Ein skjønn liten kanin og tanker

Det er lørdagsmorgen. Den første lørdagen i 2014. Har laga meg frokos, tent noen lys og sitter i pysjen med kaffien og pc'en. god morgen alle man. Det nye året har starta veldig bra. Eg er fornøgd med livet og ser mange potensielle forbedringspunkter. Det er ingen motsigelser det. For det betyr vel berre at eg er oppegåande, ser feil og muligheter. Gleder emg til fortsettelsen.Og for at den skal bli så bra som mulig. Må eg gå heilt over på lavkarbo att. eg har skeia ut i jula. Har vore slapp og spist det eg har fått servert. Eg var igrunnen veldig matlei førjul. Lei heile lavkarboen. Eg veit jo at den kosten erbest for  kroppen, men litt utskeielse gjør jo ingen ting. Og tar du den så tar du den. Vel no er det slutt. No blir det heilt lavkarbo uten utskeielser lenge. det er sjølvsagt enklest når ein er heime hos seg sjølv.Og er eg på besøk så har eg bestemt meg for at eg et det eg får servert.Skal ikkje vere så steil. Men da må eg gå rett over på rett kost for emg etterpå. Må vel studere litt oppskrifter att og få litt ny inspirasjon.

Tenkte eg skulle vise framdenne lille skjønne karen her


Denne skjønne kaninen fikk eg min gode venn med bloggen http://mimounashobby.sprayblogg.no/nye_oppdateringer.html som har laget til meg. det er foresten ho som lagde sitteunderlaget eg  fikk til jul også. Eg r ikkje flink til sånt småplukk. vil heller strikke store ting eg da. Dermed så vart det byttestrikking. skal strikke Harry Potter veske for ho istede. Må bare få omsatt litt på oppskrifta og så har eg ikkje garn til den enno. Dessuten må eg først begynne på kofta somligger her. Men det er ei anna historie. No er det kaninen. Det var ein annan kanin somvar planen. Men det var inga god oppskrift sjølv for henne. Så fann ho denne istede og eg vart veldig fornøgd eg. Det var mandelgave til Trym. Bilda er fra Mimouna. Kameraten på bildet er nok kosedyret til sønnen hennar.


Han har så store gode føtter, så han kan stå sjølv.


Syns han var aldeles nydelig eg. Håper Trym syns det etter kvart også. Sjølv om den ikkje lager lyd hehe. Men kva desse små faller for er ikkje lett å vite egentlig.

Tror eg blir ferdig med kjole nr ein i dag og kan starte på nr to. Blir vel berre dei som vert strikka på no frem til mandag. Da får eg starte på jobb att med ufo kofta eg har fått tilsendt. Er igrunnen veldig spent på den. Mest spent i starten på om vi har noen lunde lik strikketeknikk. Vi får sjå. Ta det somdet kommer, sant. Det er planen med dagen også. Håper dagen blir god for dere alle

21 kommentarer

foreignerat50

04.01.2014 kl.08:38

Så søt dem er. Jeg liker også å lage slike ting for det tar ikke lang tid å lage.

Lykke til med den du holder på med:)

gretashobby

04.01.2014 kl.08:42

foreignerat50: Ja eg syns den er veldig søt. Takk skal du ha

Liv V.

04.01.2014 kl.09:30

Eg må beundre Mimouna som klarer å få de små figurane så "levande." Eg veit at det blir aldri tenkt tanken på å prøve hos meg. Er jo kjempefin den kanina!

Ha ei fin sport/ strikke og turhelg. Kan vel ikkje bli bedre enn det?:))

gretashobby

04.01.2014 kl.09:33

Liv V.: Det gjer eg og. skal det lages slikt så setter eg det vekk til henne. Veldig kjekt å ha det slik.
nei det kan ikkje bli bedre. Skal snart ut å gå så vi får med oss sporten også. Ha ei finsport, strikke og turhelg du også

04.01.2014 kl.10:17

God morgen kjære venninne.Ja tenk nå er jeg ferdig med min andre kofte så nå står montering av 2 fofter for tur.Ikke det kjekkeste jeg gjør,Det var en skjønn liten fyr du har bllde v,får indelig håpe at Trym vil like den,Du må ha lykke til med kosten din.Håper du blir bedre i kroppen ellers må du ha en glimrende dag.Jeg sskal være barnevakt til i morgen,Nyttårsklem

Hekleri og Ra

04.01.2014 kl.10:29

Det er godt med høytid og kosetid, men du verden og godt det er å komme tilbake i rutinene med mat osv igjen ... selv om en er litt matlei.

En utrolig flott og søt kanin! Utrolig flink er din venninne :-)

Ha en flott lørdag med kjolestrikking.

Her er vi fremdeles henvist til gjesterommet pga LAN i stua for junior og hans kamerater :) så det blir nok litt strikking på Dorthegenseren min som jeg begynte med samme helg i fjor ... hehe.

Klem

Rita

04.01.2014 kl.10:35

Utrolig søt den var da :)

Fin dag videre :)

ritahobbyfoto

04.01.2014 kl.10:37

Det var jeg som skrev innlegget over, bloggen logget seg ut før jeg hadde skrevet ferdig.

Ha en fin dag videre :)

fruensvilje

04.01.2014 kl.11:16

god morgen.det var en nydelig kanin ja,slike hjemmestrikka kosedyr hadde våre barn mange av og dei var iallefall veldig populære og godt likt,ja dei ble faktisk brukt langt opp i skulealder :))

Ønsker deg en ny fin dag

strikkogtov

04.01.2014 kl.11:47

Det var en nydelig kanin. Så fint at han står av seg selv :) Så fint at du har funnet ut hva slags mat kroppen din tåler best. Lykke til :)

gretashobby

04.01.2014 kl.12:48

Anonym: God morgen vennen, eller får vel heller sei god formiddag herfra. du er jammen flink. Gleder meg til å sjå dem. Eg skal ikkje montere den kofta eg skal strikke ferdig. Det skal oppdragsgiver gjere sjølv, heldigvis. Eg har ikkje skaffa meg symaskin heller. Må låne når eg skal sy.
Det er ikkje noko problem når eg bestemmer neg sjøl for det. så det går nok fint. Kos deg somnbarnevakt og ha ein fin dag ellers. klem til min skjønne venn

gretashobby

04.01.2014 kl.12:55

Hekleri og Ra: Alt til sin tid. Har vel ikkje skeia ut slik siden eg la om kosten, så det er ikkje rart at kroppen vart litt sint hehe. Men det er ikkje akkurat det veret eg liker best heller da.vi får berre gjere detvi kan for å ha eit bra liv.
ja ho er flink å lage slike små figurer. det er jo du også da :D
blir ferdig med kjolen ja.Snart berre det kjedeligste att.Trådfesting hehe.
Syns virkelig dereer tøffe som har LAN hjemme. Trygt og godt å ha dei heime da.
Kos deg med Dorthegenseren din du. Klem fra Høyanger

gretashobby

04.01.2014 kl.12:55

Rita: Ja den var veldig fin

gretashobby

04.01.2014 kl.12:57

fruensvilje: God formiddag. tenker den blir ein fin liten venn eg. Håper du ahr ein bedre dag i dag vennen. Takk for det

gretashobby

04.01.2014 kl.12:57

strikkogtov: Ja det syns eg også. Ja eg veit det det er lavkarbo det. Heilt uten tvil.

Siv Svanem

04.01.2014 kl.13:13

Herlig den kaninen.

gretashobby

04.01.2014 kl.13:20

Siv Svanem: Ja han er søt :D

mimouna

04.01.2014 kl.21:09

Se der var han jo! Vi skulle kanskje ha puttet noe inni som lager lyd da. Tenkte ikke på det. Men sånne kosedyr er de kanskje mest opptatt av når de blir litt eldre.

Kompisen på det første bildet er Mulle, han er familiemedlem og en stjerne-neset muldvarp. ;)

Lykke til med lavkarboen. Du er nok ikke den eneste som har skeiet ut i det siste, men det er jo hverdagene som er viktigst. Og dem er det heldigvis flest av.

gretashobby

05.01.2014 kl.09:30

mimouna: Tenker at han fikk nok leker med lyd til jul. Så vi får håpe at den er grei å ha til kosing etterkvart :D. Mulle er ut som han er veldig godt brukt og fått mye kjærlighet i sitt unge liv. Kjekt med slike.
Det er heldigvis flest kvardager ja det er godt. Vi får ta oss inn att no fremover. Gjere det som er best for kroppen. Håper du har ein fin søndag min venn klem

Hobbystua

05.01.2014 kl.21:43

Herligheten så søt denne kaninen er,og tenker Trym vil kose med den jeg. Ja når jeg ser du skriver at Mimouna har laget den så ble jeg ikke forbauset. For den damen lager jo utrolig mye fint og er kreativ på alle plan:-))

gretashobby

06.01.2014 kl.08:08

Hobbystua: Ja kaninen er søt, det syns eg og. Og laga av ein mester på det meste og spesielt på slike kosedyr. Der er eg veldig enig med deg. Ho er ein mester innen fat\get garn og pinner

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits