Torsdagsutringer om kva eg kunne ha skreve om :0)

god morgen. No lir det på dag og eg bruker å ha skreve innlegg for elnge siden. I dag vart det ikkje slik.Planen var å skrive innlegg kl 7.30. Men da funka ikkje internett. Kjedelig ja. Men det gjekk seg til, men da var eg i full gang med å sortere bilder og slette dei eg ikkje skal ha. Slikt tar tid.og inspirasjonen til å skrive forsvann.Kva skulle eg skrive om i dag. Ikkje alle dager ein ahr så mye på hjertet.Og når ein lever eit rolig liv som meg, så er det i alle fall ikkje alltid ein ahr noko å skrive om til andre.

Eg kunne skreve om Samanenes nasjonaldag som er i dag. Men det veit eg desverre for lite om. burde kanskje studert meir og blitt klokere, men det syns eg ikkje at eg ahr tid til. Egkunne skreve om reservasjonsrett for leger og vore for elelr imot. Eg kunne skreve om OL uttak. Kunne skreve om all urett som foregår i verden overfor kvinner og at noen vil gå i 8.mars tog under paroler om å ville selge kroppen sin. Ja det er mykje eg kunne skreve om. Men denne bloggen er ikkje ein slik blogg. Det er ein nøkteren og rett frem blogg om dagliglivet mitt, strikki, baking og utfordinger som livet generelt byt på. Siden det da er ein stille og rolig dag som bare innholder trening hos fysio og strikking. Ja så blir det nesten ikkje noe innlegg i dag. Bare tanker om kva eg kunne skreve om.

Ønsker alle ein super dag.sålover eg å kome tilbake med noe meir vanlig innlegg i morra

20 kommentarer

Liv

06.02.2014 kl.11:06

Var ikkje dumt innlegg det der. Eg har virkelig noe å berette i dag.

Ei lita prinsesse er født, vårt 5. oldebarn!! Alt er vel, og vi er SÅ stolte. Eg reiser sjølsagt på besøk imorra. De skal få fred i dag, var ei lang natt for alle sammen.

Ha en fin dag du og. Klem.

fruensvilje

06.02.2014 kl.11:07

kjenner meg godt igjen her da :))men så blir det litt alikavel.Sortert og slettet over 1000 bilder sev for et par dager siden,det må til slik som jeg knipser i vei ute.

Du får kose deg med strikk og ha en fin treningsøkt hos fysio :))

ritahobbyfoto

06.02.2014 kl.11:13

Må ikke skrive så lange blogg innlegg hver dag, som du sier er det ikke altid vi har så mye på hjertet.

Men ønsker deg en flott dag :)

Klem

gretashobby

06.02.2014 kl.12:00

Liv: Å så kjekt da Liv. Gratulerer så masse masse. klart dere skal sta å titte på vidunderet i morra. er det det som er nermest eller det som er litt lengre vekke? det vil eg tro om alle visste kva som var på gang.Slitsomt for alle aprter. Men verst var det vel for mor.
fin dag og kvil deg vennen

gretashobby

06.02.2014 kl.12:03

fruensvilje: Ja har liksomblitt ein vane. Det var ein dag eg skrev for litt siden og fikk mange spørsmål om eg var sjuk på andre medier hehe. Men ein bør no ha litt å fare med da hehe.
godt å få sortert og sletta bilda ja.For det blir utrulig masse. Tar kanskje 5 bilder minst av kavart plagg og masse bildder ute i naturen. Dei eg legg på bloggen trenger eg stort sett ikkjea ndre steder.Det er berre fambilder og litt anna eg tar vare på. var ei god økt så no er det lunch og så får eg hive meg på pinnene snart

gretashobby

06.02.2014 kl.12:04

ritahobbyfoto: Nei det er jo ikkje det.Men kanskje amn heller burde la vere å skrive da hehe. Vart noe slik i dag.Så får vi sjå kva som skjer i morra

Oldemorbloggen

06.02.2014 kl.12:55

Du fekk no skrive om ting du ikkje ville skrive om. ;.))

Liv

06.02.2014 kl.14:38

Det er de som er lengst vekke. Er i Førde nå altså. :))

gretashobby

06.02.2014 kl.17:13

Oldemorbloggen: ja jammen gjorde eg det :)

gretashobby

06.02.2014 kl.17:13

Liv: Kose deg masse

Nina

06.02.2014 kl.17:27

Kjedelig når Internett ikke virker... Angående det å ha noe å skrive om...syns det er mange bloggere som skal "finne opp kruttet" hver dag, og det er sikkert kjekt for de som orker:) men hos meg er dagene ofte ganske like. Men finner alltids noen ord i hodet som bare MÅ ut ;) Ha en fin dag Greta :-) så får vi vel skrive litt om OL og gutta i de fine draktene på curlinglaget imorgen ;)

gretashobby

06.02.2014 kl.17:44

Nina: Det var ein god ide Nina. Kanskje det. Nei, tror ikkje det. I morra får eg ha eit normalt innlegg tror eg. Liker å ha noe å skrive om. Ha ein flott kveld

Hekleri og Ra

06.02.2014 kl.17:59

Synes bloggen din er helt flott som den er jeg Greta :-) Jeg gleder meg til å lese innleggene dine hver dag :-)

Ha en riktig flott kveld! Klem

gretashobby

06.02.2014 kl.18:00

Hekleri og Ra: Tusen takk Tone-Britt det var koselig sagt

Hekleri og Ra

06.02.2014 kl.18:02

Og det er helt ærlig ment :-)

lulltove

06.02.2014 kl.19:48

Har det ofte sånn selv. Ikke alltid så mye å berette om og da hender det at jeg dropper et innlegg eller to :) Vi blogges :)

Hobbystua

06.02.2014 kl.22:02

Det skjer jo ikke så mye fra dag til dag at en må skrive noe,og en trenger heller ikke lange avhandlinger hver dag. Og det jeg liker aller best er når noen har ferdige strikke/hekle og har sydd noe fint. Da koser jeg meg rundt på bloggene. Men liker godt bloggen din og alt det fine du strikker er til stor inspirasjon for meg og mange andre. Så her følger jeg med. Ønsker deg en fortsatt fin kveld og snart skal vi kose oss med OL sendingene .Det blir artig. Klem fra Marianne:-))

gretashobby

07.02.2014 kl.07:57

Hekleri og Ra: Takk eg tror deg kjære venn

gretashobby

07.02.2014 kl.07:58

lulltove: Ja det var det som er så vanskelig da, å droppe heilt ut. Men av og til er det sikkert lurt. Ja det gjør vi

gretashobby

07.02.2014 kl.08:00

Hobbystua: nei det er sant vennen, det gjør ikkje det. Men eg er liksom blitt avhengig av å skrive hehe. Men eg får vel tenke over akkurat det av og til hihi.
takk for gode ord.
håper du får ein flott fredag og at helga blir kjempefin.Ol er jo øyeblikkelig igang som du sei. vi får følgeemd etter Førdeturen i morra tror eg. Stor stor klem fra meg

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits