Koselig Førdetur i går med litt garnkjøp +

God morgen. Vi hadde ein veldig trivelig tur til Førde i går saman med Reidun Håland.  Vi var effektive og gjekk fra butikk til butikk og delte oss når det var nødvendig. Ikkje att vi hadde det travelt, men målet var at vi skulle kose oss og likevel ikkje bruke apsolutt heile dagen. Og det greidde vi.  Måtte jo ha lunchpause sjølvsagt. Da var det Olefine på Torget som fikk besøk av oss. Og der fikk eg tak i det beste bordet med utsikt over heile sentrum. Det vart ein veldig trivelig lunch.Dei har så god salat der.

Vi handlet ikkje noen store ting. Helsekost, mat, garnforetninger og litt div på Clas Ohlsen blant anna.

Eg skulle kjøpe garn til to prosjekter. Harry Potter veske og grytekluter. Skulle ikkje kjøpe noe mer og det vart ikkje så mye mer heller, men noen nøster ekstra med Silja strømpegarn. Her er heile herligheten


Garnet nede til ventstre er til grytekluter. Håper det er rett farge. Det røde og sennepsgule er til Harry Potter veske og det brune, svarte og offwhite er vel til sokker vil eg tro. Ikkje heilt rett på rødfargen og den turkise er vel litt kraftigere. Ikkje lett med farger før dagslyset kjem.

Vi dro heimefra nokre minutter over 9 og var heime ca kl 15. Akkurat passe tid spør du meg. Da rekker man å pakke ut og rydde og få opp varmen, før vi lagde oss mat. Og resten av kvelden ble brukt til å slappe av. Fikk også ei god natt i etterkant. ikkje oppe å gjekk meir enn 2 ganger og eg sov til 7,45. Rekord på lenge. Det skulle vel føre til at dagen i dag blir god får vi tro.

Litt vanskelig å skrive innlegget i dag. Tv'en står på i bakgrunnen. Der bilder av brannen i Lærdal ruller over skjermen. Ein ufattelig tragedie der 30 hus er brent ned i sentrum av Lærdal. Det brenner fortsatt. Vinden har gjort til at dette er blitt mye større enn det normalt ville vore. Føler med alle som bor i Lærdal og har tilknyttning til kommunen. Blir nok å følge med mye på nyhetene i dag.

Dagens planer er å lage nye frokostbalnding, trene, sjå sport og strikke. Så får vi vel lage noe godt til middag. Det vart bare noen heilt enklet i går når vi kom heim. Tror det må bli Tikka Masala eller noko slikt i dag. Får sjå kva eg har lyst til når det nermer seg middgalaging. God dag til dere alle

 

20 kommentarer

strikkogtov

19.01.2014 kl.09:38

Ante ingenting om brannen før vi slo på radioen kl. 9 i dag. Heldigvis er ingen alvorlig skadet høres det ut som, men tragisk likevel.

Så mye fint garn du har kjøpt. Vi får vel se produktene etter hvert :)

gretashobby

19.01.2014 kl.09:42

strikkogtov: Visste ikkje noko før vi slo på tven da vi stod opp. Vi bruker å slå på tv'en er for å få med dei siste nyhetene når vi står opp. Det er ufattelig go tankene går til dei berørte. Tenker også på om noko slikt skulle skje her i bygda også. Flere steder der det kunne bli skikkelig ille.
Ja da eg legger jo ut alt, så blir det noko av garnet så får du sjå :D

ritahobbyfoto

19.01.2014 kl.10:18

Fine farger på garnet.

Uff ser på brannen på nyheten her også. Trist.

Ønsker deg en flott dag :)

gretashobby

19.01.2014 kl.10:21

ritahobbyfoto: Ja fine farger syns eg også. Tragisk heilt sikkert. Fin dag til deg også

fruensvilje

19.01.2014 kl.10:32

God morgen.Godt å høre att dere fikk en fin dag i går og masse flott garn fikk du skaffet deg,veldig greit når det i tillegg var på tilbud :))

Min store skrekk er boligbrann og det vi nå ser på tv er nesten uvirkelig,mine tanker går til alle dei berørte.

Ønsker deg en fin dag

passion4lifeandtravel

19.01.2014 kl.11:00

Hørtes ut som en fin-fin Førdetur, og så mye fint garn du har kjøpt.

Harry Pottervesken, den gleder jeg meg til å se:-)

Så utrolig trist med den brannen <3, men det hørtes ut som at det ikke er dukket opp at noen er alvorlig skadet, det er det viktigste, men så trist å miste det man har <3

Ha en hyggelig søndag <3

Klem herfra.

19.01.2014 kl.11:10

God morgen sel on morningen ikke er gog når du ser at 30 hus er nedbrent.Helt forferdelig.Mye fint garn du har kjøpr.Jeg var jo so heldig at jeg kunne fylle en bærepose med garn på Gjesdal og dre var mye silja garn og baby ull da ble det ca 4kr nøste.Var kjekt på vennefesten alle sammen var der da er vi 10 stykker.Idag skal jeg til kartevoll til min datter Eli og hennes familie,hun har 3 barn som er Ingvald snart 17 år Eirin som er 15 og et halvt og Tiril som er 13 og et halvt.flotte barnebarn.Du må ha en så god dag som du kan i denne tragiske dagen God klem

Hekleri og Ra

19.01.2014 kl.12:16

Alltid like gøy å se garnkjøp og ikke minst etter hvert resultater av de. I dag har jeg fått litt opplæring i snøfresen og måkt litt, nå skal jeg sette meg ned og fortsette med noen strikke-oppdrag.

Sitter her og følger med på både tv og nett på brannen i Lærdal, utrolig tragisk dette her. Mange mennesker som har mistet alt de eier og har ... Men heldigvis har det ikke gått med liv så langt i hvert fall ...

gretashobby

19.01.2014 kl.13:50

fruensvilje: Ja vi koste oss alle 3 og det er bra. Gleder emg til å bruke garnet.Må berre strikke ferdig litt anna først, kanskje hehe.
Ja det er så trist og uvirkelig det som har skjedd i Lærdal.Må passe enda bedre på lysene her inne. Eg "fyrer" jo med t-lys og kubbelys.
Dagen i dag er blitt spesiell. Tenker mye på dei berørte spes dei små barna.. Fin dag til deg også

gretashobby

19.01.2014 kl.13:54

passion4lifeandtravel: Det varein veldig fin tur til Førde. Og litt garn vart det ja. Eg gleder emg til å lage den veska.Klarer nok ikkje å vente så veldig elnge før eg starter.
Tragedien i Lærdal kjem nok til å prege mange lenge. Spes dei små barna og dei andre som er direkte berørt. Men heile fylket og landet for den del, blir nok prega lenge.
fin søndag til dere også.klem

gretashobby

19.01.2014 kl.13:58

Hekleri og Ra: Det er eg enig i. Her er det ikkje behov for snøfres nei. Surt er det ute med denne vinden og temp rundt 0.
Er stadig inne på både tv og nettet for å sjå utviklinga. Er så ufattelig trist og tragsik dette. Noe somvil prega bygda og samfunnet i veldig lang tid.
Heldigvis ser det ut til att alle erberga ut ja.

Marianne

19.01.2014 kl.14:41

*det går tanker til alle i Lærdal i dag fra inn og utland. Kjempe trist at så mange har mista hus og hjem. Det er ei tøff tid dei går gjennom. :(

Farligt med byturer skjønner eg. Var selv i byn på torsdag og kom hjem med heile 67 nøster garn. thihi. Men planen er at dei forsvinn like fort. Håper du får ein fin søndag selv med nyhetsoppdateringer som ikke er fult så gode. Klem

gretashobby

19.01.2014 kl.14:44

Marianne: Ja tankene er stort sett i Lærdal. Er vanskelig å fatte.
67 nøster, berre småtteri det eg fikk tak i dag. Spennde å sjå kva du fårut av det.
Vi skal kose oss det vi kan inne. Sur vind ute, så vi holder oss inne. Fin søndags til deg og

Liv V.

19.01.2014 kl.14:45

Kjekt med tur til byen vår. Får og handla inn ting vi ikkje får tak i her.

Var sjokk å høre om brannen i Lærdal. Vi har et søskenbarn som bur der, men heldigvis bur de nærare Ljøsne, så de vart ikkje berørt. Ho jobber på sjukehuset, så ho har vel likevel fått det nært.

Ufattelig og tragisk.

Ha det bra. Klem.

gretashobby

19.01.2014 kl.14:53

Anonym: God ettermiddag min venn. Vanskelig å fatte det som har skjedd i Lærdal. Trist og tragisk. Ser på tv og internett og får no etterkvart litt meir innblikk i det som har skjedd. Men å skjønne kva som ahr skjedd, det gjer ein vel ikkje før vi kjører forbi der til våren.
4 kr nøste??? Tror eg skulle vore der nede hos deg og hamstra garn hehe. .
Det var bra atfesten var vellykka. Men det blir den vel alltid når du er der.
Tenker du er hos Eli og koser deg saman med barenebarna no. Høyres veldig kjekt ut.
Håper du nyter dagen.Gjer så godt vi kan vi og.stor klem til deg

gretashobby

19.01.2014 kl.14:56

Liv V.: Ja ein er nødd å dra til Førde av og til. Får ikkje alt her, slik er det berre.
Er heilt ubegripelig og tragisk. Følger medheile tida. Men fatte det er vel vanskelig. Ein får berre vere glad at ingen liv har gått tapt.
Stor klem til deg min venn

passion4lifeandtravel

19.01.2014 kl.18:14

Ja, det er så trist, så utrolig mange som har vært innom sykehus, og mistet så mye <3 De varmeste tanker til alle som er berørt <3

Hanne

19.01.2014 kl.18:14

Så mye flott garn du har kjøpt, herlige farger! Skal bli spennende å se hva du får ut av det! Ha en koselig kveld!

gretashobby

19.01.2014 kl.18:17

passion4lifeandtravel: Dagen vår i dag har vore heilt rar. Vore i eit merkelig humør og følgt med på nyheitene heile dagen.

gretashobby

19.01.2014 kl.18:19

Hanne: Takk for det. blir kjekt å lage noko av garnet. Gleder emg til eg kan starte

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits