Fredag's skravling og tanker om helga

God morgen

Bare eit lite innlegg fra meg i dag. ikkje ahr eg noko vetigt å komme med og ingen spennde planer. Men la vere å skrive, nei det kan eg jo ikkje hehe. Hadde ein fin dag i går. Ble sittende litt for lenge her om morgonen, så eg fikk nesten ikkje strikka før trening. da eg sat med lunchen etter trening, fikk eg skyp forespørsel fra Merima i Bergen. Ddet vart nesten som å ha besøk. Vi sat og prata medan eg først spiste lunch, så strikka vi begge og skravla i 2 timer. Veldig kjekt at det kan gå and. etter samtalen fikk eg strikka meir. Kvelden kom  med middag og og utover kvelden var det anna strikketøy.ein god dag, men ikkje noe å skrive heimom.Sjølv eom eg nett gjorde det.

Dagen i dag vil innholde litt av det samme, men ikkje alt. Det vanlige somein må gjere kvar dag, strikking og litt trening.Men i dag tar eg treninga seint.Det blir nok ikkje alnge turen. Men vi satser på lite vind og går ein liten tur etter Torstein er ferdig på jobb. På strikkefronten vil eg gjerne prøve å finne ut korleis eg skal alge hankene. Har to ting eg skal teste ut frøst. Og går ikkje dem så tar eg den tredje.Kan bli mange hanker av dette her hihi.For eg må jo ha ein hank før eg fikk om den er brukendes. Viss eg er heldig og effektiv, så kasnkje veska verdt ferdig i dag. er eg ikkje heldig, så får den kvile til over helga.

i helga legger eg vekk strikket fra uka. Skal fortsette på noe eg la opp til forrige søndagskveld, og så tror eg at eg skal tillate megsjølv og starte på eit sokkepar på søndag. Men det kjem an på kor flink eg er lørdag. Både med å strikke, men også å gjere andre ting. For det er jod et helga handler om er det ikkje. Å gjere andre ting enn i uka. Litt kreativitet i matveien, kanskje bake og gå tur er eit minstemål for å få lov til å strikke sokker på søndag.

Kva planer har dere for helga og kva strikker dere på dere som strikker?


Denne vesle jenta er meg og ho ønsker dere ei knakande god helg og ber dere ta vare på livet og kvarandre

22 kommentarer

morsinunge

31.01.2014 kl.08:36

Skype er en genial oppfinnelse :) jeg har også ofte "besøk " av min aller beste venn fra østlandet via skjermen;)

Jeg har ingen strikkeplaner, men håper jeg får strikka skokker av min mor snart, finnes ikke bedre å ha på føttene enn hjemme strikka sokker :)

Jeg skal sy ferdig det jeg har susslet med denne uken, må bare få litt mer stoff i posten før jeg kan fullføre, håper d kommer i dag :)

God helg:)

ritahobbyfoto

31.01.2014 kl.08:48

fint bilde av deg :)

ønsker deg en fin dag også :)

gretashobby

31.01.2014 kl.09:01

morsinunge: Det er sant.Bare så dumt eg ikkje skjønte det føreg gjorde. Men ting tar tid å feste seg inne i mitt hode.
Det er sant strikka sokker er best uten tvil.
Håper du får stoffet ditt i dag da, så du kan få gjort ferdig det du holder på med. ha ein flott fredag og ei super helg

gretashobby

31.01.2014 kl.09:01

ritahobbyfoto: Var lita og uskylding og med tro på livet der

ritahobbyfoto

31.01.2014 kl.09:03

he he he :)

andre tider nå ;) he he

klem

gretashobby

31.01.2014 kl.09:05

ritahobbyfoto: klem

Liv

31.01.2014 kl.09:20

Vinden har løya i dag, storm igjen imorra.

Skulle vært til Førde, blei kansellert. :) Eg går nedover idag, mangler noen knapper til Little red slippers, på Drops.( De rød tøflene med flettebråt som du strikka til jul.) De har stått på lista mi lenge. Var meininga å strikke fleire par, men det blir en lang pause fra de nå. Live skal få dette paret.:))

I går fikk eg "strikkeverktøyet" eg bestilte. Den er helt super, angra ikkje på den.

Det blir nok noen tima med strikking i helga. Tøflene blir ferdige på et blunk idag, så får eg finne på noe nytt. Har masse garn, så det går nok greit.

Ha ei strålande helg! Klem.

fruensvilje

31.01.2014 kl.09:42

god morgen.Det var et nydelig bilde av deg :))selv om att du strikker mye så har du aktive dager ser eg og det er jo hyggelig.Vi som er velsignet med denne snøfattige vinteren bør jo benytte oss av det til fine turer i marka,kort eller lang det er jo bare å kle på seg :)) jeg synes du skal prøve ola garnet på søndag om du ønsker det hi hi ,greit med noe lite som vokser fort.

Du får ha en fin dag,og hva jeg strikker på,ja det er jo den rosa genseren min det :))kanskje jeg skal ta et bilde :))

Oldemorbloggen

31.01.2014 kl.10:08

Mine planar for helga er uvisse. Eg strikkar framleis på sjalet mitt. Koseleg bilde av deg som lita. Planen for i dag er klar, me skal i Eventyrvegen og montera Åse Gåsepike, og det er eit stort prosjekt.

Lisbeth

31.01.2014 kl.11:51

God helg, klem fra Beth

gretashobby

31.01.2014 kl.12:47

Liv: Storm at i morra. Trodde den skulle vente til over helga eg. Ja, aj skal få utnytta at det ikkje bles i dag da. heilt stilt er det no ikkje ser eg borte på sæbø da men men.
synd du ikkje fikk hamstre meir garn i dag da. Trenger du noko, finn du det her hehe. Neida.
Dei er fine dei. blir tøffe med skikkelig knappar.håper du fikk tak i det da.
Nei, det tror eg deg på at du ikkje angra den. Kjempesmart og så kjekt å ha med seg når ein er ute å farter.
Blir nok det ja. skal strikke bare på småting i helga. Det er i alle fall bestemt.
Ønsker deg ei super helg vennen. stor klem

gretashobby

31.01.2014 kl.12:53

fruensvilje: Takk for det.Lita og uskyldig og spent på kva livet hadde å by på. Takk eg fyller dem med noe, men om det er spennde ting for andre, det er vel spørsmålet. Skal utnytte ein tur id ag ja, når det ikkje blåser så kraftig som det ahr gjort. Spent på kneet da, men det bruker å gå bra. Litt lei av det for tida hehe.
Tror nok eg kjem til å gjere det ja. Det blir ein fin måte å feire søndagen på.
Ja du må ta bilde avgenseren din. Eg skal no feste foret og hankene og la det stå til. Ha ein super dag min venn i Volda

gretashobby

31.01.2014 kl.12:54

Oldemorbloggen: du finner alltid på noe spennde.Eit rikt og spennde liv du lever og det er supert. Blir vel innlegg om Åse Gåsepike da tenker eg. Ha ein fin fredag

gretashobby

31.01.2014 kl.12:54

Lisbeth: god helg til deg også. Det var ditt tips som eg brukte. klem

mimouna

31.01.2014 kl.13:45

Så koselig bilde av lille Greta. :)

Godt med forskjell på hverdag og helg ja. Og ikke stress med vesken. Den blir ferdig når den blir ferdig. Du har gjort en kjempejobb med denne!

Er litt stolt over å ha bakt i dag jeg, og jeg rakk til og med å ta bilde. Nå går resten i fryseren, de skal bli matpakke-godbiter til Klumpen. Kanskje han husker å spise når det er noe ekstra godt i matboksen.

Ha en super helg i det fine været! klem

gretashobby

31.01.2014 kl.14:01

mimouna: holder på og den skal bli ferdig i dag. Gleder meg til å sjå baksten din. Super helg til deg og. Skrivrr mail når eg sender den

Hekleri og Ra

31.01.2014 kl.21:26

Så artig bilde av deg :)

Dagene dine går også unna skjønner jeg ;-) Du får gjort litt mer med håndarbeidet du da ;-) Ser fram til en rolig helg, og forhåpentligvis får jeg god tid til håndarbeidet :-) Stooor klem!

strikkogtov

31.01.2014 kl.22:56

Det var da et nydelig bilde av deg :)

GUDRUN

31.01.2014 kl.23:21

Så nydelig bilde,så fredfylt det ser ut-Takk for gode ord og at du minner oss om å ta vare på livet,det kommer ikke i reprise.

gretashobby

01.02.2014 kl.08:50

Hekleri og Ra: Det gjer dei. Dei forsvinner så fort. eg gjer nok det ja. Heldige meg hehe. skulle vel heller vore i jobb, men det tenker vi ikkje på. Håper du får ei rolig helg med mye håndarbeide. Stor klem.

gretashobby

01.02.2014 kl.08:52

strikkogtov: Takk skal du ha.Liker dette bildet eg og

gretashobby

01.02.2014 kl.08:54

GUDRUN: Takk, var ei søt og uskylding jente den gangen :d. så koselig at du syns det. Setter pris på det. Klem

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits