Til Førde for å kjøpe sko og ikkje garn :0)

Etter ei litt rotete natt, starta morningen seint i dag. Men det er jo søndag så kvifor ikkje. Sitter her med frokost, deilig nymalt kaffi traktet i presskannen, Ol utforpå tv'en teppe overknea og pc'en forann meg. Skriver litt ser litt på tv, prater litt med min kjære og nyter dagen som nett har startet. skal prøve å skrive eit innlegg om turen i går. Det var ein veldig trivelig tur. Planen for turen var å finne noen fulldempa sko til meg, div mat, innom biltema og coopbyggvarer for noen småtteriere. For å ikkje glemme ein tur på kafe da. Garnbutikker skulle eg ikkje innom for det veit eg kan vere farlig.

Eg fann eit par sko som virka veldig gode, men eg utsatte å kjøpe dei. 1900 syns eg er mykje penger. skal ut å farte om noen uker og da får eg sjekke om eg ikkje fin eit par der. Viss eg ikkje finner noe billigere, så får eg skaffe meg dei eg prøvde i Førde. så sko vart det ikkje. Men slutt salg er ikkje så veldig dumt da. Fikk meg to slike gensere. Ein i turkis og dennen for 50 kr stykkjer


Fotografen sitter tilbakelent i godstolen, derfor blir det bilde nedenfra og opp hihi.

Fann også oss skjorter. Har bilder bare av mi. Kjøpte meg ei herrskjorte. Kvifor ikkje, når den passet så bra. Og for den nette summen av 99 kr er den godt brukende i heimen.


litt veldig stor syns eg når bilda blir tatt denne vegen, men Torstein sei eg var fin, så da får eg vel nesten tro det da hehe.

torstein kjøpte meg ei lita helgagave også. eit nytt lysfat og denne fine blomsten. Måtte kaste eit lysfat eg hadde kjøpt ein gong uten å vite kva eg kjøpte tydligvis. Det hold på å brenne hull i det. Står i stil med det vi fikk til jul, gjør det også.


Vart fint dette sant.

fikk ein mail eg berre måtte sjekke. Det var ei bestillings forespørsmål. Vart enig med kunden at eg skulle alge liverpoolsokker til vedkommende. Da måtte eg kjøpe 2 nøste med kvitt. Det er jo lov da. Men eg klarte altså ikkje å la vere å kjøpe noen få nøster til. Håpløs er eg visst. Når det gjelder garn så ser eg visst ikkje alltid på prisen hehe.


6 nøster sandnes merino. syns eg var flink som ikkje kjøpte meir eg da.

før mathandlinga måtte vi ha oss noe mat. Havna på "Ferske smaker" på Handelshuset. Valget falt på reke og eggesalat. Det var den beste og ferskeste salaten eg har kjøpt på kafe. Ein salat som stod i stil med navnet på kafeen. Kjempegod. Trivelig betjening, rolig og fin atmosfære. Dei får besøk fleire ganger også. Da var det berre å fylle bilen med mat fra eit par tre butikker. Dei andre småtteria hadde vi fiksa først. Klokka var såpass mye at det var bare å sette raken veien heim. ville få med oss sprinten i skiskyting. Tømte bilen og fikk pakka ut det som måtte pakkes ut og så var det å få med seg skytingen. Det var ikkje dumt. Herlighet for ein fyr Ole Einar er. 40 år å ta OL gull i skiskyting. Er berre å bøye seg i støvet for han.

Resten av dagen og kvelden vart tilbringt i sofaen.Sliten og godt fornøgd med dagen. Strikka litt og bare koste oss. Det var med andre ord ein veldig god dag. I dag får vi prøve å gjere litt i huset innimellom OL øvelser og ein tur ut å gå.  Det var det eg hadde på hjertet i dag. Nyt søndagen.

 

20 kommentarer

Solkro

09.02.2014 kl.09:40

Så flott at du hadde en fin dag i går , det er dyrt md gode sko men det er verdt det uten fulldempa sko kunne ikke jeg ha gått på jobb.

Nyt morsdagen og kos dere med OL på tv.

goe knib<3

gretashobby

09.02.2014 kl.09:41

Solkro: Det var ein fin dag. Ja det er klart at det er viktig med gode sko. Eg bruker mye penger på sko. Men eg skal østover og da tenkte eg kanskje at eg fann skoa til ein litt billigere penge. Gjør eg ikkje det så skal eg ha dei. Heilt klart. Takk det samme til deg

Liv

09.02.2014 kl.10:34

God morgen.

Ikkje gale å våkne til pluss 8,5 gr. kl. halv seks den 9. feb. :)) Jamen er vi heldige!

Var bra du hadde et ærend etter garn i går, så fikk du "synda" litt og. Er ikkje nøye at garnet koster, noen får jo glede av det til slutt. Bare tenk det du, da blir samvittigheten gullande rein. Hehe.

Ha en fin dag! Klem.

09.02.2014 kl.10:35

Hei min kjære venn.Så kjekt at dere koste dere i går.men jeg tenkte er du lik meg klarer du nok ikke å kjøpe garn og hurra jeg hadde rett du kjøpte garn,Vi er nok noen garnomaner i blandt.Jeg fikk ferdig jumperen.En herlig følelse når noe stort blir ferdig.Idag er det selskap igjen min svigersønn Ivar er 48 år.har strikket et par sokker til han,Ellers hadde jeg en fredelig lørdag og bra er det er jo litt trett etter treffen for det blir alltid sent hjem.I dag høljer regnet ned men jeg synes det er bedre enn snø.Flotte Ole Einar.Vi kan virkelig være stolt av både han og Marit.ha en fortreffelig fin søndag.goe klem til ei flott dame.flott genser og skjorte

Hekleri og Ra

09.02.2014 kl.10:49

Det høres ut som en deilig start på en søndagsmorgen :-)

Helt enig med deg Greta, jeg hadde heller ikke kjøpt sko til 1900 før jeg hadde sjekket andre muligheter :-) Hehehe ... det er jo ikke noen krise å kjøpe garn ... hehe ... men gøy å se at du bare "må" du og ;-) Kos deg med strikketøy og tv i dag :-)

Det blir mye strikking og sport på tv i dag her også :-)

Gratulerer med dagen!

synnovesyr

09.02.2014 kl.10:56

Kjekt med en handledag der en får meg seg fine ting hjem. Skoene var dyre så hvis du kjøper dem etterhvert får vi tro de er riktig gode. Ha en fortsatt fin dag:)

Oldemorbloggen

09.02.2014 kl.11:00

Du har hatt de kjekt, ser eg. Det er ikkje så dumt å gå på sal, pengane bir dryge på den måten. Eg likte godt det mørke borde ditt, fint med lys blei det og.

Lisbeth

09.02.2014 kl.11:31

Helt rett Greta, en blir større når bilder blir tatt nedenfra :))) Klem

gretashobby

09.02.2014 kl.11:47

Liv: Det var godt du sa det ja. Samvittigheten min blei bedre. Men strikkekontoen vart ikkje fullere. Men får gjere ferdig oppdraga mine, så kjem det seg.
Deilig ver, men det bles godt fremme i dalen ved hengebrua. fikk ein frsik liten tur.Ha ein fin dag og kos degmed gutta på ski. klem

gretashobby

09.02.2014 kl.11:50

Anonym: Det var ein topp tur. godt med slike turer ein gong ibalnt. Du hadde rett ja. Men ein dag skal eg klare å ikkje kjøpe garn på førdetur hehe. Men det vart ikkje denne gangen. så bra. Ja det er veldig godt når store porsjekt blir ferdig. Da er eg allti så spent og blir nesten litt stressa. hehe.
Ikkje regn her, i alle fall ikkje enno. Kos deg i selskap og med sport på tv, søte deg. stor klem

gretashobby

09.02.2014 kl.11:54

Hekleri og Ra: Det var det vennen, det var det.
Bra du holder med meg hehe. Nei det er det jo ikkje, men pengene på strikkekontoen forsvinner. Må få opp att litt der no. Skal snart i sofaen og strikke no. Må bare spise litt og sjå sport samtidig. Fin dag til dere. klem

gretashobby

09.02.2014 kl.11:56

synnovesyr: ja det er det.Og eg liker det godt når det ikkje koster så masse :D. Håper eg finne like gode sko til ein rimligere penge ja. Men skikkelige sko må desse føttene mine ha . Takk det samme til deg. klem

gretashobby

09.02.2014 kl.11:58

Oldemorbloggen: ja det hadde eg elelr vi hadde det. Veldig kjekt når det er sånn rest av rest av restsalget. Da er det ikkje noko å sei på prisen. Men ofte er det lite å finne da. Så eg må sei meg svært fornøgd med kjøpa mine.
det er slike bord og skap eg har. Vi har det gjennomført på stua. veldig glad i det. Bombay. Takk sakl du ha. Vart fint syns eg og

gretashobby

09.02.2014 kl.11:59

Lisbeth: Hehe, du har rett ja. Men sånn vart det. Da kan det sjå ut som eg har gått ned på enste bilde, viss det er tatt fra rette vinkel. klem

Hekleri og Ra

09.02.2014 kl.13:11

Ja, det er dessverre sånn at det minker på den kontoen ... men men ...

Synes du er flott jeg Greta, spesielt på det med skjorta :-)

gretashobby

09.02.2014 kl.17:27

Hekleri og Ra: Men men var eit godt poeng. takk skal du ha vennen.

fruensvilje

09.02.2014 kl.21:26

så flott du var i den friske fargen :))nydelige topper og fin var du selv om bilde ble tatt nedenfra og opp.

Litt garn er lov å kjøpe ,det er jo viktig å ha litt når det er hobbyen din desuten tener jo du litt på hobbyen også :))

Jeg er enig i att skoa var dyre,greit å se på flere butikker før en bestemmer seg da ja,))

Eva Petronella

10.02.2014 kl.08:01

Så koselig at du har hatt ei fin helg Greta - Klem :-)

gretashobby

10.02.2014 kl.08:19

fruensvilje: Tusen takk vennen. du er da snill med meg. Ja eg tok meglov, men eg hadde jo ikkje tenkt å gjere det. Kjøpte det av penger eg har tjent på strikking, så da har eg jo lov hihi. ja håper å finne noen billigere andre steder, men så gode sko har eg aldri hatt på beina, så ... ha ein flott dag

gretashobby

10.02.2014 kl.08:19

Eva Petronella: Takk for det vennen, klem

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits