelig skiskyting. var ekstra gøy med dei unge og lovende.
Ja det blir kjekt med Bergens jul. vi skal bo på hotel, men på dagtid blir det samver med alle våre kjære. Monika med fam er også i Bergen denne jula. så vi farter nok litt både hit og dit. blir spennde. Veldig spennde.
håper du får ei god uke goså skjønningen, sås krives vi snart igjenn. Ha ein super dag klemmen

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits