Litt av kvart ein søndagsmorgen

God søndags morgen. sitter og spiser frokost. Har nyhetsmorgen på tv, spiser nysteikte lavkarbo muffins, kokt egg og deilig kaffi. Herlig søndgasmorgen. Har min kjære ved min side og vi konverserer også. Så dette innlegget tar tid å skrive hehe.

Hadde ein fin og variert dag i går. Vi skulle ein snartur i sentrum og både bestille ei bok, sjå på inne sko og så skulle min kjære sjå etter noen småtteri sa han. Starta på bokhandelen, der eg bestilte meg ei strikkebok. Har ein tilgodelapp der og ville finne akkurat den boka eg ville ha. såg i hylla at Bitta si sokkebok stod der. Hadde lyst på den, men fann ut at eg ikkje hadde råd akkurat no. Så gjekk vi videre til sporten. Eg skulle berre sjå på innesko. Regnet med at eg ikkje fann noko. Torstein skulle ha ei mini sag og  fann ei sammenleggbar ei.  Og så kjøpte han seg ein linjal.

Skulle ikkje du ha noko, sei han. Jo men eg har ikkje råd akkurat no. Der er ikkje så mykje på strikkekontoen sa eg. Hm sei han. Kjøp skoa og så går du å kjøper deg den boka du såg på, sa han og gav meg kortet sitt. Goingen min. Dette fikk eg


 og


Veldig gode innesko. Må ha skikkelig sko med demping på inne. Det er betong golv underst. Og eg har litt sensitive bein og da må man sko seg. Desse var perfekt ei stund.

Kjekke mann eg har. Dette kjøpte han til seg. skal tru kven som fikk mest.


Var nok eg som fikk mest ja  <3

Har ønska meg den strikkeboka lenge, men ikkje unt meg den. kan liksom ikkje tømme strikkekontoen heilt. Må ha noen kroner der viss eg kommerover noe garn eg berre må ha og ellers også.Lite oppdrag som gir kroner i kassa for tida og da måeg prioritere. har ein del å strikke på, Det er til familie, gaver, og bytteoppdrag og det blir det ikkje penger på konto av. Men kjempekjekt. Er så glad når fam medlemmer ønsker noko strikka av meg  :0).Da kan eg bidra litt eg også. Er ikkje alltid eg føler det. Men det er jo tull da. Men sånn er det bare.

Torstein hadde lyst på kake i går. Og det fik han kan ein skjønne. Lavkarbo ostekake med gele. Har aldri laga det før hverken i lavkarbo eller vanlig. Fann oppskrift i boka Fristende lavkarbo av Cecilie Theiste-Bratli.. God var den. Kan ikkje legge ut oppskrift, siden eg fulgte den til punkt og prikke og den står i ei bok.

Var ei liten tur i skogen i går. Men det blåste så voldsomt at turen vart veldig kort. blåser litt i dag også, men ikkje så mye. Får kle oss enda bedre og så prøve å gå ein lengre tur i dag. Må teste kor mye dette kneet mitt toler også. Det liker ikkje kulden, men viss eg kler det godt, så har det godt av ein tur vil eg tro.

På strikkefronten tror eg at eg forandrer planer for dagen.Hadde tenkt å begynne på eit nytt, men eg tror eg skal fortsette på det eg begynte på i går. Det var så gøy å strikke gryteklut at eg vil fortsette på det i dag.

Ellers så blir dagen til mens den skrider frem. Bruke dagen godt. det håper eg at dere gjør også. Nyt dagen.

24 kommentarer

Oldemorbloggen

26.01.2014 kl.10:16

Kjekk og snill mann fortener eit klapp på kinnet og øm stryking over håret.:-)

Hekleri og Ra

26.01.2014 kl.11:00

Så koselig da :-) Han er snill da ;-)

Kos deg med strikken om det er "ny" eller "gammel" strikk i dag ;-) Ha en riktig flott dag! Greta

Grete

26.01.2014 kl.11:08

Så det blåser hos deg også ja ! best å være forsiktig når man går ute, i alle fall her, ser o ikke den skumle isen under nysnøen.

Ja inne sko ja, jeg måtte finne igjen arbeidssandalene mine fra sjukehjemmet, er betong under parketten og det merkes !

Kos deg med ny strikkebok :))

26.01.2014 kl.11:23

God morgen kjære Greta.Heldige du som har en snill mann men jeg tror nok du vet å sette pris på det.Skjønner at du koser deg når du lager noe han har lyst på.Jeg var jo ute igår og veldig koselig men blir veldig sliten av 2 sene kvelder er jo ikke helt ung lenger.Litt snø kon igår og ut forbi døra mi har jeg snø helt opp til dørkarmen det fyker akkurat inn der men håper den fosvinner fort.nå begynner jeg å bli lei all blåsingen har blåst lenge nå.idag blir det nok ikke mye gjort men meg men håper å få strikke litt på nancy genseren .Ha en flott søndag begge to og klem fra meg

Hobbystua

26.01.2014 kl.11:56

Hei Greta:-) Så koselig at din kjære ga deg denne strikkeboken og slike menn vokser ikke på trærne Greta,så nå tenker jeg du er snill og strikker noen flotte sokker som takk til han også:-) Var da ikke mye han kjøpte seg selv,men det er bare slik våre mannfolk er det. Her er det også en guffen vind så er isende kaldt ute. Håper du får en fin dag med og uten strikketøyet ditt. Klem fra Marianne:-)

strikkogtov

26.01.2014 kl.13:10

Så hyggelig at din kjære kjøpte strikkebok til deg.

Ha fortsatt en fin søndag med eller uten strikketøy :)

gretashobby

26.01.2014 kl.13:21

Oldemorbloggen: Han fikk det og, det skal du vite.Og ein ekstra etter eg las din kommentar

gretashobby

26.01.2014 kl.13:22

Hekleri og Ra: Snill er han jo. ein ordentlig going :0). blir gryteklut strikki dag, berre det, tror eg hehe. Nydelig dag til deg også

gretashobby

26.01.2014 kl.13:24

Grete: Var ute ein tur og gjekk litt i skogen rundt stien. Må holde seg i bevegelse ellers frys ein istykkjer. Men var særs godt kledd så det gjekk bra. God å komme inn.
Må ha skikkelige innesko. Eg slit vel ut to par i året på desse golva. Takk det gjer eg og strikketøyet

gretashobby

26.01.2014 kl.13:30

Anonym: God ettermiddag Liv vennen. Eg er særs heldig.Og veit å sette pris på det. Finnes berre ein slik, så eg må ta godt vare på han.
Skjønner godtat du er sliten etter to kvelder på rangel.Hadde nok ikkje kalrt det eg tror eg.Har blitt så flink at eg er stadig vekk oppe til kl 23 om kvelden. Det vil sei 2 kvelder siste uke :0).
Snø har ikkje vi, berre vind og den er klad. Litt eli den no ja. Skikkelig surt var det da vi var ute.
Kos deg med strikketøyet i resten av helga du. Gleder emg til å sjå det du alger. Du kan jo ta bilde og sende meg på mms. 91188655 er mob nr mitt.
Klem fra sogn kjem emd vinden

gretashobby

26.01.2014 kl.13:32

Hobbystua: Han veit å trykke på dei rette knappen goingen min. skal nok strikke noko til han og, men det tar litt tid. Sokker har han nok av for tida sei han.Får kjå kva det blir.
Torstein kan jo å kjøpe til seg også andre tider. Er stort sett i gitarer og ukulele han bruker penger på for tida.
skikkelig surt ute ja. Drittlei vinden no. Stor klem sendes med vinden fra sogn

gretashobby

26.01.2014 kl.13:33

strikkogtov: Ja, det var skikkelig kjekt. Takk for det.Det blir emd strikketøy vil eg tro.Kos deg du også kjære deg

Lisbeth

26.01.2014 kl.14:00

Den boken ønsker jeg meg :) Gode sko må en ha og kaken såååå deilig ut . Ha en fin søndag, klem fra Beth

ritahobbyfoto

26.01.2014 kl.14:21

Ha en fin søndag :)

Liv V.

26.01.2014 kl.14:45

Den boka er en glede å bla opp i. Eg strikka jo en del av sokkane til jul, alle var fornøyd. :)

Var jo flotte gaver du fikk en vanlig lørdag. Lurt å gå på handel i lag. Hehe.

Ostekake er godt da, den såg nydelig ut. Han fortjente den.

Eg har vært på Dale og prøvt vinden. Snille lillesøstra kjørte meg heim, heldige meg.

Eg skal legge opp til ei lue i Cotingagarn, pinne nr. 4.

Ha det fint resten av dagen. Klem.

Nina

26.01.2014 kl.14:55

Det er så koselig å lese bloggen din! Du skriver på en sånn god måte :) jordnært er vel ordet jeg leter etter :) du har jo fått gjort mye, både handel og baking og ja! Sikkert mye annet kjekt ;) må få takke deg for tips, nå har jeg satt på en maskemarkør, og fant også en ny måte å øke på, uten hull ;) takk, og fortsatt god helg til dere !

gretashobby

26.01.2014 kl.19:04

Lisbeth: Den er veldig fin. Kaka var litt farlig god, sjølv om det er lavkarbo, er det jo ekstra alikevel. Men veldig god ja

gretashobby

26.01.2014 kl.19:05

ritahobbyfoto: takk venne. Håper din dag har vore god også

gretashobby

26.01.2014 kl.19:09

Liv V.: Veldig kjekk å bla i. gikk litt mye tid berre til å sjå i den i går hehe. Hvilke av sokkene har du strikka da. Husker du det?
detvar veldig lurt. Heldig var eg ja.
var framme i stien vi og prøvde vinden og over hengebrua og det var nesten skummelt.
Snill søster har du ja. Tror ho er ekstremt snill den dama..
Ikkje prøvd det garnet. Høres godt ut etter det eg har hørt før. Kos deg resten av kvelden. Stor klem

gretashobby

26.01.2014 kl.19:11

Nina: Å tusen takk for fine ord. Så kjekt at du liker å lese bloggen min. Sånt er kjekt å høre. Bare hyggelig å kunne komme med tips. Takk det samme til deg

fjellgeitbundingen

26.01.2014 kl.21:09

Hei, heldige du :) Boka er så flott. Tror du har noe å glede deg til :)

mimouna

26.01.2014 kl.23:21

Den boken må du jo bare ha. T er en snill mann, men så har han jo en snill kone også da! Kaken så fristende ut, nam...

gretashobby

27.01.2014 kl.08:45

fjellgeitbundingen: Eg har mye å glede meg til ja og eg er heldig, veit det

gretashobby

27.01.2014 kl.08:46

mimouna: <måtte viosst det ja.Gleder emg til å prøve mange av desse. Viss eg skjønner oppksrifta hehe.Gjør vel det. Og kjenner eg emg rett, så bruker eg stort sett min egen hæl og avog til min vanlige tåfelling. takk for fine ord vennen

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits