Fikk multiverktøy i posten i går. alle strikker og heklere trenger ein slik ein


Denne lille dingsen tror eg at eg skal få mye glede av. Bestilte den på Strikkenet.no. Veldig kjekk med alt ein treng. Pinner og garn må ein sjølvsagt ha i tillegg når du skal strikke. :0). Må kanskje forklare litt kva det er. Den kvite knotten på toppen er ein teller. Bare trykk ned og så teller du omganger, smart.


Ein liten heklekrok til å ta opp masker som ein misser ned. Det er noe eg trenger fra tid til annen ja. Målbånd nederst som er trekt ut og skal du ha det inn att, trykk på den kvite knappen. Den lille dingsen som eg har trekt ut på høyre side, er ein garnkutter.


Under dette lokket på undersiden er sammenleggbar saks , maskemarkører og maskestoppere. Og i lokket er det pinnmåler. Altså alt eg trenger hvertfall utenom strikketøyet. Kjempegreit å ta med og egentlig veldig greit å ha liggende på bordet der eg sitter å strikker. Veldig glad for eg bestilte denne.Ikkje var den dyr heller.

Det var vel dagens gratisreklame hehe. No er eg snart ferdig med frokosten. i dag skal vi ein tur til Førde i blesten. Reidun skal vere med oss. Det bli kombinert kosetur og nødvendig innkjøp somein ikkje får tak i her. Må blant anna innom helsekosten og noe garn må også vere med heim. Garn til Harry Potterveske og trukise og kvite grytekluter. Om det blir noe ekstra garn tror eg ikkje. skal jo ikkje kjøpe garn uten til faste prosjekt i år. Tror dere at eg klarer det? Eg er litt redd for at eg ikkje klarer det. Men må no v el klare det ei stund vel.

Såg litt mørkt ut med heile turen i går. Torstein kom litt oppgitt heim fra jobben seinare enn annongsert. Han ahdde gått heim, enda han hadde bilen. Den ville berre ikkje starte nede ved kaia. Eg kledde emg og sykkla ned og han sprang ned. Så prøvde vi å skubbe den i fart, men det var ikkje nok bakke der. Dermed var gopde råd dyre.Kven kan ha startkabler. For det har ikkje vi. Til slutt kom eg på at Anneli Norevik og hennar Svein må ha slikt. HAn er veteranbil entusiast. Eg ringte og det stemte. Ho kom kjørende ned og vi fikk start på bilen tvert. For ein lettelse. Veldig kjedelig at slik skjer ein fredagskveld etter kl 16,30. Torstein kjørete flere turer rundt omkring i bygda i gårkveld for å lade opp batteriet litt. No er eg veldig spent på om den starter i dag. Men det gjør den vel. Ingen problem sei Torstein så da får eg vel tro på han da.

Blir ikkje så mye strikking da da. Kanskje like greit. Sjølv om skulre og armer toler det godt, så er det vel ikkje dumt med ein pause ein halv dag i ny og ned. Kosestrikking i kveld blir det uansett.

Håper dere får ein fin dag. Det skal min bli, hvertfall når eg får beskjed om at bilen starter. :0)

27 kommentarer

Heidi Øberg

18.01.2014 kl.08:49

Hei. Denne dingsen kunne jeg tenkt meg, så hvor ble den kjøpt?

Oldemorbloggen

18.01.2014 kl.08:52

Den såg kjekk ut, også ein presangidè til nokon som strikkar mykje.

gretashobby

18.01.2014 kl.08:53

Heidi Øberg: Det står i innlegget kjære deg

gretashobby

18.01.2014 kl.08:53

Oldemorbloggen: Ja det er ein perfekt gave

Oldemorbloggen

18.01.2014 kl.08:58

Eg storma inn på strikkenett, men den var utselt. :-(

strikkogtov

18.01.2014 kl.08:59

Den var jo d....kjekk. Iler til og bestiller.

God tur til Førde :)

fruensvilje

18.01.2014 kl.09:23

en slik dings skulle jeg også hatt,når jeg teller omganger lager jeg strek med blyant på et ark,altså litt gammeldags hi hi.

Ønsker dere en veldig fin Førdetur og du sparkjøp har 30% på alt garn ut januar

Liv V.

18.01.2014 kl.10:05

Ha en fin tur til Førde, med kjekt selskap. Jamen godt at Anneli kunne hjelpe til med bilen.

Eg tipper at du snoper litt ekstra garn. På seg sjøl kjenner man andre heter det. Hehe.

Ha en finfin lørdag. Klem.

Rita

18.01.2014 kl.10:48

Wow denne var smart :)

fjellgeitbundingen

18.01.2014 kl.11:05

Ha en fin lørdag. Blir spennende å se veske og grytekluter. Har prøvd meg på rundeteller, men fort gjort å glemme å trykke eller vri, så det hjalp ikke meg :) men får man det til i bruk er det supert..

gretashobby

18.01.2014 kl.17:04

Oldemorbloggen: Ja eg har skjønt det. Det var veldig dumt siden eg skrev om den i dag.For eg tror dei hadde fått solgt utrulig mange. Har hatt enormt besøk på bloggen i dag. Håper dei får den inn att

gretashobby

18.01.2014 kl.17:05

strikkogtov: Synd den var utsolgt da.Takk skal du ha. vi koste oss masse

gretashobby

18.01.2014 kl.17:06

fruensvilje: Dei er visst utsolgt for diongsen no.Veldig dumt i dag da eg skreiv om den.For da kunne dei solgt mange.skjønner ingen ting men eg har hatt enormt med besøkende på bloggen i dag.
Det var 20% på garnet da. Ble noen nøster men ikkje så fryktelig mye

gretashobby

18.01.2014 kl.17:09

Liv V.: vi har kost oss i Førde alle tre med ein bil som funka flott. Takket vere Anneli. Kjekt når folk er så hjelpsomme.
Kjøpte nesten berre det garnet eg måtte ha, Bare 8 nøster ekstra ikkje dårlig det. hehe. Det var ein fin lørdag og no er eg trøtt og litt godsliten. Skal kose emg med litt kosestrikk i sogfaen snart. Kos deg du også vennen

gretashobby

18.01.2014 kl.17:09

Rita: Kjempesmart. Så synd at dei var utsolgt siden det er så mange somhar prøvd å bestille i dag

gretashobby

18.01.2014 kl.17:13

fjellgeitbundingen: Veska blir veldig spennde. Tror eg måbegynnepå den før jhakka eg holder på emd er ferdig. Det er jo mange andre finesser på dingsen, så den blir nok med meg i veska over alt. Håper dagen din har vore fin og at kvelden blir like bra.

Lisbeth

18.01.2014 kl.17:23

Den var artig, er spent på Harry Pottervesken jeg :) ha en god strikkerhelg, klem fra Beth

gretashobby

18.01.2014 kl.17:31

Lisbeth: Det er eg også. Egnetlig hadde eg tenkt å strikke ferdig dagstrikket mitt før eg begynner på den. Men no veit eg ikkje om eg klarer det. Får sjå kva som skjer til uka. Takk for det. Fin helg til deg også

malla

18.01.2014 kl.17:44

Dette var ein spennande dings, men trur ikkje det er noko for meg eg har ein tendens til å gløyme å telle omgangar , og så er eg svært flink til å legge lure ting på lure plassar. Så når eg skal bruke dei så finn eg dei ikkje att. Er spendt på om du greidde å berre kjøpe det garnet du skulle i Førde i dag!

gretashobby

18.01.2014 kl.17:46

malla: Eg tror at denne dingsen kjem til å vere med emg over alt. Greit å ha alt ein trenger på ein plass.
Vel eg greidde det nesten.kjøpte berre 8 nøster ekstra med silja strømpegarn. Det er jo ensten ingen ting det hehe.

Hekleri og Ra

18.01.2014 kl.21:32

En liten praktisk duppeditt som er veldig greit å ha når man er på farta i hvert fall :-) Godt at det var noen som kunne hjelpe dere med bilen da! Har hatt litt fusking i det elektriske på vår bil de siste dagene, så jeg er veldig spent på hva det bunner ut i ... må bare følge med. Håper ikke den må på verksted ...

Ha en flott lørdagskveld Greta :-) Klem

gretashobby

19.01.2014 kl.09:31

Hekleri og Ra: Ein veldig kjekk duppeditt som du kaller det ja :0). Glad eg fikk tak i den før dei vart utsolgt. håper dei får den inn att. For det er mange som har sagt dei er intresert.
vi hadde flaks som fann noen som kunne hjelpe ja. Vi kjøpte oss startkabla i går. Skal hvertfall ikkje kome i samme situasjon ein gong til. Ein bil som kan hjelpe er enklere å få tak enn kabler.
Håper det ikkje er noen store ting med bilen deres ja. Bil er ikkje akkurat billig. Håper du får ein fin søndag

Hekleri og Ra

19.01.2014 kl.13:07

Takk takk :-) Startkabler er ganske praktisk å ha liggende i bilen ja :-) Får ikke håpe det. Ha en flott søndag :)

gretashobby

19.01.2014 kl.14:00

Hekleri og Ra: vi får håpe att bilene våre holder lenge lenge. Ikkje peng til noen ny i år tror eg

Hekleri og Ra

19.01.2014 kl.23:07

Vi får håpe det Greta :-)

Eva Petronella

20.01.2014 kl.11:48

Så artig at du har en sånn dings - Det har jeg også. Fikk den i en swap-gave fra USA en gang i fjor/forfjor, og den har fått fast plass i veska mi. Kjekk sak å ha for hånden.

Ha ei fin uke kjære Greta - klem

gretashobby

20.01.2014 kl.12:12

Eva Petronella: Ervisst mange som har lyst på slik dings. Og ja eg elsker min alle rede. Den blir nok med emg over alt.
flott uke til deg også, klem til trøndelag

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits